The Incredible Burt Wonderstone

Raporteaza film nefunctional!

În 1982, tânărul Albert este hărțuit de agresori. Mama lui îi dă un truc magic special instituit de veteranul magician Rance Holloway ca prezent ziua lui de naștere. El studiază video de instruire și începe să practice unele trucuri, atrăgând atenția unui coleg, Anthony. Ei practica împreună și în cele din urmă să devină profesionist magicieni Burt Wonderstone și Anton Marvelton, castiguri le succes și un act în curs de desfășurare cap de afis la Casino Aztec din Las Vegas. Cu toate acestea, după zece ani de efectuare de aceleași trucuri de peste si peste din nou, Anton este alimentat cu ego-ul Burt, care a costat deja le-asistenți anterioare de sex feminin, numit Nicole în actul. Într-o grabă, Burt înrolează producția de asistent Jane ca Nicole nou.
Burt și Anton se confruntă în sus-și-vin din stradă magician Steve Gray a efectua o unică încă îngrozitor truc carte de magie pentru show-ul lui magie TV, violator Brain. Numerele de audiență epuiza în curând la Burt și show-lui Anton. Luând un tac de la Gray proprii de anduranță pe bază de cascadorii, Anton sugerează că el și Burt încercați un tac similară – blocare se într-o cușcă de plastic numit Box Hot atârnat deasupra solului. Încrezător, Burt nu se pregătească pentru cascadoria și aproape instantaneu se încadrează într-o panică, provocând cascadori să eșueze și rănind Anton. Anton încheie furios parteneriatul sau cu Burt, de asemenea, și Jane se închide.
Burt refuză să schimbe faptei sale, care rulează cei doi man show singur la rezultate dezastruoase. Aztec proprietarului, Doug Munny oprește producția și Burt, care au risipit câștigurile sale de-a lungul anilor, este lăsat falit. Descurajat, Burt încearcă să găsească de lucru și este în cele din urmă angajat ca un artist de estradă, la un catering facilitate asistată de zi pentru a-animatori foștilor Vegas. Acolo, el întâlnește Holloway, care sa retras cu câțiva ani înainte, deoarece a descoperit că el nu mai era fericit performante. Sfătuiește Holloway Burt despre magie, inspirându-l să-și amintească de mirare inițială care a condus-l pentru a deveni un magician. Burt este șocat să vadă Jane – ea însăși un magician care aspiră – lucru pentru Gray. Îngrozit de stil lui Gray, Holloway și Burt poloneză trucurile lor. Jane vizitează bunica ei la facilitatile si lucrurile patch-uri cu Burt.
Doug este deschiderea unui nou cazino-hotel și oferă un contract pe cinci ani pentru câștigătorul unui talent căutare în noaptea de deschidere cazinoului. El invită Burt a face un spectacol de magie la petrecerea de ziua fiului său, dar, de asemenea, Gray apare și încearcă să upstage Burt cu propriile trucuri. Dezgustat de acțiunile lui Gray, Jane părăsește show-lui. Burt reconectează cu Anton, care a fost distribuie seturi magice în Cambodgia. Ei consideră idei pentru căutare talentul și decide să reînvie un truc vechi au considerat imposibil.
La spectacol, performanța lui Gray implică el de foraj în creierul său, susținând că nu-l va afecta. Holloway introduce lui Burt, a lui Anton, și performanța lui Jane, “Audiența dispariție”. Grupul secret potolit publicul cu gaz de dormit și apoi transporta-le într-o locație din afara in locatiile de relaxare aceleași. Publicul se trezește și răspunde cu venerație, și Doug acordă actul de capitonaj pentru Burt și Anton, ei cer Jane pentru a fi actul lor de deschidere. Trio-ul apoi efectuați din nou truc Audiență dispariție, revenind toată lumea la teatru cazinou. Un acum afectată psihic ceasuri de culoare gri, cu burghiul încă în craniu.