The Mechanic

Raporteaza film nefunctional!

Un avion terenuri la un hangar privat, şi pasagerul face singur drumul spre casa lui, cu o escortă armată. Când a merge pentru a avea o baie în piscina lui, el observa ceasul său de la partea de jos a piscinei şi-l preia. Un străin apucă brusc înotător şi ţine-l în conformitate cu până la el moare. Asasinul, Arthur Bishop (Jason Statham), scapă în haosul care a urmat la un râu din apropiere, unde sare în şi face evadare lui. Episcopul mai târziu se întâlneşte cu prietenul si mentorul sau, Harry McKenna (Donald Sutherland), care plăteşte Episcop pentru munca sa în Columbia. Ei discuta despre fiul lui Harry, Steve (Ben Foster), înainte de cărare moduri.
La casa lui, Episcopul verifică pentru un contract de noul său doar pentru a afla că el este de a ucide Harry. Angajatorului episcop confirmă prin telefon, care este contractul de cereri de corecte, după care Episcopul o întâlnire faţă-în-faţă. Dean (Tony Goldwyn) spune episcopul despre o misiune a eşuat în Africa de Sud, în care asasinii Episcopului agenţiei au fost ucişi. Dean se referă faptul că numai două persoane ştiau despre misiunea-se si Harry, care-şi Harry au fost achitate pentru detalii contractuale. Episcopul ucide fără tragere de inimă Harry, cu arma lui şi face să arate ca o carjacking. Pistol este înscris pe o parte cu citat latină, “AMAT curam Victoria”, şi pe de altă parte, cu traducerea în limba engleză, “victorie iubeşte de pregătire.” La înmormântarea lui, Episcopul întâlneşte Steve, care spune că episcopul el va ucide orice carjacker ca răzbunare. Episcopul urmează secret Steve şi el înainte de a întrerupe desfăşoară planul. Episcopul recunoaşte potenţialul brut de Steve şi decide să-l antreneze ca un “mecanic”. El adoptă un chihuahua şi instruieşte Steve să ia câinele cu el la un magazin de cafea în fiecare zi, în acelaşi timp. După cum se stabileşte în Steve la rutina lui, Episcopul escaladeaza formării sale de a lua el pe un contract. Episcopul strangulează om cu o curea, stadiile-l să arate ca un accident asfixiere erotică, şi arată Steve toate procesele de planificare, care a intrat în acest asasinat.
Episcopul Steve informează că el are un contract de proprie. Obiectivul este un mecanic pentru o altă agenţie de nume Burke (Jeff Chase), care frecventează aceeaşi cafenea la care Steve a luat cainele. Punctele slabe doar Burke sunt ca el este interesat în tineri, bărbaţi şi câini mici. Burke a face mutarea lui pe Steve şi invită-l la băuturi. Instruieşte episcop Steve să se strecoare o doza mare de Rohypnol în băutură Burke pentru a provoca o supradoza. Steve ignoră această direcţie şi, în loc merge cu Burke la apartamentul său. Burke începe să se dezbrace, şi Steve încearcă să-l sugrume cu o curea ca Episcop-au făcut. Steve reuseste sa-l omoare Burke după mult efort. Dean îşi exprimă dezaprobarea faţă de utilizarea episcopului de Steve pentru contractul de Burke, dar răspunsurile episcop că el a fost dat fiind faptul că, prin contractul de Harry Dean, şi nu. Supărat la indignarea lui, Episcopul Dean informează că el este pe o lesă scurtă.
Episcopul este dat un nou contract pentru a ucide Andrei Vaughn (John McConnell), liderul unei biserici de cult, cum ar fi. Steve şi Episcopul de gand sa injecteze Vaughn, cu adrenalina pentru a simula un atac de cord, pentru care paramedicii să administreze în necunoştinţă de o doza fatala de epinefrina. În timp ce episcopul şi Steve aşteptaţi în pereţii din camera de hotel a lui Vaughn, un medic ajunge şi stabileşte Vaughn cu o IV de ketamină. Dându-şi seama că supradozajului adrenalinei ar fi inhibată de ketamina, care ar contracara epinefrina, care improviza şi repede-l sufoca. Când Vaughn este găsit de către gărzile sale, Episcopul si Steve sunt descoperite şi sunt forţate într-un schimb de focuri cu gărzile. Episcopul şi Steve aluneca în timp ce clădirea este evacuat, şi episcopul decide că ar trebui să zboare acasă separat.
La aeroport, episcopul vede unul dintre bărbaţi a fost spus a fost ucis în misiunea din Africa de Sud, care au Harry ar fi vândut. Episcopul realizează în timpul unei confruntări cu omul pe care l-au pacalit Dean în uciderea Harry şi că a fost proiectat pentru Dean, care misiunea nu a reuşit să acopere propriile sale relaţii dubioase. După ce au fost induşi în eroare, episcopul începe pentru a obţine lucrurile în ordine, doar pentru a fi într-o ambuscadă de către un grup de mecanica. După ce a luat-le, el descoperă că Dean a fost în spatele hit. Episcopul curse interne pentru a apela Steve, numai pentru a găsi că Steve a fost, de asemenea, într-o ambuscadă, la casa episcopului. Direcţionează episcop Steve cu un pistol ascuns, pe care Steve foloseste pentru a ucide ambushers sale. Episcopul are Steve adune provizii pentru misiunea lor de nouă în timp ce el parcele cum pentru a ajunge la Dean. În procesul de Steve găseşte arma tatălui său şi îşi dă seama că episcopul nu, carjackers, a ucis Harry.
Episcopul şi Steve lucra împreună pentru a ucide Dean. Apoi, pe drum la o statie de combustibil, Episcopul observa arma a lui Harry, în jacheta lui Steve şi realizează Steve a descoperit adevărul. Steve ajunge pentru a pune combustibil în camion, dar ajustează duza aşa se revarsă pe pământ în loc de rezervor. Cu episcopul încă în camion, Steve scoate pistolul tatălui său şi trage de gaz, suflare până vehiculului Bishop şi postul de radio cu el. Steve se întoarce la casa episcopului lui, joacă un record pe platan, apoi scoate din garaj de recoltă 1966 Jaguar E-Type a fost episcop de lucru pe. Ca el este de conducere off, Steve observă o notă pe scaunul pasagerului, care prevede: “Steve, dacă sunteţi de lectură acest lucru, atunci eşti mort” Steve rade la mesaj, dar, câteva momente mai târziu, maşina explodează, omorandu-l. În acelaşi timp, record player de la casa episcopului redarea se termină, activarea unei Tripwire, care provoacă casa episcopului de a exploda de asemenea. În iarbă, după explozie, de aparatul de fotografiat în zoom pe pistol lui Harry şi citatul “Victoria iubeşte de pregătire.” Înapoi la benzinarie, un video de securitate arată că episcopul a fugit de la momente de camioane lui Steve-l înainte de a explodat. Necunoscut pentru Steve înainte de a sufla Episcopul camion deja a sărit şi el distruge doar staţia. Episcopul se într-un alt camion a avut de plajă şi de unităţi departe.