The Haunting In Connecticut

Raporteaza film nefunctional!

În 1987, Sara Campbell (Virginia Madsen), este de conducere fiul ei Matthew (Kyle Gallner) acasă de la spital, unde a fost supus tratamente pentru cancer. Sara și soțul ei Peter (Martin Donovan), un alcoolic recuperare, discuta gasirea unei case de închiriere mai aproape de spital. Pe de altă vizită spital, Sara găsește un om pune un “De inchiriat” semn în fața unei case mari. Omul este frustrat si ofera o prima lună gratuită în cazul în care ea va închiria imediat. La întoarcerea acasă, Matt este în durere extremă, așa Sara conduce înapoi la casa, unde stau pentru noapte.
În ziua următoare, Petru sosește cu Matt, fratele lui Billy (Ty Wood) si Wendy verii (Amanda Crew) și Maria (Sophi Knight), iar ei aleg camere. Matt alege subsol, care are, de asemenea, o ușă misterios. După mutarea în casă, Matt sufera o serie de viziuni care implică un bătrân, cu barbă și cu cadavre simboluri sculptate în pielea lor.
La spital, Matt mărturisește că el a fost văzut lucrurile la un alt pacient, reverendul Nicolae Popescu (Elias Koteas). Nicolae spune Matt să-l sun dacă are nevoie să vorbească. După o altă viziune, solicită Matt Nicolae și spune-i despre viziunile. Nicolae-l sfătuiește să afle ce vrea spiritul. Mai târziu, Matt găsește o figură ars în camera lui. El întreabă spiritul ce se vrea de la el și fantomă începe să se miște spre el. În cazul în care restul familiei vine acasă, ei găsesc Matt bustul gol, cu degetele însângerate de la zgarieturi, la perete.
Familia începe să crape sub stresul de boala lui Matt și comportamentul bizar. Între timp, copiii găsi o cutie de metal de fotografii, care arată Iona, un tânăr din viziunile lui Matt, la o sedinta de spiritism, emite ectoplasm. Ea și istoria Matt cercetare casa lui. Ei au găsit că acasă înmormântare a fost condusă de un om pe nume Aickman. Aickman efectuat, de asemenea, de cercetare și psihic ar găzdui ședințele cu Iona ca mediu. La un sedinta de spiritism, toți cei prezenți, inclusiv Aickman, au fost găsite moarte și Iona a dispărut.
Matt și Wendy apoi contactați Nicolae să caute ajutorul lui. Nicolae teoretizeaza ca Aickman a fost practicarea necromancy într-o încercare de a controla morți și legați-le la casa. El întreabă Matt și Wendy să ia mâinile și să se roage cu el pentru sufletele organelor lipsă și pentru Iona. Atunci când Matt ia mâinile lor, el este atras într-o viziune de care ședință finală.
În noaptea aceea, atât Wendy si Sara suferă viziuni ale spiritelor. Peter ajunge într-o stare de ebrietate, si incepe sa strige la toată lumea pentru a avea luminile aprinse, provocând o racheta înfricoșătoare. Sara-l confruntă la scurt timp după. Atunci când familia se duce la culcare, toate electronice din casa du-te ia razna, terifiante le. În disperare, Sara contacte Nicolae. Nicolae găsește rămășițe umane în casă și le îndepărtează. Matt mai târziu se trezește pentru a găsi simbolurile Aikman lui sculptate în trupul său. El este dus la spital, unde se întâlnește cu Iona. Între timp, Nicolae blochează aproape de masina atunci cand Iona apare în bancheta din spate sa. El si Matt începe să aibă viziuni simultane, în care Iona este prezentate in aceasta ani înainte. După emiterea ectoplasm, întreaga familie Iona este ars într-o măsură, după un flash de lumină strălucitoare. După înfuriindu-o prezență demonică, Iona fuge. Aparent singura cale de ieșire, Iona folosește o servanta să scape, de asteptare pentru ajutor. Introducerea o cameră necunoscută, Iona își dă seama că a intrat cuptor acasă. Repede înainte de a evada, de capcane spirtoase Iona în cuptor, și arde-l în viață, necunoscute la tatăl său. Matt și Nicolae rupe, apoi de la viziune, după care spiritul lui Iona dispare.
Petru si Sara se întâlnesc la spital și învață că tratamentele Matt despre cancer nu au avut nici un efect. Ei descoperă apoi că Matt a scăpat spital. Înapoi la casa, Wendy ia o cabină de duș, în timp ce Nicolae lasă un mesaj care familia să iasă din casă imediat – spiritul lui Iona a fost de fapt le proteja de spiritele. Wendy este aproape sufocat de perdeaua de la duș, dar scapă, doar pentru a vedea Matt ajunge cu un topor. Matt sparge prin pereti în camera din față, cu toporul, dezvăluind cadavrele prăfuite Aickman ascuns în pereți. El forțează Wendy și pe copii afară din casă, securizare el însuși în interiorul și dărâmarea zidurilor celelalte, astfel cum este marcat cadavrele încep să cadă în cameră. Ca el leagănă toporul, vedere trece de la Matt la Iona, care pare a fi ocupând corpul lui Matt. Matt aprinde organismele și camera pe foc.
Sara, Petru și Nicolae sosesc cu departamentul de pompieri, Sara si Peter frenetic încercarea de a ajunge pentru a salva Mat. Sara ajunge în casă și ia Matt sub o masă, pentru a evita care se încadrează în lemn. Spiritele dispar în cele din urmă, aparent eliberat, ca un pompier sparge prin intermediul și trage Matt și Sara de siguranță. Afara, toata lumea priveste cu lacrimi în ochi ca încercările de urgență echipajului să resusciteze o Matt moarte. Ca Matt alunecă la distanță, el are o viziune de el însuși în picioare, în cimitir unde vede Iona, nu mai apare ars. El pare să urmeze despre Iona când aude vocea mamei sale. El se întoarce la corpul său și spiritul lui Iona îl părăsește, apare alături de Nicolae înainte de final, cale de dispariție.
La sfârșitul filmului, ni se spune că cancerul lui Matt a disparut, iar casa a fost reconstruită și revândut fără incidente raportate de bântuie.