The Number 23

Raporteaza film nefunctional!

Walter Sparrow (Jim Carrey) este un control ofițer animal căsătorit cu Agatha (Virginia Madsen), au un fiu, Robin (Logan Lerman). Filmul se deschide cu Walter narează evenimentele din ziua lui de naștere recentă. El a primit un apel pentru a prinde un câine. Walter colțuri eventual câine, și învață de la eticheta de nume sau că numele său este Ned. Cainele musca brațul și scapă din nou. Datorită întârzierii cauzate de Ned, Walter se întâlnește târziu soția lui și în timp ce ea este în așteptare, ea intră într-o librărie unde se uită printr-o carte intitulata The Number 23 scris de Kretts Topsy. Atunci când Walter ajunge, Agatha anunță că ea este de gând să cumpere cartea pentru el, ca un cadou de ziua de nastere.
Walter începe să citească cartea, observând asemănările ciudate între el și personajul principal, un detectiv care se referă la sine însuși ca “Fingerling”. Caracterul explică faptul că el a primit numele de la un obscur carte pentru copii, una care sa bucurat, de asemenea, Walter ca un copil. Cartea lui Fingerling detaliu întâlnirea cu “Blonde Suicide”, al cărui bizar obsesie cu numarul 23 conduce ei să ucidă prietenul ei și se sinucidă. Walter începe să aibă vise de uciderea Agatha, care îl determină să devină extrem de paranoici. După un astfel de vis el conduce off, în miez de noapte. Walter șerpuiește până în Edward Hotel King. Inițial, el a fost eliberat camera 27, dar camera cererile 23. Walter petrece seara de finisare carte doar pentru a descoperi că această carte se oprește la capitolul 22, cu Fingerling în picioare pe un balcon încercarea de a decide dacă sau nu pentru a sari, după uciderea iubita sa, Fabrizia.
În ziua următoare, Walter vede Ned cainele de la fereastra cameră de hotel și urmează Ned înapoi la cimitir, unde întâlnește un preot și grădinar cimitir, și învață că au poreclit Ned “gardian al morților” din cauza gustul său pentru a sta și vizionarea de pietre de mormant, cu o atenție deosebită la mormântul lui Laura Tollins, victima unei crime cărui cadavru a fost găsit niciodată, așa că mormântul ei se află goală. Walter se întoarce acasă cu un articol de ziar despre asasinarea student Laura Tollins (Rhona Mitra), prin profesor de psihologie ei, Kyle clipit (Mark Pellegrino), cu care ea a fost având în relații sexuale, în circumstanțele crimei lui Laura sunt aproape exact la fel ca și asasinarea lui Fabrizia în Numarul 23. Walter crede profesorul, care a fost condamnat pentru crimă Laurei, a scris cartea ca o mărturisire secretă și se duce să-l vadă în închisoare. Omul proclamă inocența lui de crimă și de a fi autor, afirmând că nu ar alege un pseudonim ca “Kretts Topsy”, subliniind faptul că acesta este un omofon evident pentru “Secretele Top”.
Robin găsește o adresă de căsuță poștală ascuns în partea din spate a cărții și a se trimite un transport de 23 de cutii pentru a spera să scoată autorului cărții. Ei așteaptă pentru Kretts Topsy (Bud Cort), care, la se confruntă de către Walter, devine panicat, proclamă Walter ar trebui să fie mort și fante gâtului său. Buzunare interioare omului, Agatha găsește o carte de identitate aparținând unui spital de boli mintale, care arată omul este Dr. Sirius Leary. Ea se duce la azil abandonat și găsește biroul lui Leary vechi. Într-o celulă acoperită în calculele de numărul 23, ea găsește o cutie veche cu numele lui Walter pe ea. Între timp, Robin și Walter descoperi că fiecare cuvânt pe fiecare pagina 23 23 cărții trasează două mesaje, care le conduc la “Parcul lui Casanova.” Ei ajung la parc târziu în acea noapte și du-te în jos o scară marcat “pașii pentru a Cerului”, care constă din 23 de etape. În partea de jos, care săpa adânc în pământ și de a descoperi un schelet uman, probabil Laura Tollins, dar atunci când se vor întoarce cu un ofițer de poliție, oasele au dispărut. Confruntă Walter Agatha despre a lua oasele și acuză ei de a scrie cartea. Ea admite de a se muta scheletul să-l protejeze, dar spune că Walter a fost cel care a scris cartea, și arată-l conținutul casetei de la Institutul. În caseta exista un manuscris din Numarul 23, cu numele lui Walter pe ea și o brățară glezna care a apartinut Laura Tollins.
El se întoarce la hotel la camera 23, în cazul în care el lacrimi în jos monitorului și găsește capitolul 23 lipsește scris peste tot peretele. Capitol explică faptul că povestea a fost mărturisirea lui Walter și își amintește ce a făcut tot: tatal sau sa sinucis, după moartea mamei lui Walter. Nota sa de sinucidere a fost de doar pagini de lucruri care se adună la numărul 23. Walter iubit Laura Tollins și a crescut cu 23 obsedat din cauza tatălui său. Laura a început culcat cu profesorul ei. Walter a încercat să-i avertizeze cu privire la numărul fiind periculoasă și modul în care aceasta a fost de gând să vină după ea. Ea ia spus că era nebun, îndrăznind Walter să o omoare. Walter a fost într-o furie, junghi ei și îngroparea ei în parc, care a observat Ned. Profesorul a fost primul care a mers in camera unde Laura a fost ucis, iar el a luat cuțitul, acoperind arma cu amprentele lui și colorarea mâinile cu sânge. Cu aceste dovezi, el a fost condamnat pentru crimă. Walter sa dus la camera de hotel, a scris Number 23, introducerea capitolul 23 privind pereții, podeaua și orice altă parte a camerei, iar apoi a sărit de la balcon. El a supravietuit, dar a suferit leziuni grave și traumatisme. Walter a ajuns în institut care a lucrat dr. Leary. Dr. Leary citit manuscrisul și, după publicarea acesteia, a devenit obsedat de numărul 23 însuși. Din cauza căderii, Walter a suferit pierderi de memorie și la părăsirea institutului sa întâlnit Agatha.
Constată Agatha Walter la hotel, și încearcă să-l asigur că el nu mai este persoana a fost atunci când a scris cartea. El insistă că el este un criminal, acceptând faptul că el a ucis Laura Tollins, și spune Agatha să plece înainte de el a ucide prea. Agatha împinge un deschizător de scrisori în mâna lui Walter, spunând că, dacă el este într-adevăr un criminal, el poate ucide cu ușurință din nou, și îndrăznește să o omoare. Ea îi spune că ea îl iubește. Walter îi spune că ea nu-l poate iubi, deoarece nimeni nu poate, reflectând o acuzație făcută de către Laura pe noapte de uciderea ei. El pleacă de la hotel și se execută în stradă, unde aproape se lasă călcat de un autobuz, dar iese din modul în ultimul minut atunci când el își dă seama fiul său este uitam. Ca el îmbrățișează familia lui, o voce de Walter spune publicului că el sa predat poliției și așteaptă condamnarea, a fost spus că judecătorul va merge probabil usor pe el, deoarece el însuși transformat inch O procesiune de înmormântare are loc în fata de mormântul lui Laura Tollins, în cazul în care acesta este implicat corpul ei a fost în sfârșit pus la odihnă, după cum observă clintit, în cele din urmă un om liber.
La sfârșitul filmului, telespectatorii pot vedea citire a Bibliei de la Numeri 32:23: “Fii sigur că păcatul vostru vă va afla.”