The Pacifier

Raporteaza film nefunctional!

US Navy SEAL locotenent Shane Wolfe (Vin Diesel) este atribuit pentru a salva Howard Plummer (Tate Donovan), un om de lucru la un proiect guvernamental de top-secret, dintr-un grup de rebeli sârbi. Wolfe şi echipa lui reuşesc să obţină Plummer de pe o barca de inamic, câteva momente mai târziu, Wolfe şi Plummer sunt împuşcaţi în timp ce îmbarcarea elicopter de evacuare. Plummer este ucis în atac şi Wolfe petrece două luni în spital. Comandantul lui Wolfe, capitanul Bill Fawcett (Chris Potter), se atribuie escorta văduva lui Plummer, Julie (Faith Ford), la Zurich, în cazul în care un seif aparţinând Plummer a fost descoperit. Wolfe este desemnat să staţi la domiciliul Plummer, în Bethesda, Maryland, pentru a căuta proiect secret numit GHOST, ascuns undeva în casă, şi să se uite după familiei cinci copii: Zoe (Brittany Snow), Seth (Max Thieriot), Lulu (Morgan York), Peter (Logan si Keegan Hoover), şi Pat Tyler (Bo şi Luca Vink).
Copiii se dovedesc a fi greu de manevrat, chiar si cu ajutorul bonei Helga (Carol Kane): Zoe şi rebel Seth împotriva autorităţii Wolfe, Lulu este obsedat cu houseguest nouă raţă animale de companie, Gary, resentimente Wolfe, şi Helga în cele din urmă se închide atunci când unul dintre farse Zoe şi Seth lui merge prost. Mai târziu, Wolfe găseşte Lulu şi trupa ei de Fireflies (Iordania Todosey, Nikki Shah, Maria Georgas şi Emi Yaguchi-Chow), de la masa din bucatarie. Wolfe le ia la Costco şi în timp ce el face cumpărături trupa încearcă să vândă cookie-urile din afara magazinului. Cu toate acestea, lucrurile merg oribil greşit atunci când un grup de băiat rival suportabil spionează vin şi distruge taraba lor. Când ajung în cele din urmă acasă, ei întâlnesc o parte casa de neaşteptat găzduit de Zoe şi de prietenul ei, Scott (Kyle Schmid). Wolfe toate forţele oaspeţii pentru a curăţa casa înainte de a merge acasă. Simţind că Wolfe nu-i pasă de faptul că copiii sunt încă doliu peste moartea tatălui lor, Zoe striga la el, chiar înainte ca acestea sunt apoi atacat de o pereche de mascat ninja, care în cele din urmă Wolfe infrangeri. El explică întreaga situaţie pentru copii, care sunt de acord să coopereze cu el.
Câteva zile mai târziu, directorul şcolii de vice, Duane Murney (Brad Garrett), aduce faptele pe care Seth a redus şi decolorat părul pentru nici un motiv aparent, are o banderolă nazistă în dulapul său, şi a sărit în fiecare practica lupte pentru trecut luni, în atenţia lui Wolfe. La origine, Seth striga furios că el sa alaturat echipei de lupte numai în ascultare faţă de dorinţa tatălui său. El se furişează din casă, pacalind sistemul de alarmă, cu un magnet de frigider. Wolfe, lăsând în sarcina Zoe, el urmează să teatru oraş, unde el învaţă că Set a intrat în secret o producţie amator de The Sound of Music. Directorul (Scott Thompson), se închide atunci când el crede ca spectacolul va fi un eşec, după care voluntarii Wolfe a lua locul lui, si jongleaza cu această sarcină, cu grija de casa, oferindu-Zoe lecţii de conducere, şi de predare Lulu şi Firefly Cercetasii arte martiale pentru a se apăra împotriva trupelor rival cercetaş.
Mai târziu, Seth iese echipa de lupte libere de la determinat Wolfe, mărturisind că el este în The Sound of Music, după Murney-l prinde în tribune, practică dansul lui. Când Murney ameninţă băiat, Wolfe-l provoaca la un meci de wrestling, în faţa întregii şcoli. În ciuda show-Murney de fanfaronada, Wolfe câştigă uşor. Wolfe de formare oferă cercetaşi Firefly devine utilă atunci când acestea au din nou un conflict cu cercetaşi putred. Fetele au bătut şi lega băieţi, refuzul de a le permite să meargă până la huligani sunt de acord să nu le deranjează. Zoe şi poveşti Wolfe acţiuni ale părinţilor lor, ambii au murit în circumstanţe similare. Ele sunt întrerupte de un apel telefonic de la Julie, care a ghicit parola (“Îngerul meu”), preluate element într-o cutie (o cheie specială), şi este pe drum spre casa ei. Copiii încep imediat să-şi planifice o petrecere de “Bun venit acasă”. Mai puţin de o oră mai târziu, Wolfe descoperă un seif secret, sub garaj, care necesită o cheie pentru a deschide. Când Fawcett şi Julie ajung acasă, Fawcett şi Wolfe merge la garaj, unde Wolfe spune că este regândire cariera. Cele două ninja văzut mai devreme ajunge înarmaţi, şi scoate măştile lor, dezvăluind se ca vecinii de Plummer de Coreea de Nord, a Chuns (Dennis Akayama şi Mung-Ling Tsui). Fawcett brusc bate din Wolfe, dovedind că el este de fapt un agent dublu. Ei leagă şi gag Zoe, Seth, şi Lulu, locul Petru şi Tyler, în ţarc, şi Fawcett şi dna Chun ia Julie a seifului în timp ce domnul Chun arată după copii. Ei au reuşit să deschidă uşa, dar sistemul de securitate periculos le împiedică de la a merge mai departe.
Copiii, toate strâns legat şi gagged cu haine, a reuşit să scape după dezlegarea ei de a lua în jos, deşi domnul Chun munca în echipă lor. Ei trezi Wolfe, care merge la casa pentru a ajuta la Julie, trimite copiii pentru a convoca de poliţie. Dl Chun le urmează în maşina lui, cu Zoe la volan, copiii l oblige sa se prabuseasca. Wolfe seama cum să obţineţi trecut, sistemul de securitate, folosind un dans (“Petru Panda Dance”), folosit pentru a face Petru a merge la culcare in fiecare noapte, pentru a evita capcanele sale. El, Julie, Fawcett, şi doamna Chun se angajeze în luptă, şi să pună capăt luptei atunci când bate în Julie doamna Chun. Vocea lui Wolfe activeaza bolta final, lovirea Fawcett cu uşa. Până atunci, copiii au atras o mare mulţime de poliţie la casa. Dl Chun, cu toate acestea, deţine toate acestea, la arma în mână. Wolfe principal anunţuri de şcoală şi interesul dragoste Claire Fletcher (Lauren Graham), chiar în spatele lui, au urmat goana atunci când a văzut că trece prin şcoală. Wolfe, ajutat de Gary raţă, distrage atenţia domnul Chun, după care Claire bate-l inconştient.
Cu misiunile lor de realizat şi Fawcett şi Chuns arestat, Wolfe şi Plummer spun la revedere lor, şi Wolfe şi cota de Claire un sarut. Familia participă la performanta lui Seth, unde aflăm că Wolfe a fost retras de la Marina şi sa alăturat personalul şcolii ca antrenor de wrestling nou. Murney este afişat pentru scurt timp pe scena, unde se cântă “Mountain Ev’ry Climb” off-cheie în timp ce îmbrăcat în obiceiul o călugăriţă, ca filmul se încheie.