The Princess Bride

Raporteaza film nefunctional!

Filmul este o poveste de adoptarea următoarele citit de bunicul (Peter Falk) a unui băiat bolnav (Fred Savage), ca baiatul sta in pat de ascultare, înrămate şi, ocazional, întreruptă de scene de lectură.
O femeie frumoasă tânără pe nume Buttercup (Robin Wright), trăieşte la o fermă în ţara fictiv de Florin. Ori de câte ori ea îi dă farmhand Westley (Cary Elwes), un ordin, el răspunde “, după cum doriţi,” fericit şi le respectă. În cele din urmă ea îşi dă seama că o iubeşte şi recunoaşte că dragostea ei pentru el. Westley lasă să-şi caute norocul astfel încât acestea se pot căsători, dar nava sa este atacat de către Dread Pirate Roberts, care are o reputaţie pentru a nu lăsa pe nimeni în viaţă.
Cinci ani mai târziu, crezând Westley mort, Buttercup fără tragere de inimă este de acord să se căsătorească cu Prinţul Humperdinck (Chris Sarandon), mostenitorul tronului de Florin. Înainte de nunta, ea este răpit de trei haiduci: un sef extrem de scurt, Sicilia, pe nume Vizzini (Wallace Shawn), un gigant din Groenlanda nume Fezzik (André the Giant), şi un master garduri spaniol numit Inigo Montoya (Mandy Patinkin), care caută răzbunare împotriva omului cu sase degete, care a ucis tatăl său. Haiduci sunt urmărite de către prinţul Humperdinck, cu o completare de soldaţi, şi, de asemenea, de către un om mascat în negru.
Omul în negru capturilor până la haiducii la partea de sus a Cliffs de nebunie, în cazul în care el a învinge Inigo într-un duel şi bate-l inconştient, bobinele Fezzik până la el, faptul negru si ucide Vizzini prin pacalirea-l în băut otravă. Când el spune Buttercup este Roberts, ea devine furios la el pentru uciderea Westley şi împinge-l într-un defileu, după spunându-i că el trebuie să moară prea, dar ea îşi dă seama că este el însuşi Westley când el răspunde “cum vrei!” Ea coboară în Cheile după el, şi ei fug prin mlaştină de foc periculoase în cazul în care naviga trecut Rous (Rozătoarele de mărime neobişnuită), burlane de incendiu, trăsnet şi nisip. Atunci când sunt capturate pe de altă parte de Humperdinck şi a lui sadică de şase degete vizir Rugen Count (Christopher Guest), Buttercup este de acord să se întoarcă cu Humperdinck, în schimb pentru eliberarea lui Westley, dar Humperdinck secret a Rugen închisoare şi tortură Westley.
Atunci când îşi exprimă Buttercup nefericire, la casatoria Humperdinck, el promite pentru a căuta Westley, dar planul său real este de a începe un război cu ţara vecină de gulden de uciderea Buttercup si incadrarea acestora pentru moartea ei. După ce îşi dă seama că Buttercup Humperdinck nu are intenţia de a găsi Westley, ea ironizeaza laşitatea lui şi sentimentele de inferioritate faţă de rivalul său romantic. Înfuriat, torturi Humperdinck Westley la moarte aparentă. Între timp, Inigo şi Fezzik întâlni atunci când comenzile Humperdinck o bandă de goons să aresteze pe hoţi într-o pădure din apropiere, şi Fezzik informează Inigo de existenţa lui Rugen. Inigo decide că au nevoie de ajutorul omului în negru pentru a intra în castel, şi atunci când aude strigătele de durere (de la tortură Westley lui), el decide că trebuie să fie de la om în negru şi le urmează. Inigo şi Fezzik ajunge în camera de tortură Rugen pentru a găsi Westley mort, dar să-l aducă la un om miracol numit Miracle Max (Billy Crystal), care explică faptul că Westley este “cea mai mare parte doar mort”, revitalizarea-l la o stare de paralizie grele.
Westley, Inigo, şi Fezzik invada castel, determinat Humperdinck a comanda o versiune prescurtată a drastic, ceremonia de nunta, graba Buttercup la camerele de ei. Inigo găseşte şi dueluri Rugen, şi în ciuda suporte pierderi de sânge grele de la o rană adâncă în momentele de deschidere de luptă, el este capabil de a menţine concentrarea acestuia în mod repetat prin recitarea lui lung-a repetat salutul de răzbunare (“Bună ziua, numele meu este Inigo Montoya Ai ucis. tatăl meu. Pregătiţi-vă să moară “) şi în cele din urmă reuşeşte să omoare rivalul sau.
Westley găseşte Buttercup, care este pe cale să se sinucidă, şi asigură o că mariajul ei este invalidă, deoarece niciodată nu a spus “eu fac”. Atunci când se confruntă de Humperdinck, bluff-Westley felul său dintr-un duel (din cauza paralizie sale temporare) şi reuşeşte să aibă Humperdinck legat de un scaun, a plecat pentru a contempla laşitatea lui. Triumfător, apoi plimbari cu el departe cu Buttercup, Inigo, şi Fezzik pe patru cai albi, care descoperă Fezzik convenabil.
Înapoi în dormitorul băiatului, băiatul cere bunicul său pentru a citi povestea să-l din nou a doua zi, la care bunicul răspunde, “Cum doriti”.