The Hunter

Raporteaza film nefunctional!

Hunter este un film australian 2011, regizat de Daniel Nettheim şi produs de Vincent Sheehan, bazat pe romanul 1999 de către Julia Leigh. Se joaca Willem Dafoe, Sam Neill şi Frances O’Connor. Pentru a se pregăti pentru rolul, Dafoe a lucrat cu un expert în supravieţuire Bush, care a învăţat-l sfaturi practice, cum ar fi cum să-parfum de el însuşi pentru animale care nu putea să-l mirosi în tufiş. Dafoe a zburat la Hobart, Tasmania pentru premiera de film la Cinema de stat.

Filmul a deschis pentru public australian în cinematografe pe 29 septembrie 2011

Un vânător este angajat de o companie de biotehnologie pentru a merge la Tasmania şi urmărirea pe două observarea de tigru tasmanian. Ordinele sale sunt de a recupera de ţesuturi şi probe de organe şi să prezinte un raport o dată el le are, ca societatea este convins că rapoartele sunt fiabile. El se împrieteneşte cu copiii femeii el este cu depunerea, şi ajută la reducerea dependenţei de ei pe medicamente – cauzata de partenerul ei a fost pierdut aproximativ opt luni mai devreme, în aceeaşi regiune, care vanatorul este căutarea.

În timpul de căutare, el devine implicat în conflictul dintre furnizori de bustean şi de greenies “, oamenii au protestat împotriva exploatării forestiere. El consideră că rămăşiţele ucis de tatăl lipseşte, şi descoperă locaţia uneia din vizuinile de tigru. El a mize-l, dar este acostat de un alt generator companie care încearcă să-l împuşte. După fotografiere operativ, el continuă să jalona den tigrii. La rularea în ultimul Thylacine, vânător impusca fără tragere de inimă de animale, şi începe să incinereze corpul său, astfel că animalul şi pustie, nu vor fi exploatate.