The Others

Raporteaza film nefunctional!

Grace Stewart (Nicole Kidman) este o mamă catolică care trăiește cu cei doi copii mici, într-o casă de țară de la distanță, în dependență Coroanei Britanice din Jersey, în perioada imediat al Doilea Război Mondial. Copii, Anne (Alakina Mann) și Nicolae (James Bentley), au o boală mai puțin frecvente, xeroderma pigmentosum, Caracterizat de fotosensibilitate, vietile lor sunt atât de structurate în jurul valorii de o serie de reguli complexe concepute pentru a le proteja de expunerea accidentala la lumina soarelui.
Noul sosirea a trei funcționari de la casa – o bona îmbătrânire și slujitor pe nume doamna Bertha Mills (Fionnula Flanagan), un grădinar în vârstă numit domnul Edmund Tuttle (Eric Sykes), și o fată tânără pe nume Lidia mut (Elaine Cassidy) – coincide cu o serie de evenimente ciudate, și Grace începe să se teamă de faptul că nu sunt singuri. Anne atrage poze cu patru persoane: un bărbat, o femeie, un băiat numit Victor, și o femeie în vârstă, toți aceștia ea spune că a văzut în casa. Un pian se aude din interior o cameră încuiată Când nimeni nu se află în interiorul. Grace Găsește și examinează o “carte de morți,” Ce prezinta portrete de doliu luate în secolul 19 de cadavre recent decedate. Usi care Grace crede că au fost închise sunt găsite misterios întredeschisă. Grace încearcă vânătoare în jos “intruși” cu o pusca, dar nu le poate găsi. Ea ceartă fiica ei pentru a crede în fantome – până când ea aude le ea. În cele din urmă, se convinge Acesta este un lucru nesfânt în casă, ea se execută în ceață pentru a obține preotul local să binecuvânteze casa. Între timp, funcționarii, conduse de doamna Mills, sunt de până la ceva Cleary de-al lor. Grădinarul îngroapă o piatră de mormânt sub frunze de toamnă, și doamna Mills ascultă cu credință la acuzatii împotriva lui Anne mama ei.
Afara, Grace se pierde în ceață grea, dar ea descoperă în mod miraculos soțul ei Charles (Christopher Eccleston), care a crezut că a fost ucis în război, și aduce-l înapoi la casa. Charles este îndepărtat timpul o zi am Cheltuieste în casă, și doamna Mills este auzit spunându dl Tuttle, “Eu nu cred că el știe unde este.” Grace vede mai târziu, o femeie în vârstă îmbrăcat ca fiica ei. Grace spune, “Tu nu ești fiica mea!” și ei atacă. Cu toate acestea, ea a fost efectiv constată că a atacat fiica ei în schimb. Anne refuză să fie aproape de mama ei după aceea, în timp ce Grace jura că a văzut-o pe bătrână. Doamna Mills spune Anne că ea prea a văzut oameni, dar ei nu pot spune încă mama nu va accepta Grace Pentru că ceea ce ea nu este gata pentru. Charles este uimit Când Anne îi spune lucrurile pe care mama ei a făcut cu ea. El spune că trebuie să părăsească pentru fata si dispare din nou. După Charles frunze, Anne continuă să vadă lucruri, inclusiv toată familia lui Victor și bătrână. Grace se descompune la doamna Mills, care susține că “uneori, lumea celor morți se amestecă cu lumea celor vii.”

Palatul Hornillos în Arenas de Iguña, Cantabria (Spania). Aceasta este casa unde exterioarele filmului au fost filmate.
Într-o dimineață, se trezește la Grace țipetele copiilor: toate perdelele din casă au dispărut, așa cum a spus Anne s-ar putea. Atunci când funcționarii refuză să le caute ajutor, Grace își dă seama că acestea sunt într-un fel implicată. Ascunderea copiii de la lumina, ea alungă funcționarii din casa. O serie de zgomote puternice din etajul superior al casei urmeaza acest eveniment.
În acea noapte, Anne și Nicholas se strecoare afară din casă pentru a găsi tatăl lor și da peste mormânt ascuns. Ei au găsit că mormântul aparține funcționarilor. În același timp, Grace se duce la camerele servitorilor și găsește o fotografie din cartea de morți și este îngrozit să vadă că acesta este dintre cele trei servitori. Funcționarii apar și urmați după copii, care-l fac inapoi in casa la fel de Grace rezultă să dețină în afara funcționarilor cu o pusca. Ei spun că au avut apoi a murit de tuberculoză mai mult de 50 de ani înainte. Copiii alerga sus și să se ascundă, dar se constată de către o femeie în vârstă ciudată. La parter, funcționarii continuă să vorbesc cu Grace, spunându-i că vii și pe cei morți trebuie să învețe să trăiască împreună. La etaj, Anne și Nicholas a descoperi bătrâna acționează ca un mediu intr-o sedinta de spiritism cu părinții lui Victor. Acesta este apoi ca ei să învețe adevărul: de fantome reale sunt nimeni altul decât Anne, Nicolae, si mama lor, care se crede că au ucis-le într-un acces de psihoză înainte de a comite suicid. Grace pierde cumpătul ei și atacă supranatural vizitatorilor prin conversia și a aruncat bucăți de hârtie care stau pe masa. Cu toate acestea, vizitatorii sunt doar posibilitatea de a vedea de hârtie ripping de la sine, confirmând în continuare Grace și copiii ei sunt într-adevăr fantome. Adevărul final clar pentru Grace, ea se descompune cu copiii și își aduce aminte ce sa întâmplat chiar înainte de sosirea funcționarilor lor noi. Lovit cu durere pentru soțul ei lipsește și ce în ce mai frustrat de trăind în izolare, ea a înnebunit, sufocat-o cu o pernă pentru copii, iar apoi, în stare de șoc după ce a făcut Dându-și seama, a pus un pistol la frunte și a apăsat pe trăgaci. Atunci când nimic nu sa întâmplat și după ce a auzit râsul lui Nicolae și Anne, grație acordată de presupus că Dumnezeu a avut un miracol familia ei, oferindu-le oa doua șansă la viață. Grace și copiii dau seama că și Charles este mort, dar el nu este conștient de asta. Doamna Mills și informează Grace pare că acestea vor învăța pentru a obține de-a lungul, și vor chiar nu observa Uneori, oamenii care locuiesc Casa lor de viață. Ea îi informează că de asemenea, deoarece copiii nu mai au Trupurile lor muritoare, ei nu mai sunt sensibile la lumină, și pentru prima dată copiii se bucură primare lumina soarelui vine prin ferestre. Din fereastra, Grace și copiii ei arata ca familia lui Victor se mută.