The Last Samurai

Raporteaza film nefunctional!

În 1876, căpitanul Nathan Algren (Tom Cruise) este traumatizată de masacrarea nativii americani în războaiele din India și a devenit un alcoolic pentru a opri amintirile. Algren este abordat de fostul coleg Zebulon Gant (Billy Connolly), care il duce pentru a satisface Algren fostul colonel Bagley (Tony Goldwyn), Algren dispretuieste cine pentru masacrul. În numele omului de afaceri dl Omura (Masato Harada), oferă Bagley Algren de a instrui militari în termen de noul guvern Meiji din Japonia pentru a suprima o rebeliune samurai care este opus influenței occidentale, condus de Katsumoto (Ken Watanabe). CIUDA Lupta cu amintirile dureroase ale au zdrobit deja o rebeliune tribal, Algren acceptă Numai pentru plată. În Japonia am ține un jurnal și este însoțită de traducator britanic Simon Graham (Timothy Spall).
În ciuda obiecțiilor lui Algren, Omura vă comandați țăranul recruți Bagley pentru a lupta mai devreme și atunci când acestea sunt dirijate Angajarea samurai. Gant este ucis și Algren este capturat după uciderea Hirotaro lider razboinic samurai. Katsumoto este amintit de o viziune a unui tigru în timp ce vizionați Algren lupta cu o suliță tigru-brodate si ordinele de captare lui. Luate la sat samurai, Algren este tratată de către văduva lui Taka Hirotaro și fiul lui Katsumoto, Nobutada (Shin Koyamada) și recuperează de la trauma lui. El începe să vorbească cu Katsumoto, arta duelului studiul sub Ujio războinic (Hiroyuki Sanada) și cere scuze pentru moartea a Taka Hirotaro, care ea acceptă Din cauza onoarea de luptă. Cultivarea mai aproape de ei și copiii ei, mai târziu am Ajută apăra satul de la un atac de noapte de ninja lui Omura.
În primăvara anului, Algren este dus înapoi la Tokyo cum a promis. Imperial japonez Armata au devenit mai bine organizată cu American echipamente și Omura oferă Algren dacă aș comanda dezvaluie informatii cu privire la rebelii. Scade Algren, astfel încât privat ordine Omura moartea Sa. Katsumoto oferă sfatul lui către împăratul tineri, dar consideră împăratului de monitorizare este slab. Atunci când refuză să se supună lui Katsumoto noua lege sa nu afiseze săbii, el este arestat. Eliberează Algren Katsumoto Cu ajutorul Ujio, Nobutada și Graham. Este rănit grav Nobutada în care acestea scape, se sacrifica pentru a incetini gardienii. Plânge Katsumoto, dar primește cuvântul că un mare grup de Imperial Armata condus de Omura și Bagley le va angaja. Cinci sute de samurai trimiteri Algren sunt mobilizat ca Bătălia de la Termopile. În ajunul bătăliei, Algren este prezentat cu o katana, rosu Taka Hirotaro lui de incredere si poarta armura ca un simbol de respect pentru ei.
În luptă, samurai cad înapoi, Prevenirea armata imperială de la folosirea lor deplină putere de foc. Ei se așteaptă ca și, ordinele Omura infanterie pentru a avansa, direct în capcana de foc lor. Samurai dezlănțui apoi o ploaie de săgeți, ca un val de spadasini, Katsumoto și Algren Inclusiv, atac. Un al doilea val de Imperial avansuri de infanterie, doar pentru a fi contracarat prin samurai cavaleria Ujio lui, lăsând mulți morți de ambele părți. Dându-și seama că forțele imperiale proaspete provin, samurai rezolva de a lupta până la moarte, în final taxa. Algren aruncă sabia lui de la Bagley, rănind fatal rivalul său, dar în cele din urmă samurai sunt tăiați de arme Gatling. Mutat de vedere al compatrioților săi mor, căpitanul Imperial oprește focul, sfidând ordinele lui Omura. Katsumoto, observând Bushido, solicită Algren pentru a ajuta la seppuku lui. Katsumoto moare și soldații Imperial îngenuncheze și să se închine în jurul valorii de samurai căzut.
Mai târziu, ambasadorul american se pregătește să Solicitați împăratului semneze un tratat, ci o Algren răniți Intră și întrerupe acțiunea, oferind sabia lui Katsumoto la împăratul care vine să realizeze că în timp ce Japonia trebuie să se modernizeze, aceasta trebuie să traseze calea sa proprie și să nu uitați niciodată proprie istoria și tradițiile. Împăratul respinge ambasadorul american și confiscă averile Omura de a fi dat la oameni. Graham, care a fost dat revistei Algren pentru a ajuta la a scrie o carte, asta Algren state găsit pacea prin revenirea la Taka și sat.