The League of Extraordinary Gentlemen

Raporteaza film nefunctional!

Într-o versiune alternativă, din 1899, Banca Angliei din Londra este atacat de un grup de oameni care par a fi soldați germani cu explozivi, arme automate avansate, și o cisternă blindate. Următorul este un atac la o fabrică de Zeppelin la Berlin și răpirea oamenilor de știință germani de mai multe, de oameni aceleași, de data aceasta îmbrăcat ca soldați britanici. Din cauza acestor evenimente, Imperiile britanice și germane sunt gata să declare război, pe care mulți cred că se vor răspândi în întreaga Europă. Un emisar al guvernului britanic, Sanderson Reed (Tom Goodman-Hill), ajunge in Club A tacit în British Africa de Est, pentru a recruta legendara, dar acum în vârstă și lumea-obosit, vânător și aventurier Allan Quatermain (Sean Connery) pentru a investiga .
Deoarece aventurile sale în ultimile au costat viețile a mulți prieteni și iubitori de, două soții, și (cel mai important) pe singurul Lui Fiu preaiubit (care a murit în brațele lui, după aventura ultimul său), entuziasmul Quatermain pentru Imperiului Britanic și a războaielor europene sa diminuat și el refuză. Cuvintele sunt greu din gura lui când oameni cu puști automate a izbucnit în club și încercarea de asasinare a lui Quatermain. Cele puști automate provoca uimire, ca nimeni nu a inventat încă o mitraliera care a fost la fel de mic și de ușor ca o pușcă. Curând clubul este aruncată în aer, iar Sanderson subliniază acest lucru ca amenințarea războiului în Africa iubita lui. Dându-și seama punct, Quatermain este de acord să investigheze.
După sosirea la Londra, Quatermain întâlnește pe misteriosul “M” (Richard Roxburgh), care explică planul său de a asambla o versiune moderna a unui grup de indivizi talentați cunoscut sub numele de “Liga Domnilor extraordinare”, care au ajutat lumea în vremuri de nevoie. În acest caz, ei vor combate amenințarea “Fantom”, creierul adevărata crizei actuale. M spune ei pot asigura pacea mondială, prin oprirea Fantom de a distruge Veneția, în cazul în care o conferință de pace este de a avea loc. În timpul discuției, Quatermain este introdus:
Pirat indian și tehnologia geniu Capitanul Nemo (Naseeruddin Shah), care conduce submarinul lume, doar, Nautilus, cu Ismael, naratorul din Moby Dick, așa cum sa colega primul nou.
Un hoț invizibil pe nume Rodney Skinner (Tony Curran), care lucreaza pentru guvern, în speranța de a găsi un antidot pentru serul de invizibilitate a furat și a băut din creatorul, Omul Invizibil originalul.
Mina Harker (Peta Wilson), un chimist bine privit și văduva lui Jonathan Harker. Ea este mai târziu dovedit a fi un vampir, și cu Jonathan, au fost în jurul valorii de coaliție Abraham Van Helsing să distrugă Contele Dracula, ea este nemuritor, puternic, poate zbura, si transforma în / convoace un roi de lilieci.
Atunci când grupul vizitează misterios nemuritor Dorian Gray (Stuart Townsend), Fantom și oamenii săi de atac, după ce a auzit de intențiile lor de a-l opri. Liga contracara forțele de Fantom, datorită sosirea Serviciului Secret Agent american Tom Sawyer (Shane West), care a urmat Liga liniște, dar scapă Fantom. Sawyer atunci relevă faptul că Guvernul SUA a trimis pentru a investiga, știind posibilitatea ca războiul din Europa ar putea răspândi peste Oceanul Atlantic în America. Dându-și seama punctul de vedere, Liga permite Sawyer să se alăture inch Liga apoi pornește la Paris pentru a captura Dr. Henry Jekyll (Jason Flemyng); lui cea rea formă Edward Hyde, un gigant diform, se constată a fi terorizarea Rue Morgue. El este vânați și capturat de Quatermain și Sawyer înainte de Jekyll ofera serviciile sale să ispășească pentru crimele sale ca Hyde din Londra.
Cu Liga completă, care le iau off pe Nautilus de la Veneția. Ei încep să se suspecteze că este un trădător în mijlocul lor, atunci când pulberea flash de la un aparat de fotografiat se găsește în timonerie și un flacon de ser de transformare Jekyll este considerat a fi furat. Firește, tot cred că Skinner este vinovat, dar, fiind invizibil, Skinner nu poate fi găsit nicăieri. Aproximativ în același timp, și-a Jekyll probleme se controlează ca el este de a vedea reflecții ale Hyde, care vrea afară.
Deși Liga ajunge la Veneția în timp, bombele plantate în oraș începe să detoneze, răsturnarea clădiri într-un efect de domino și de a face League cred că Skinner a le vândut. Liga decide că bate una din clădirile din ordine este singura modalitate de a opri colapsul masa. Nemo are o rachetă care poate fi concediat de la Nautilus, la clădirea în cauză, dar numai în cazul în care un far poate fi setat în loc. Deoarece Nemo pot urmari sa “automobil”, permițându-i să servească drept far, Sawyer conduce mașina trecut lanț de explozii, ca Dorian Gray si Mina Harker debarcă pentru a lupta acoliții lui Fantom capturarea lor. Quatermain, între timp, vede Fantom și dă Chase pe jos. In timpul urmaririi, Fantom este demascată și dovedit a fi M, care apoi scapă. În același timp, Sawyer prăbușit mașina în clădirea țintă în timp ce trage un semnal luminos, care semnalează pentru a lansa rachete Nemo lui. Clădirea este distrusă, lanțul de explozii se oprește, și Veneția este salvat.
Cele regrupează League de la Nautilus, în cazul în care Quatermain arată că M este responsabil pentru evenimentele. Ishamel, de asemenea, arată că nu Gray, Skinner, este trădător reală, așa cum el însuși a fost împușcat mortal de către Gray, după lanțul de explozie sa oprit. Scapă gri într-un pod de explorare (un mini-sub), iar Nemo stabilește Nautilus în urmărirea. O înregistrare fonograf realizat de M și Gray este găsit, dezvăluind că misiunea de a Veneția și Liga în sine au fost doar trucuri pentru a permite M pentru a lua elemente fizice de la membrii supranaturale:
Sângele lui Mina vampir, care Gray primit de cală după Mina se taie în timp ce o băutură cu el;
Skinner pielii invizibil, care a fost detinut de gri zgârierea el în timpul captarea Hyde;
Jekyll lui poțiune, care au Gray așteptare de către furtul unul din flacoane;
Specificatii tehnologice lui Nemo, care a avut Gray poze, explică pulbere blitz lăsat pe podea.
M atunci arată că Quatermain a fost folosit doar pentru a captura Hyde, înainte de a dezvălui planul său de a construi o armată de soldați și arme bazate pe competențele lor; Scopul lui M este de a acumula avere enormă de pornire războaie si vanzarea de armament sale și armament pentru țările combatante. Ca înregistrare joacă, se elibereaza un semnal ultrasonic cauzate de senzori de cristal care declanseaza trei bombe stabilite de către Gray înainte de plecarea sa. În ciuda eforturilor Nemo și bărbaților săi, Nautilus este de a lua în apă prea mult în sălile mașinilor primare cauzate de explozii și se scufundă. Din fericire, Dr. Jekyll se transformă în Hyde din nou, și de data aceasta, el ia în cele din urmă controlul de sine și împiedică nava de la scufundarea trăgând una dintre pârghiile pentru a evacua apa tot la distanță de sala mașinilor.
În ciuda Nautilius care au supraviețuit bombardamentelor, Liga a pierdut evidența Gray, datorită daunelor, în sferturi cauzate de explozii. Din fericire, Liga primește un semnal radio de la Skinner, care au depozitate departe pe pod atunci când explorarea Gray a scăpat. După fixarea daunelor și folosirea lui Skinner direcții, Nautilus urmează pod pentru a Arcticii asiatic, în cazul în care constată Liga o peșteră cu vedere spre o cetate industrială. Skinner apare și le spune că M este de a face armatele sale noi și arme în cetate, fabrica sa muniții. Printre armele noi sunt mostre de piele invizibile pentru spioni, sintetizate vampiric sânge pentru asasini, doze de formula Hyde pentru soldați, și submarine noi, bazate pe Nautlius. Skinner, de asemenea, arată că M a fost forțând oamenii de stiinta germani răpiți pentru a lucra la noi arme, așa cum el a fost deține ostatic de oameni de stiinta de familii pentru a se asigura că acest lucru fără a protesta și hesistation. Despicare în sus, infiltrate League din fabrică: Nemo și Hyde liber oamenilor de știință și a familiilor acestora; Sawyer și du-te după Quatermain M; Skinner se stinge pentru a explozivilor de plante, precum și Cautari Mina de fostul iubit, Gray.
În timp ce bărbații Nemo conduc oamenii de știință și a familiilor acestora pentru siguranță, Nemo și Hyde rula în M-al doilea la comanda, Dante (Max Ryan), care bea o doza foarte mare de formule Hyde și se transformă într-un monstru gigantic pentru a lupta înapoi, mult la Nemo și a lui Hyde șoc. Mina luptă la un impas cu Gray, deoarece acestea sunt atât nemuritori, până când ea îl confruntă cu portretul lui fermecat, care se întâmplă să fie putred și în descompunere. Când el stabilește ochii pe pictura, el vârstele rapid, moare și se dezintegrează la praf în timp ce portretul său este readus la sine sale frumoase fosta. Quatermain și Sawyer se confrunte cu M în vizuina lui și dezvăluie deducerea lor că M este nimeni altul decât “Napoleon al crimei” infam, profesorul James Moriarty.
Ca explozibili Skinner lui se sting, Nemo și Jekyll scape cetate printr-o mică gaură criticat prin perete, în timp ce Dante este zdrobit si ucis. Quatermain și Sawyer Chase Moriarty în jurul valorii de cetate, și Sawyer este atacat de un Reed invizibil si un aruncator de flacari. Salvează skinner Sawyer prin stabilirea ofertei aruncator de flacari de gaz pe foc, dar este prost ars, deși el supraviețuiește. În ciuda efortului de cel mai bun Skinner, Sawyer este ținut ostatic de către Reed. Între timp, așa cum Quatermain este pe cale de a ucide Moriarty, el vede Sawyer fiind a avut loc la knifepoint de Reed și alege pentru a salva Sawyer de tragere Reed mort la costul de a fi el însuși înjunghiat de către Moriarty, care apoi fuge peste gheață spre pod explorare furat. Sawyer, folosind pusca Quatermain lui “Mathilda” și abilitățile de ochire Quatermain l-au invatat mai devreme, muguri Moriarty mort, făcându-l să-și piardă mâna pe o cutie care conține armele sale noi în apele reci de mai jos. Ca Quatermain moare, el spune că Sawyer noul secol îi aparține “ca cea veche a fost a mea”.
Membrii supraviețuitori Ligii adune în Africa să-și îngroape Quatermain, alături de fiul său, ulterior, decide să rămână împreună, ca Nemo invită să i se alăture Ligii ca el vede lumea din nou ca se secolul după ce sa ascuns departe de el atât de mult timp. În timp ce pleacă, un vraci tribale (Semere-Ab Etmet Yohannes) ia pumni de murdărie din mormânt și începe un cântec ritual. Ni se amintește de binecuvântare unui medic vrăjitoare și pronunțării, a relatat la începutul filmului, că Africa nu ar lăsa să moară Quatermain. Pe măsură ce cântecele Witch Doctor, pământul scutură, face Sawyer pușca lăsat pe agită mormânt. Trăsnet lovește pușca și mormântul lui Quatermain, iar ecranul taie la negru.