The Italian Job

Raporteaza film nefunctional!

Safecracker John Bridger (Donald Sutherland), a aranjat pentru un jaf de finală în Veneţia, Italia, el numeşte fiica lui, Stella (Charlize Theron), înainte de încercare de jaf. Bridger se întâlneşte cu Charlie Crocker (Mark Wahlberg), şi restul echipei lor: Steve (Edward Norton), “Inside Man”; Frumos Rob (Jason Statham), şoferul lor, urechea stângă (Mos Def), expert lor explozibili, şi Lyle (Seth Green), expert în tehnologia lor. Ei au recupera cu succes un seif plin cu 35 milioane dolari de aur furat câteva zile mai devreme de către mafioţi. Aşa cum pleacă la Veneţia spre Austria, prin Alpi, acestea sunt oprite de două jeep-uri de pe un pod peste un râu, care descarcă de aur. Steve dezvaluie el sa întors împotriva grupului, jeep-uri conduse de bărbaţi în ocuparea forţei de lui, şi este intenţia pe menţinerea de aur pentru el. Ucide Steve John şi încearcă să-l omoare pe restul echipei, dar Rob van conduce lor într-un râu de mai jos, folosind canistre de oxigen de la jaf de a respira în timp ce a face drumul lor de siguranţă.
Un an mai târziu, Charlie şi echipa s-au situat Steve, cu ajutorul unui informator, Slabe Pete. Steve, au luat o nouă identitate şi de viaţă într-un conac din Los Angeles, este încercarea de a spăla de aur printr-un proprietar de magazin de bijuterii, Yevhan (Boris Krutonog). Pentru a executa un plan pentru a recupera de aur înainte de a putea fi mutat, Charlie contacte Stella, în prezent, un profesionist în condiţii de siguranţă de cracare pentru aplicarea legii. Ea este iniţial refuză, dar Charlie prezinta imagini sa dat cu el de la Ioan, şi informează-o de mana lui Steve în moartea tatălui său.
Planul iniţial al lui Charlie este de a distrage atenţia de Steve prin care au Stella, dându-se drept un tehnician cablu, du-te la o dată cu el in timp ce conduce prin casa lui, în trei mini Coopers, modificat prin chei mecanic lui Rob (Franky G), să se ocupe de greutate de aur, apoi face evacuarea acestora prin Los Angeles, cu ajutorul pre-programate semafoare pentru a acoperi ruta lor. Charlie solicită, în afara planului de când au găsit vecinii de lângă uşă-se cu o petrecere în acea noapte, dar a merge la Stella data cu Steve, pentru a evita să atragă atenţia. Indiferent, Steve identifică adevărata identitate a lui Stella. Parte a acestora a relevat, se confruntă cu Charlie Steve direct, avertizând că vor găsi o modalitate de a recupera aurul şi să facă pentru moartea lui Ioan.
Steve este obligat să accelereze de vânzare de aur la Yevhen, dar Yevhen dezvăluie că el ştia de jaf la Veneţia; Steve este forţat să ucidă Yevhen să păstreze tăcerea lui, nu ştiu că Yevhen este verisoara locale ucrainean mafiot Maskhow (Olek Krupe ), care a furat iniţial de aur, în primul rând. Steve devine paranoic, şi acum aranjează pentru a transporta aur, detaliile de care Charlie primeşte cuvântul de. Ca echipa lui Charlie încearcă să anticipeze planul lui Steve, Maskhow urmareste jos Slabe Pete, aşa cum a fost cerut Yevhen despre aur, şi se conectează la Pete, Charlie aur.
Steve începe să se mişte de aur, dar echipa lui Charlie îşi dă seama că Steve, ma uit la un elicopter de mai sus, a înscris trei camioane blindate, două pentru a acţiona ca momeală vie. Cu ajutorul lui Lyle, ele determina care deţine camion de aur, şi de a folosi luminile de trafic pentru a manipula camion la un punct desemnat; acolo, se detonează explozibili în stradă, scăzând camion într-un tunel de metrou gol. Charlie şi echipa sa încărcaţi de aur în Mini Cooper şi scoate prin tunelurile de metrou, urmarit de escorte de motociclete pe care Steve a publicării. Chase duce la o structură de parcare în cazul în care Steve încearcă să urmeze într-un elicopter, dar distruge-l schimb. Steve este obligat să deturneze un camion şi urmaţi masinile la Union Station, în cazul în care acestea par să fi fost încărcate pe un vagon de marfa.
Steve deschide vagon de marfa pentru a găsi doar Charlie aşteptare pentru el. Steve încearcă să foc pe Charlie, dar el este capturat de oameni Maskhow lui, Charlie arată că el a spus Maskhow despre modul în care Steve a furat aur şi ucis Yevhen; Maskhow acceptă o parte din aur şi ia cu el, Steve a fi torturat. Charlie şi restul bandei despartit de aur şi restul cumpara articole lor de vis, în timp ce Charlie Stella şi-au căzut în dragoste unii cu alţii.