The Princess Diaries 2: Royal Engagement

Raporteaza film nefunctional!

Cinci ani după primul film, Principesa Moştenitoare a Genovia Amelia “Mia” Thermopolis (Anne Hathaway), tocmai a absolvit la Universitatea Princeton a lui Woodrow Wilson School şi se întoarce pentru a Genovia cu garda de corp a ei Joe (Hector Elizondo) şi pisica iubit Fat Louie. Acolo, ea va asteapta oz ei domniei bunica ei, Regina Clarisse (Julie Andrews), abdică de la tron.
TIMPUL partid Mia ziua de nastere a lui 21, ea dansează cu toate burlaci eligibile, în speranţa de un soţ care caută comportament. Ea se întâmplă pentru a întâlni un domn frumos tânăr (Chris Pine), prin intensificarea accidental în istoria fotbalului. După salvarea ei de la un dans disfuncţional, lansarea de om fermecător nou Nicolae însuşi. În timpul Cursa de noapte, Tiara Mia cade şi este prins de membru al Parlamentului, Vicontele Mabrey (John Rhys-Davies) Cine secret de planificare pentru a fura coroana lui Mia.
Doua zi de dimineaţă în timp ce Parlamentul este în sesiune, Mia explorat castel. Ea împiedică pe o cameră ascunsă care îi permite să ascultaţi în secret la sesiunea Parlamentului. Vicontele Mabrey arată că istoria nepotul Domnului Devereaux, este un alt moştenitor la tron Genovian. În ciuda opoziţie Reginei Clarisse lui, singura modalitate de Mia ia droits ei CDN ca în cazul în care ea se căsătoreşte cu Regina este în următoarele 30 de zile.
Clarissa Domnul Deveraux solicită să staţi la palat, că, dacă exposant Orice rău merge pe ea va dori să ştiu despre el. Mia este şocat să descopere Nicolae este omul cu care a flirtat cu mingea la. Furios, ea stomps privind istoria fotbalului, de data aceasta pe scop. Clarissa se confruntă ani Mia de lucru solicitante pentru explicaţii, ea şi mărturisim comportament şi istoria Nicolae “. Care a făcut Regina Clarisse, spune ea, nu poate tolera comportamentul lui Mia, scop, ca bunica ei, ea Apel complet Chartered.
Cel mai bun prieten al lui Mia Lilly Moscovitz (Heather Matarazzo) şi surprize comestibile ei la Genovia. Împreună, toate acestea prin intermediul pick-Bărbaţilor potenţialul, inclusiv (un singur-atunci), Printul William. În cele din urmă Mia alege Andrew Jacoby (Callum Blue), Duce de Kenilworth şi zile mai târziu, în care sunt angajate. Mabrey de gând să dizolve angajamentul de a continua instruirea Nicolae o poveste de dragoste cu Mia, Care ET face de bună voie.
Pentru o ceremonie, Mia este de a merge obiectiv şa pentru femeie nu stie cum. Regina Clarisse pune această grijă să se odihnească de prezentarea o momeală de lemn pentru a face piciorul ea este de echitatie şa pentru femeie par. Ciudati Mabrey Mia de cai, cu un şarpe de cauciuc şi Joe se grabeste sa ajutorul lui Mia, accidental, lacrimile de pe obiectiv care terenurilor picior pe sol. Fuge umiliţi, Mia la stabil, în cazul în care “Nicolae ei găseşte şi încearcă să o consoleze, care anul a făcut Mia insulta misconstrues.
Mai târziu, la o petrecere in gradina, Mia şi Nicolae certe despre relaţia Miei cu Andrew. Nicolae trucuri Mia Into Admiţând că ea nu este în dragoste cu El. Furios, ea îl urmăreşte scopul de a argumenta LOC devine bombardati de un sarut. La început, ea sărută din nou, apoi sprijină departe gol. Nicolae Chiar mai mult ei urmăreşte, Ambele dintre ele, care face să cadă într-o fântână. Regina Clarisse spune în cele din urmă ei Comportamentul saturat Mia cu Nicolae care are nevoie pentru a opri.
În timpul Ziua Independenţei parada Genovian, Mia consideră unii băieţi iau de o fetiţă. Ea se opreste brusc paradă, şi merge să-l mângâie pe fată, în timp ce băieţii care au fugit. Aflând că copiii sunt orfani, MAI a vânzătorului Dă-le tuturor tiare şi vă permite să “le merge cu ea în parada. Toată lumea, mai ales Nicolae, este impresionat de actul ei de generozitate, în timp ce Mabrey este dezgustat de ceea ce consideră a luat ET politique maneouver. Mia mai târziu decide să construiască un centru pentru copii temporar la unul dintre palatele regale, cu ajutorul Domnului, membru al Parlamentului, Crawley (Paul Vogt) şi arhitectul său frate geamăn, Dean (Peter Allen Vogt). În acea noapte, nupţial MAI a partidului ei Sleepover, în cazul în care “Regina Clarisse a fost navigarea pe saltea si canta un duet cu Asana Princess (Raven), unul dintre prietenii buni MAI.
Nicolae începe să aibă gânduri sunt sabotarea Mia, în scopul de a deveni rege. Nicolae Mabrey îşi dă seama că a căzut în dragoste cu ea, spune Nicholas Acest obiectiv nu va avea sentimente pentru Mia EL. Mabrey susţine că vrea doar Nicolae “fericire. Nicolae Mia coarne asupra ei ca ea este Practicarea mana ACE tir cu arcul de rituri de incoronare ei. El o ajuta sa reuşit obţinerea săgeată pentru a lovi ţinta, ceva ce ea a Luptându-se cu beens. Nicolae apoi Informe Mia că El este de a pleca, solicită pentru a vedea ei doar una mai mult timp înainte de a merge. Ea refuză, spunând că este sub paza stricta.
În acea noapte, Nicolae apare în afara ferestrei Mia şi solicită să vină în jos. Lilly a încurajat-o să meargă, şi Mia coboară de viţă de vie. Să călărească pentru a unui lac, unde acestea împart secretele, dans si adormi cele din urmă, în braţele celuilalt. În dimineaţa următoare, se vor trezi într-o găsi un bărbat în şcoli le-o barca de pepiniera “. Mia cred că-Nicolae sa înfiinţat şi furios furtuni off. De timp, ea se întoarce la palat, filmul lor scandalos de mic dejun este difuzat la televizor Genovian. Andrew este dezamăgit de gol spune Mia crede-lor de căsătorie ar putea funcţiona în continuare. Sperăm că, ET şi sărutări Mia ei întreabă dacă ea a simţit ceva la sarutul pe care ea spune nu. Realizeaza ca nu se iubesc Altele, scopul nu suna de pe nunta ca Andrew ET se va căsători cu Mia şi că domn a promis niciodată istorie pauze.
Nunta este de a lua până în ziua următoare, şi Mia, mama lui Helen (Caroline Goodall) vine cu sotul ei, Patrick nou (Sean O’Bryan) şi Trevor lor nou-nascuti. Paolo (Larry Miller), a ajuns aussitôt pentru a face părul lui Mia. Înainte de a pleca din dreapta pentru nunta, dezbaterile Nicholas dacă noi ar trebui să participe ET, şi se termină până lăsând fără Mabrey EL. Lor menajere Gretchen posac, Informe Nicolae Mabrey Asta a fost proiectat Cine scandal lor televizate. Nicolae grabeste la biserica, am bunicul prima istorie a lui vechi penny-ban bicicleta Inainte de a ajunge un cal de la un fermier local.
Momente înainte de nuntă, Joe Mia Informe Asta Nicolae concediat, nu se mai întoarcă pus-o în sus. Ca ea merge pe culoar, Mia consideră că este greu pentru a merge prin intermediul cu nunta şi goneşte din afara pentru a prinde respiraţia ei. Regina Clarisse urmează şi a încurajat-o să nu facă greşeala de a face Sami despre renuntarea la dragoste adevarata. Mia reintra biserica să-l rupă, cu o uşurat Andrew şi ea se adresează membrilor prezenţi ai Parlamentului European. Mabrey se ridică şi, invocând legea naţiunii, din nou, sugerează oz Fie că Nicolae numit monarh, întreruptă doar de către Nicholas să spună ET refuze coroana. Această lege propus Mia regal nunti Fii abolit, în unanimitate, Parlamentul European şi TIC dă avizul conform. Mia spune bunica ei de a avea ei proprie final fericit, şi aussi care doresc să facă uz de ceremonie, Regina Clarisse şi Joe sunt căsătoriţi de către Arhiepiscopul.
Aproximativ o săptămână mai târziu, Mia este Pregătirea pentru încoronarea ei, atunci când Nicolae apare. El a mărturisit dragostea pentru istorie Mia pe genunchi, şi se sărută. A doua zi, Mia este încoronat “Amelia Thermopolis Migonette Renaldi, regina a Genoviei,” cu toţi, în prezenţă, în palatul regal.

2 Responses to “The Princess Diaries 2: Royal Engagement”

 1. Mara
  28 decembrie 2012 at 16:05 #

  Super filmul. IL RECOMAND. NOTA 10.
  (chiar nu va pierdeti timpul daca va uitati la el, e foarte frumos)
  The Princess Diaries 1 si 2 , sunt foarte frumoase…
  Daca nu il gasiti pe un anumit site cautatil pe alt site ca merita…(sunt doar 2 parti nu este chiar asa de mult) cum am m-ai zis IL RECOMAND.

 2. Maria
  28 decembrie 2012 at 16:07 #

  un film foarte frumos. nota 10 cu felicitari. IL RECOMAND.
  uitativa la amandoua partile ca e foarte frumos, merita vazut.