The Lake House

Raporteaza film nefunctional!

În 2006, Dr. Kate Forster este lasand o casa de langa lac care ea a fost de închiriere, în Wisconsin, suburban să se mute la Chicago. Kate lasa un bilet in cutia postala pentru urmatorul chirias de a transmite scrisorile ei ar trebui să o parte aluneca prin intermediul sistemului, în continuare, adăugând că pawprints vopsea-embedded de pe pasarela care duce în casă au fost deja acolo când a sosit.
Doi ani mai devreme, în 2004, Alex Wyler, un arhitect, ajunge la casa de langa lac si gaseste scrisoarea lui Kate în cutia poştală. Casa este neglijată, cu nici un semn de pawprints oriunde. Ca Alex reface casa, un câine trece prin vopsea sa şi lasă pawprints proaspete dreptul în cazul în care Kate au declarat că ar fi. Atât Alex si Kate trece în continuare mesaje de la unul la celălalt prin cutia poştală, şi de fiecare ceas pavilionul său merge în sus şi în jos ca mesaj şi lasă răspunsul ajunge, care are loc aşa cum se aşteaptă de la căsuţa poştală. Ei privesc cu atenţie în jurul valorii de fiecare dată când se schimbă de pavilion, în speranţa de la faţa locului într-un fel de altă parte, dar în zadar ei nu fac, aşa cum acestea sunt singur la căsuţa poştală.
Nedumerit, Alex scrie înapoi, întrebat cum Kate ştia despre pawprints, deoarece casa a fost neocupat înainte de a ajuns. O Kate la fel de nedumerit scrie înapoi, şi ea şi Alex descoperi că ele sunt vii exact distanta de doi ani. Corespondenta lor, le ia prin mai multe evenimente, printre care Alex a găsi o carte, putere de convingere, la o staţie de tren în cazul în care Kate a declarat că l-au pierdut, iar Alex a lua Kate pe un tur de mers pe jos de locurile sale preferate din Chicago printr-o hartă adnotat că el pleacă în căsuţa poştală. Alex si Kate întâlni în cele din urmă la o petrecere, dar el nu menţionează relaţia lor de scrisoare de la ea.
Ca Alex si Kate să continue să scrie reciproc, ei decid să încerce să se întâlnească din nou. Alex face o rezervare la Il Mare (italiană pentru “Marea”), un restaurant al cărui nume este un omagiu adus imaginea originala mişcare coreeană, în jur de martie 2006 – doi ani în viitor a lui Alex, dar numai o zi distanţă pentru Kate. Kate merge la restaurant, dar Alex nu reuşeşte să arate. Zdrobit de durere, solicită Kate Alex nu-i scrie din nou, povestind o tragedie urmă cu un an înainte, de Ziua Indragostitilor din 2006, atunci când ea a asistat la un accident de circulaţie în apropierea Daley Plaza a avut loc şi un om care a murit în braţele ei. Atât Alex si Kate lasa casa de langa lac, continuă mai departe cu viata lor separate.
Un an mai târziu, de Ziua Indragostitilor 2006 pentru Alex, Valentine ‘s Day 2008 pentru Kate, Alex se întoarce la casa de langa lac, după ceva despre ziua declanseaza memoria lui. Între timp, Kate merge la un arhitect pentru a revizui planurile de renovare pentru o casa vrea să cumpere. Ea observă un desen de casa de langa lac de pe perete sala de conferinţe şi învaţă că Alex Wyler – aceeaşi persoană cu care ea ar fi corespunzătoare – l-au întocmit. Ea, de asemenea, află că Alex a fost ucis într-un accident de trafic cu exact doi ani în urmă, la zi şi îşi dă seama de ce el nu a arătat pentru data lor, el a fost omul care a murit în Daley Plaza.
Graba la casa de langa lac, Kate a scrie o scrisoare de Alex spune ea îl iubeşte, dar roagă-l să nu încerce să o găsească dacă el iubeşte-o înapoi. Stai de doi ani, spune ea, şi să vină la casa de langa lac în schimb. Între timp, Alex a plecat la Daley Plaza pentru a găsi Kate.
La casa de langa lac, hohote Kate, ţinând în braţe pe standul cutia poştală, că era prea târziu, dar apoi scade căsuţa poştală de pavilion; Alex a luat notă de ea. Curând, ea vede un vehicul care sosesc şi apoi o cifră de mers pe jos faţă de ei. Acesta este Alex. Ei au mers pe jos faţă de celălalt. Kate spune: “Ai asteptat!” Ea şi Alex sarut, apoi merge spre casa de langa lac.