The Illusionist

Raporteaza film nefunctional!

Filmul, care conţine atât caractere fictive şi istorice, incepe ca inspectorul-sef Walter Uhl (Paul Giamatti), se mută la aresteze Eisenheim (Edward Norton), timpul a ceea ce pare a fi trecut pe necromanţie ca un spectacol de magie. Apoi, începe să relateze povestea de Eisenheim pentru Prinţul Leopold (Rufus Sewell).
Eisenheim a fost născut fiul unui tîmplar în Viena, Austria-Ungaria. Într-o zi ca un adolescent, Eisenheim (jucat ca un tânăr de Aaron Johnson), intalneste un magician care călătoresc de-a lungul unui drum care efectuează mai multe trucuri pentru el. Eisenheim devine obsedat cu trucuri magice de la acest lucru.
El, de asemenea, se încadrează în dragoste cu Sophie, ducesa von Teschen (Jessica Biel, a jucat ca un adolescent de Eleanor Tomlinson), o nobila si mai sus, clasa lui socială. Deşi cele două sunt interzise pentru a vedea unii pe alţii, ei au intalnit in secret pentru un timp, până când, la ultima ei sunt prinşi şi cu putere separate.
Eisenheim se lasă apoi acasă şi călătoreşte în lume, perfecţionarea ambarcaţiunile lui. El se întoarce la Viena ani mai târziu ca un maestru iluzionist. El se întâlneşte din nou Sophie la unul dintre spectacolele sale, atunci când ea este voluntar de către prinţul Leopold ca un participant reticent într-o iluzie. El a mai curând află că Sophie este de aşteptat să se căsătorească cu prinţul moştenitor, care a pretins are o istorie de abuz faţă de femei. După umilitor prinţul moştenitor în timpul unui show privat, Eisenheim se găseşte performanţa sa lovit închis din Viena. Când vine vorba de a oferi Sophie-l ajute, cei doi desăvârşit relaţia lor şi dau seama că ei sunt încă în dragoste. Ei au de gând să fugă împreună Imperiului, dar ceva trebuie mai întâi să se facă pentru a opri Leopold, care dezvăluie Sophie se planifică o lovitură de stat de a uzurpa coroana de Austria de la tatăl său imbatranire, împăratul Franz Joseph I, în timp ce utilizaţi angajamentul său de a ei să câştige jumătate maghiară a Imperiului, de asemenea. Ea, de asemenea, ştie că prinţul moştenitor se va vedea ei ca de unică folosinţă în cazul în care ea il paraseste pentru un alt bărbat şi că va avea atât ei şi Eisenheim a urmat şi ucis.
Leopold afla de la Uhl, care a fost în urma cuplu, Sophie, care sa întâlnit cu Eisenheim. În timp ce beat, se confruntă Leopold Sophie şi ei acuză de a fi infidel. Ea îi spune că ea nu-l va căsători sau au nimic de a face cu planul său. Ea fuge, şi este mai curând a fost găsit mort în râu, cu o tăietură pe gât o sabie. Din păcate, statutul regal Leopold al face orice acuzaţii împotriva lui de neconceput. Ca Eisenheim aruncă în disperare şi a cetăţenilor din Viena începe să suspecteze Leopold de uciderea lui Sophie, Uhl arată acţiunile lui Eisenheim mai mult pe partea de Leopold.
Ravasit de durere, Eisenheim se pregateste un nou tip de spectacol de magie, folosind echipament misterios şi stagehands chinezi. În timpul show-lui, Eisenheim se pare cheamă spiritele, conducând pe mulţi să creadă că el poseda puteri supranaturale.
Leopold decide să participe la unul dintre spectacolele lui Eisenheim, în deghizare. În timpul acestui spectacol, Eisenheim se cheamă spiritul de Sophie, care spune cineva în teatru ei ucis, panica Leopold. Uhl pledează cu Eisenheim pentru a opri astfel de spectacole, dar Eisenheim se refuză. În cele din urmă, arestarea Leopold ordinele lui Eisenheim. Ne întoarcem apoi la scena de deschidere a filmului, dar acum vedem că, atunci când Uhl încearcă să-l aresteze in timpul performanta, dispare lui Eisenheim corpului şi dispare ca spiritele sale citate.
Uhl curând dezvăluie Leopold că a găsit dovezi care leagă prinţul moştenitor la asasinarea lui Sophie: o bijuterie de la sabie domn şi un medalion pe care Eisenheim a dat Sophie atunci când erau copii. Dupa comanda, apoi cerşit Uhl să tacă, Leopold descoperă că Uhl a informat deja împărat şi Major General al conspiraţie Leopold de a uzurpa tronul austro-ungar. Ca Armata ajunge la palatul său să-l aresteze, Leopold se impusca in disperare.
Ca Uhl părăseşte Palatul Imperial, un băiat se execută până la i dea o mapă care explică una din trucuri magice lui Eisenheim. Uhl cere să cunoască în cazul în care copilul a obţinut Folio, copilul descoperă că Eisenheim l-au dat la el. Uhl, apoi ajunge în jos, în buzunar, pentru a descoperi că el a fost pick-introdusa de un deghizat Eisenheim, în timp ce distras de băiat, şi dă goana după el la gară. Ca plecarea trenului, un montaj prezinta Uhl punerea piese împreună, în mintea lui şi de a descoperi modul în care Eisenheim inscenat moartea lui Sophie şi încadrată Leopold pentru crimă. Eisenheim este apoi văzut de mers pe jos până la o casă în ţara în care Sophie este în aşteptare pentru el.