The Pact

Raporteaza film nefunctional!

Pactul este un film de groază 2012 american scris si regizat de Nicholas McCarthy şi încearcă Lotz Caity şi Casper van Dien.

Filmul se deschide cu un ochi verde, cu ochii in camera. Acesta clipeşte şi devine albastru.
Nicole Barlow (Bruckern) este de la casa copilăriei ei, finalizarea pregătirilor pentru înmormântarea mamei sale. Ea solicită, sora ei, Annie (Lotz), şi cere să vină în jos. Annie spune nu, amintindu-sora ei din calea mamei lor, utilizate pentru a le trata, înainte de a începe să se certe. Mai târziu, Nicole se aşează la calculator ei şi face un apel video de la vărul ei, Liz (Perkins), înainte de a cere să vorbească cu fiica ei, Eva (Bright). Din cauza la o conexiune proasta, Nicole începe să rătăcească în jurul casei. Când ea a castiga conexiune decentă, fiica ei întreabă cine este persoana din spatele ei. Uimit, Nicole se întoarce să vadă nimic, dar o usa deschisa, ceea ce duce intr-o camera intunecata. Cu conexiunea pierdut, Nicole stabileşte laptop în jos şi merge în cameră.
De timp, Annie ajunge la casa, ea are mai multe de voce-mail-uri de la Liz, informându-i că Nicole lipseşte. Annie încearcă chemare Nicole, doar pentru a găsi telefonul ei în dulap. După ce iau telefonul, ea aude o bufnitură în altă cameră. La control, ea găseşte unele taste şi o fotografie pe Annie floor.When adoarme în acea noapte, ea visează de coridor în casa mamei sale. Ea se mişcă în jos pe hol şi în sala de la sfârşitul anului, în cazul în care vom vedea conturul de o cifră. Annie se trezeşte şi merge în bucătărie, în cazul în care ea gaseste un borcan de murături şi două bastoane de unt de pe podea. Ea a le pune pe tejghea, apoi începe din nou la dormitorul ei atunci când ea paşi pe o ramă foto rupt de stabilire pe podea. Ea elimină un ciob de sticlă de la picior şi se uită la fotografie, de identificare a femeii gravide în fotografia ca mama ei. Ea se desfasoara cealaltă jumătate de fotografie pentru a găsi o altă femeie gravidă care are aparent nici o amintire a.
A doua zi, Annie participa la înmormântarea mamei sale. Privind în sicriu, vom vedea că mama ei are un ochi verde şi un ochi albastru. După înmormântare, Annie vede Liz, care a adus Eva, care Annie nu a îndeplinit înainte. Liz şi dispariţia lui Annie discută despre Nicole lui, apoi Annie îi invită înapoi la casa mamei ei. În acea noapte, Liz Eva pune la pat, apoi Liz şi Annie vorbesc despre dispariţia lui Nicole şi cum mama ei tratate Annie şi sora ei.
Mai târziu, în visul lui Annie, un om sta pe un pat, plângând. În timp ce ea doarme, clipeşte ei de telefon şi arată o harta pentru identificarea unei adrese. Liz se trezeşte şi verifică în afara camerei ei în hol, dar nu vede nimic. Cand ea merge înapoi în pat, am vedea o figura, în camera cu ea ca ea începe să adormi. Annie se trezeşte de a utiliza baie şi crede că vede o figura merge trecut in sala. La merge pentru a investiga, luminile pâlpâie, şi ea apucă în grabă de la un cuţit de bucătărie. Ea intră în camera lui Liz şi găseşte patul ei gol, apoi începe să verifice restul de casa pentru ea. Ca ea intră în camera de zi, uşa se deschide brusc dulap şi o forţă necunoscută încearcă să-i trage inch Annie reuşeşte să lovi cu piciorul uşii închise, apoi ruleaza din casă doar pentru a auzi Eva plâns din interior. Dându-şi seama că ea nu poate sa plece, Annie re-intra in casa, lupta împotriva prezenţei necunoscut ca ea face drumul ei de Eva. Cu Eva în braţele ei, Annie ruleaza inapoi din casa ca luminile continuă să pâlpâie.
La secţia de poliţie, un ofiţer de poliţie, Bill Creek (Van Dien), încearcă să coaxial Annie în re-spune povestea ei. Atunci când încep să vorbească, el implică faptul că Annie ar fi jucat un rol în dispariţia, atât cu sora ei şi a lui verisoara. Ea se supara şi începe să plece, dar apoi se întoarce pentru că vrea să afle ce sa întâmplat cu familia ei. Bill apoi ii aminteste despre Eva, care este în prezent pe cont propriu.
Într-un motel, Annie observă harta aprinde de pe telefonul ei, subliniind adresa de o noapte înainte. Când ea trece harta pentru a vizualiza Street, ea vede o figura neclară într-o rochie florale. Ea caută adresa de pe computerul ei şi aceeaşi cifră este dezvăluit în aceeaşi locaţie, dar atunci când ea suluri să privească împrejurimile, modificările cifra să se holbeze la Annie, mâna îndreptate în sus. Mai tarziu in aceeasi noapte, pe drumul ei înapoi de la automat, Annie arată în fereastra de camera de lângă uşă şi vede omul din visul ei plângând pe pat. Ea merge înapoi în camera ei şi se uită în oglindă, de reflecţie dezvăluind o scenă înspăimântătoare în spatele ei. De cotitură în jurul, ea vede un organism decapitat, cu capul sus înşirate. Ţipetele Annie si salturi de usa, numai pentru ca să se închidă în faţa ei. Ea se trezeşte brusc, dezvaluind ca acesta să fie un vis.
În timp ce stă într-un restaurant, prin intermediul unor Annie felul de lucrări mamei ei şi descoperă o cameră de ea nu a mai văzut înainte cu privire la planurile pentru casă. Creek întoarce la casa cu Annie, în cazul în care ea lacrimi în jos un perete pentru a dezvălui o uşă în altă cameră. În interiorul camerei, Annie descoperă găuri în pereţi care permit privitorului pentru a vedea în celelalte camere ale casei. Ea spune Creek că mama ei a dus în acea cameră pentru a ajuta la ei a afla ce sa întâmplat cu Nicole şi Liz. El îi spune că nu e nimic de el poate face, dar face nişte poze.
Annie vizitează o fată ea a mers la şcoală cu, Stevie (Hudson), care are presupune puteri psihice. Stevie şi prietenul ei, Giles (bile), merge cu Annie la casa pentru a vedea dacă Stevie se poate vedea nimic care ar putea ajuta la descoperirea adevărului. Stevie cere să meargă în camera mamei lui Annie, dar atunci când ea găseşte nimic, Stevie rătăceşte în hol şi luminile încep să pâlpâie. Ea susţine că mama lui Annie este acolo, atunci punctele de dulap şi solicită Annie “, ceea ce-i acolo?”. Stevie devine vizibil suparat, spune ea poate vedea ce mama lui Annie folosit pentru a face cu ea şi sora ei în cameră. Stevie deschide uşa dulap şi solicită Annie ce e pe partea cealaltă. Annie o direcţionează la camera cu găuri în pereţi, în cazul în care Stevie începe să aibă o formă, spunând că “acest lucru este în cazul în care se duc când se duc”, şi repetând numele de “Iuda”. Stevie cade pe podea şi începe să urle ca ea se uită la tavan. Annie şi Giles căuta să vadă cadavrul unei femei plutind deasupra lor. Giles preia Stevie şi rulează din casa. Annie le urmează din cameră, apoi se vedea femeia, care stătea în uşă. Annie urmează cei din afara şi solicită Stevie, care a fost femeie. Plângând, Stevie spune “nu au vrut să ştie nimeni”, în timp ce Giles ei pune în maşină. Annie continuă să strige întrebări Stevie până Giles ei hit-uri şi mustrări de lucru pentru ei Stevie într-un astfel de stat. Annie-l hit-uri înapoi şi cere să vorbească cu Stevie, dar el devine în maşină şi au mers cu maşina.
Înapoi în camera ei de motel, Annie caută cuvântul “Iuda” on-line, reducerea de căutare pentru rezultatele în domeniul ei. Acest lucru o duce la o pagină pentru “Iuda”, un San Pedro CA Killer zona de ordine, care oferă informaţii şi imagini ale victimelor lui Iuda. Annie identifică ultima victima cunoscuta, Jennifer Glick, ca cealalta femeie în fotografie pliată. Femeia din fotografie a fost poartă aceeaşi rochie rosu si alb, ca spirit, în casa mamei sale.