The Mask

Raporteaza film nefunctional!

Timid şi de rău augur funcţionar Stanley Ipkiss lucrează la o bancă oraşului Edge. El este bruscat de aproape toată lumea, inclusiv în jurul valorii de el este seful lui domnul Dickey şi a lui Lady-teren doamna Peenman. Prietenii lui sunt numai lui Jack Russell Terrier Milo si sa co-lucrător Charlie Schumaker. Între timp, gangster Dorian Tyrell funcţionează un club de noapte numit Coco Bongo în timp ce complot pentru răsturnarea lui Niko seful. Tyrell trimite lui iubita cantareata Tina Carlyle în banca lui Stanley de a înregistra aspectul său, în curs de pregătire pentru a jefui banca.
Stanley este atras de la Tina, şi ea pare să reciproc. După ce a fost refuzat intrarea la Coco Bongo, aproape de portul oraşului, el gaseste o masca misterios din lemn. Plasarea-o pe fata lui îl transformă într-un Zoot-potrivit, verde-feţe, Trickster bizar cunoscut sub numele de masca, care este capabil de a acţiona cu impunitate imensă. Stanley a transformat răzbunare consacră pe unele dintre chinuitorilor lui Stanley, inclusiv de mecanica auto care l-au furat cu o noapte înainte, şi sperie o banda de strada, care încearcă să-l jefuiască prin rotirea unui balon într-un pistol Tommy.
În dimineaţa următoare, Stanley întâlniri detectiv locotenent Kellaway şi reporter de ziar Peggy Brandt investigarea activităţii Masca lui. Pentru a participa la performanţa Tina şi, în ciuda faptului că a căutat de poliţie, el devine din nou masca, în scopul de a fura bani vizat de Tyrell. La Coco Bongo, Masca dansează exuberant cu Tina, după care el o sărută. După o confruntare cu Tyrell, fuge de mască, lăsând în urmă un resturi de pânză aparţinând însuşi.
Acuză Kellaway Stanley a băncii-jaf, dar el scapă probleme şi să se consulte mai tarziu un expert pe măşti pe nume Arthur Neumann, care îi spune că obiectul este o descriere de Loki, zeul nordic de întuneric şi de rău. În ciuda acestui fapt, Stanley organizează pentru Tina pentru a satisface Masca de la Parcul depozitele de deşeuri locală. Reuniunea se desfăşoară cum a fost planificat atunci când locotenentul Kellaway încearcă să-l aresteze. Trucuri Masca un grup mare de ofiţeri de poliţie Edge oraşul în Alaturi de el într-o masă de performanţă a Arnaz Desi cântec cubanez Pete. Stanley fuge cu Peggy, dar el este tradat de Tyrell pentru o recompensa de 50.000 de dolari. Tyrell încearcă pe masca si devine un răuvoitor verde-feţe fiinţă. Forţat să dezvăluie locaţia a furat banii, Stanley este ţinut ostatic într-una din masinile mob in timp ce acoliţii Tyrell a recupera banii. Stanley este mai târziu a dat Kellaway, împreună cu o masca de cauciuc verde pentru a fi reţinut.
Atunci când vizitează Tina Stanley, în celula sa, el a îndeamnă să fugă din oraş. Mulţumeşte Tina Stanley pentru tratarea ei cu respect şi îi spune că ea ştia că el era tot de-a lungul Mask. Ea încearcă să părăsească oraşul, dar este capturat de Orlando si Tyrell şi dus la un bal de caritate găzduit de Niko şi a participat de elita oraşului, inclusiv primarul oraşului Mitchell Tilton. La sosire, mascat Tyrell ucide Niko, şi se pregăteşte să distrugă atât club si Tina. Milo ajută la închisoare Stanley de evacuare, şi ei, aducând Kellaway ca un capac şi luare de ostatici, du-te pentru a opri Tyrell.
Dupa succesul scurt, iniţial de a asigura asistenţă de Charlie, Stanley este observat de către Orlando şi capturat. Tina trucuri Tyrell în a lua de pe masca, care este recuperat şi îmbrăcat de Milo, transformarea într-un câine pitbull desen animat care infrangeri oamenii Tyrell, în timp ce Stanley lupte Tyrell. Stanley recuperează apoi masca si foloseste abilitatile sale de a salva Tina prin înghiţire bombă Tyrell şi înroşirea feţei Tyrell jos scurgere de fântâna clubului ornamental. Poliţia a ajuns şi la arestarea acoliţii rămase Tyrell, in timp ce Kellaway arestări Stanley din nou, apoi Tilton anunţă pentru toată lumea că a fost Tyrell masca tot timpul, ca o modalitate de a Kellaway să meargă Stanley. Tilton Stanley spune că el este un erou, şi mulţumeşte-i pentru a salva vieţi. El merge mai departe şi spune că el trebuie să aibă o întâlnire cu Kellaway în biroul său în dimineaţa următoare, şi toate acuzaţiile împotriva lui Stanley sunt scăzut.
Ca soarele rasare zi, Stanley, Tina, Milo, şi Charlie ia masca înapoi la port, în cazul în care Tina se aruncă în apă şi ea şi Stanley începe să se sărute. Charlie încearcă să recupereze masca pentru el, doar pentru a găsi Milo înot departe cu ea.