LOTR:The Two Towers

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Gandalf Grey dă viaţa în lupta împotriva Balrog, oferindu-Frăţia Inelului timp să scape de la minele din Moria.
Săptămâni mai târziu, Frodo Baggins şi Samwise Gamgee continue călătoria lor de a Mordor pentru a distruge Inelul şi, cu el, lordul întunericului Sauron. Într-o noapte, acestea sunt atacate de către Gollum, care a avut Inel pentru secole înainte de a pierde-l la unchiul lui Frodo Bilbo, şi care acum încearcă să-l înapoi. Frodo şi Sam de captare Gollum, Frodo dar are milă de el, înţelegerea sarcina de Ring. Solicitarea un ghid, Frodo Gollum convinge să-i ducă la Mordor. Sam, cu toate acestea, dispreţuieşte pe Gollum vedere şi avertizează că Frodo creatura viclean le va trăda.
În Rohan, Aragorn, Legolas şi Gimli urmări Uruk-Hai, care s-au luat Merry şi Pippin prizonier. Între timp, Regele Theoden din Rohan a fost incantat de Wormtongue, care este în secret de serviciu a lui Saruman Alb. Instigat de către Saruman, orci şi bărbaţi sălbatice ale Dunland asedia terenurilor. Éomer Theoden nepotul lui Grima îl acuză de a fi un spion; Grima l-au alungat pentru subminarea el. Éomer stabileşte la ţară pentru a aduna oamenii rămaşi fideli ai Rohirrim. Armata Éomer de pândă mai târziu şi-l omoare pe Uruk-Hai exploataţie Merry şi Pippin. Merry şi Pippin să fugă în pădure şi să îndeplinească fangorn Treebeard, cea mai veche a ents.
Frodo, Sam si Gollum traversa Mlaştinile moarte, de a eluda o Nazgul. La ajunge la Poarta Neagră, le este închisă şi păzită de orci. Gollum convinge pereche care încercau să intre în poartă va duce la capturarea lor, oferind în loc să-i conducă la o intrare nepăzită. După ce a fost informat de către Éomer de ambuscadă împotriva lui Uruk-Hai, Aragorn, Legolas şi Gimli găsi Merry şi Pippin urmele lui. Trio-ul se confruntă cu Gandalf, renaste ca Gandalf cel Alb, după moarte, în lupta cu Balrog. Gandalf se alătură cu trio-ul, deoarece călătoria spre Edoras. După sosirea, ei fără Theoden din vraja lui Grima, şi spune regelui despre moartea fiului său Théodred. După doliu, fiul său, Theoden decide să se mute oamenii săi să cetatea lui Helm adâncă pentru siguranţă. Temându-se de Helm profunda, nu va supravieţui, Gandalf lasă să găsească Éomer şi forţele sale. Grima fuge la Orthanc şi informează Saruman de o slabiciune in peretele exterior al lui Helm Deep. Saruman expedieri armatei sale vaste în cetate.
Între timp, Gollum se lupta cu loialitatea sa Frodo şi nevoia sa de consumatoare de Ring. Atunci când Sam si Frodo sunt capturate de Rangers de Ithilien, Frodo dezvăluie prezenţa lui Gollum să cruţe viaţa lui; Gollum Cu toate acestea se simte trădat, şi începe complot împotriva noul său “maestru”. În ceea ce forţele lui Theoden a călători în adâncime lui Helm, acestea sunt atacate de piloti a lui Saruman, Warg şi Aragorn este aruncat de pe o stanca si a crezut a fi mort. În Rivendell, Elrond Arwen convinge fiica să renunţe la dragostea ei pentru Aragorn şi lasă Pământul de Mijloc, cu Elfi colegii ei. Aragorn, între timp, se simte în conflict de interese cu privire la dragostea lui pentru Arwen şi sentimentele sale de creştere pentru nepoata a lui Theoden, Eowyn.
Studiu de Ring Frodo lui, căpitanul Rangers “, Faramir, comenzi ca aceasta să fie trimise în Gondor. În Rohan, Aragorn spală pe o banca râu şi face drumul său spre profunda lui Helm. Theoden adună fiecare om este posibil pentru a lupta împotriva armatei lui Saruman, de Uruk-Hai. Cand noaptea cade un batalion de elfi ajunge la re-impune oamenii din Rohan. În fangorn padure, Merry, Pippin, Treebeard şi ents alte deţin un consiliu pentru a decide cu privire la rolul ents în război cu Saruman.
Bătălie a lui Helm adâncime începe între Uruk-Hai şi Rohirrim cu Aragorn şi tovarăşii săi. Explozivi sunt folosite împotriva slăbiciune în perete, permiţând orci pentru a încălca cetate. În fangorn, Treebeard şi ents alte iniţial refuză să se implice în război până la Pippin le arata că Saruman a decimat pădure, înfuriat, Treebeard porunceşte ents să caute răzbunare. Aragorn conduce Theoden, Legolas şi Rohirrim rămas pentru a ataca armata Uruk-Hai, de a permite femeilor Rohirrim şi copiii să scape în munţi. Gandalf apare, însoţite de Éomer şi oamenii lui. Forţele combinate cauza Uruk-Hai să fugă în fangorn, în cazul în care ents şi aliaţii lor Huorn-i atace. La Isengard, a ents înfrângerea Uruk-Hai şi eliberaţi barajul râului, înec apărătorii au supravieţuit Orc, inundaţii Isengard, şi eşuare lui Saruman, în turnul lui.
În est, Faramir are hobbitii luate în Osgiliath. Forţele Faramir sunt atacat de orci condusa de un Nazgul. Frodo moment cedează pentru a influenţa Ring şi atacă Sam, dar vine la simţurile sale atunci când Sam lacrimi în ochi îi aminteşte de prietenia lor. Nazgul este învins şi fuge. Faramir elibereaza hobbitii şi trimite-le pe drumul lor, alături de Gollum. Gandalf remarcă faptul că Sauron va cauta retribuţie pentru înfrângerea lui Saruman, afirmând că speranţa acum revine cu Frodo şi Sam. În acelaşi moment, Gollum promite să recupereze Ring, şi intenţionează să aibă “o” omoare Frodo şi Sam.