The Little Mermaid

Raporteaza film nefunctional!

Ariel, un şaisprezece ani Mermaid prinţesă, este nemulţumit de viaţa pe sub mare şi curios despre lumea umană. Cu prietenul ei cel mai bun peşte Flounder, Ariel colecteaza artefacte umane şi merge la suprafaţa oceanului pentru a vizita Scuttle pescarus, care oferă cunoştinţe foarte inexacte a culturii umane. Ea ignoră avertismentele de tatal ei, Regele Triton şi consilierul lui Sebastian, care contactul dintre oamenii marii si cu oamenii este interzis, dorind să se alăture lumea umană şi a devenit un om ea.
Intr-o noapte, Ariel, Flounder şi o doresc de călătorie Sebastian la suprafata oceanului pentru a viziona o sărbătoare pentru ziua de naştere a prinţului Eric de pe o navă, cu care Ariel se încadrează în dragoste. În furtuna care a urmat nava este distrus şi Ariel salvează inconştient Eric de la înec. Ariel canta la el, dar lasă repede, cât mai curând el îşi recapătă cunoştinţa, pentru a evita să fie descoperit. Fascinat de memorie de vocea ei, Eric promite să găsească, care a salvat şi a cântat la el, şi Ariel promite să găsească o cale să adere la el şi lumea lui. Observat o schimbare în comportamentul lui Ariel, intrebari Triton Sebastian despre comportamentul ei şi învaţă de dragostea ei pentru Eric. În frustrare, se confruntă cu Triton Ariel în grota ei, unde ea si Flounder stoca artefacte umane, şi distruge cele mai multe dintre obiectele cu tridentul său. După frunze Triton, o pereche de anghile, Flotsam şi resturi, Ariel convinge să viziteze Ursula vrăjitoarea mării, în scopul de a fi cu Eric.
Ursula face o afacere cu Ariel să o transforme într-un om pentru trei zile, în schimbul pentru voce lui Ariel, care Ursula pune într-o coajă Nautilus. În aceste trei zile, Ariel trebuie să primească “sărut al iubirii adevărate”, de Eric, în caz contrar, ea se va transforma din nou într-o sirenă şi aparţin Ursula. Ariel este dat apoi picioarele omului şi a luat la suprafaţă de cambulă şi de Sebastian. Constată Eric Ariel pe plajă şi o duce la castelul lui, nu ştiu că ea este cea care l-au salvat mai devreme, presupunând că o să fie un mut naufragiu supravieţuitor. Ariel petrece timp cu Eric, si la sfarsitul a doua zi, ei aproape saruta, dar sunt contracarate de Flotsam şi resturi. Furios la evadarea lor îngust, Ursula se deghizează ca o femeie tânără şi frumoasă pe nume Vanessa şi pe uscat apare cântând cu vocea lui Ariel. Eric recunoaşte cântec şi, deghizat în ei, Ursula aruncă o vrajă hipnotic pe Eric să-l uite despre Ariel.
A doua zi, Ariel constată că Eric va fi căsătorit cu deghizat Ursula. Scuttle descoperă că Vanessa este Ursula deghizat, şi informează Ariel care, imediat după ce se barja nunta. Informează Sebastian Triton, şi Scuttle perturba de nunta, cu ajutorul a diferite animale. În haos, coajă Nautilus in jurul gatului Ursula este rupt, restabilirea vocea lui Ariel şi de rupere încântare Ursula asupra Eric. Dându-şi seama că Ariel este fata care a salvat viaţa lui, Eric se grabeste sa o sarute, dar apusul soarelui şi Ariel transformă înapoi într-o sirenă. Ursula se dezvăluie şi răpeşte pe Ariel. Confruntă Triton Ursula şi solicită eliberarea lui Ariel, dar afacerea este inviolabil. Ursula, la insistenţa lui, regele este de acord să ia locul lui Ariel ca prizonier de Ursula. Ariel este lansat ca Triton se transformă într-un polip şi îşi pierde autoritatea sa asupra Atlantica. Ursula se declară noul conducător şi rezultă o luptă în care Ursula ucide accidental Flotsam şi resturi. În furia ei, Ursula foloseste tridentul să crească la proporţii monstruoase.
Ariel si Eric reuni pe suprafata chiar înainte de Ursula creste trecut şi turnuri de două. Ea câştigă, apoi controlul complet al întregului ocean, creând o furtună, cu un vîrtej şi epave, dintre care unul commandeers Eric. În ceea ce Ursula încearcă să distrugă un Ariel prins în vârtejul, execută Eric Ursula prin abdomen cu bompresului navei fragmentat, uciderea ei. Pauze Ursula putere, cauzand Triton şi toate celelalte din gradina polipi Ursula a reveni înapoi în formele lor originale. Dându-şi seama că iubeşte cu adevărat Ariel Eric, Triton voie sa se schimbă de la o sirenă într-un om. Ariel si Eric se căsătorească pe o navă şi pleacă.