The Lion King II: Simba’s Pride

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide la fel ca primul, cu animalele din Pridelands colectare a asista la celebrarea de pui nou-născutului, Kiara, fiica regelui Simba si Nala Regina (“El locuieşte în voi”). Ca ea creste mai mare, Kiara devine iritat la tatal ei supra-protector parinti, ca Simba atribuie Timon şi Pumbaa să urmeze o privire la prima ei a Savannah. Cu toate acestea, ea reuşeşte să scape de cele două, şi trece accidental în Outlands, unde il intalneste pe Kovu acerbă. După Kiara refuză să fie intimidaţi de el, Kovu cade într-un râu de aligatori; Kiara îl ajută să scape şi de doi devin prieteni. Mama lui Kovu, Zira, le vede jucând împreună şi intervine rapid – de nicăieri Simba face acelaşi lucru. După o confruntare rapid, cei doi adulti sunt de acord să plece reciproc în pace, şi Kovu şi Kiara sunt separate.
Înapoi în Pridelands, Simba cearta Kiara pentru acţiunile sale, în ciuda protestelor ei. El o iartă repede, şi o ghidează înapoi la Pride Rock, spunând că ele sunt una (We Are One). În Outlands, Nuka, fratele lui Kovu, îşi exprimă deschis gelozia lui de Kovu, dar repede se opreşte atunci când vine acasă Zira. Ea îşi dă seama că se poate folosi prietenia Kovu cu Kiara pentru a ajunge la Simba, cântă şi fiul ei să doarmă, tot plotare in timp ce un plan diabolic de răzbunare (“My Lullaby”).
Ani mai târziu, Kiara a crescut într-un tânăr frumos, şi este gata pentru prima sesiune de ei de vânătoare. Cu toate acestea, Simba este în continuare îngrijorat de siguranţa ei şi stabileşte Timon şi Pumbaa pentru a urma o din nou. Kiara le constată şi îşi dă seama că tatăl ei a rupt promisiunea lui şi fuge, direct într-un foc de Nuka şi Vitani (sora lui Kovu). Stabileşte Zira Kovu pentru a merge şi de salvare şi Kiara lucreze drumul său în Pridelands. După salvarea vieţii lui Kiara, ea îl recunoaşte şi îl imploră pe tatăl ei să-i permită să rămână. Fără tragere de inimă, Simba este de acord, dar ordinele de Kovu sa doarma afara. Kiara sugerează o practică de vânătoare pentru două dintre ele a doua zi dimineaţa, şi Kovu este de acord, deşi el nu are nici o intenţie de fapt, apar.
În dimineaţa următoare, Kovu este văzută o urmărire Simba ignorant, însă, intervine Kiara fără a cunoaşte planul său şi stabileşte practica în mişcare. Cei doi găsi Timon şi Pumbaa încearcă, fără succes, pentru a speria unele păsări departe astfel încât să poată mânca unele larve – cele două lei a le ajuta şi a alerga într-o avalanşă de rinoceri furioşi. Ele ascund într-o crăpătură în perete, şi Kiara si Kovu sărut accidental în timp ce încerca să iasă. În acea noapte, două urmări stele şi Kovu admite să-i că el se teme că ar putea fi rău, ca şi tatăl său a adoptat, cicatrice. Kiara reasigură-l, în timp ce Simba ceasuri de la distanţă, caută sfat de la tatăl său pentru acceptarea Kovu în mândrie.
După un timp, apare şi Rafiki prezinta Kiara si Kovu-un loc numit Upendi ca el încearcă să le cadă în dragoste. El reuşeşte, şi întoarcerea doi la Pride Rock, şi Simba încredere rapid Kovu şi invită-l la groapa, mult Zira nemultumirea lui. În dimineaţa următoare, Kovu decide să-i spuneţi Kiara despre planul oribil Zira, dar Simba-l ia pe o mica excursie in loc. Simba uşor explică modul în care Kovu nu trebuie să deţină Scar originile lui, şi că el poate alege propria sa cale în viaţă. Înainte de a putea pleca, lionesses Zira de atac provoacă neîncredere Simba de a Kovu să reaprindă. Simba scapă de crawling un deal instabil de busteni, şi, în graba lui de a dovedi mamei sale că el este puternic, Nuka este strivit de busteni care se încadrează. Zira doliu pentru pierderea fiului său şi promite să răzbune moartea lui. La Pride Rock, Simba exilaţi Kovu, crezand ca a fost o parte din ambuscadă, ignorând protestele Kiara lui. El limitează sever Kiara la Pride Rock, dar ea sfidează furios tatăl ei, el oribil, şi fuge în căutarea de Kovu. În cele din urmă, au găsit reciproc în cazul în care acestea se găsesc într-o zona de desert, cum ar fi. Kovu apoi arată o plantă ascuns în nisip la Kiara, apoi se îmbrăţişează reciproc, şi Kovu sugerează că acestea fugit împreună. Când Kovu spune că ele sunt una atunci când reflecţiile lor îmbinare în apă, Kiara acum înţelege ceea ce tatăl ei ia spus, atunci când ea era tânără şi doi iubiţi capul înapoi la Pridelands.
Între timp, atacul lui Zira pe Pridelands este în curs de desfăşurare. Cele două haite lupte până la moarte, până la Kovu şi saltul în Kiara între părinţii lor, în scopul de a le ţine de lupta. Kiara, apoi explică tatăl ei că ea înţelege acum cuvintele sale şi că cele două haite aparţin împreună. Simba, realizând cât de nerezonabilă şi dur a fost, se inmoaie atitudinea lui ca el şi fiica sa îmbrăţişat şi reconcilia. Vitani conduce gasca ei de lionesses la mândria lui Simba, declarând că ea nu vrea să aleagă o cale greşită. Înfuriat, Zira Fandarile pentru Simba, dar blocuri Kiara ei şi căderea doi în jos pe o stâncă abruptă. Terenuri Kiara pe o lespede de piatră, dar Zira este lasata. Kiara se luptă pentru a ajunge la leoaica mai în vârstă, dar Zira, dispus să accepte ajutorul lui Kiara, are o lovitură de la Kiara recuperată înainte de a scădea la moartea ei în râu furios de mai jos. Simba de salvare şi confortul fiica sa, şi permite Kovu, precum şi alte lionesses să se alăture mândrie, şi în cele din urmă acceptă faptul că Kiara este destul de mare pentru a lua decizii proprii. Filmul se încheie cu Kovu şi Kiara căsătorit şi doi dintre ei, împreună cu Simba si Nala de mers pe jos, împreună vârful de Pride Rock, hohote la unison, împreună cu lionesses re-unite în simbolism. Simba aude apoi vocea tatălui său, prin ceruri, spunând că el (mai ales Kovu şi Kiara) a făcut bine faţă de aşteptările tatălui său, apoi citează cuvintele Simba a vorbit el însuşi, “We Are One!”