The Hangover

Raporteaza film nefunctional!

Sărbătorirea căsătoria sa iminentă la Tracy Garner, Doug Billings şi prietenii Wenneck său Phil, Stu Price, şi fratele lui Tracy, Alan călătorie la Las Vegas pentru o petrecere a burlacilor, stau la Caesars Palace.
În dimineaţa următoare, Phil, Stu si Alan trezi pentru a găsi ei nu au nici o memorie de noaptea precedenta si Doug este de negasit. UTS lipseşte un dinte, suita lor de hotel se află în dezordine, este un tigru in baie lor, iar un copil este în dulap. Ei au găsit de saltea Doug traşi în ţeapă pe o statuie în afara de hotelul lor şi atunci când le cere pentru Mercedes lor, valetul oferă un cruiser de poliţie.
După indicii paşii lor, trio-ul de călătorie într-un spital, unde vor descoperi că au fost drogaţi cu Rohypnol, cauzand pierderea lor de memorie, şi că au ajuns la spital de la o capela. La capela ei învaţă că SAE căsătorit cu o stripteuză, Jade, în ciuda faptului că o relaţie pe termen lung, cu sau medie-spirit iubita, Melissa. În afara capela, trio-ul sunt atacati de gangsteri spunând că sunt în căutarea pentru cineva. Ei fug şi vizita Jade, descoperind că ea este mama copilului, înainte de a fi arestat de către poliţie.
După ce a fost spus că Mercedes a fost sechestrate, trio-ul este eliberat atunci când voluntar pentru a fi obiective pentru o demonstraţie Taser. În timp ce de conducere de la Mercedes, care descoperă un om gol, în portbagaj, care le atacă şi fuge. Alan mărturiseşte că a drogat bauturile lor, pentru a se asigura că acestea au avut o noapte bună, gândire de droguri pentru a fi ecstasy.
Revenind la vila lor, au găsit Mike Tyson, care ordinele trio-ul pentru a reveni tigru la conacul său imediat. Studenţi, de droguri de tigru, cu Rohypnol rămase şi le conduc spre casa lui Tyson la Mercedes, dar tigrul le atacă şi daune interiorul masinii. Dupa apasarea masina restul de mod de a evita tigru, Tyson prezinta imagini din trio-ul ei fura tigru pentru a le ajuta localiza Doug. În timp ce conduceţi, masina lor este lovit de un alt vehicul în mod intenţionat, pasagerii sunt descoperite a fi gangsteri din capelă şi şeful lor, Leslie Chow – omul gol din trunchiul lor – care acuză trio-ul a furat 80.000 dolari din banii lui şi răpirea lui . Chow spune ca are lor “prieten”, ameninţând să-l omoare, dacă banii nu se returnează. Cunoştinţă de locaţia a lui Chow 80.000 dolari, Alan, cu ajutor de la Stu şi Jade, foloseşte cunoştinţele sale de card de numărare a câştiga 82.400 dolari joc de Blackjack. Ei se întâlnesc cu Chow şi de schimb de bani, doar pentru a afla că “Doug” este traficant de droguri, care din greşeală a vândut Alan roofies.
Cu nunta care apar în ore, spune Phil Tracy ei nu pot găsi Doug. După o conversaţie cu “Black Doug”, Stu realizează în cazul în care este Doug. Trio-ul de călătorie înapoi la hotel în cazul în care se afla Doug pe acoperis, sa mutat acolo, pe saltea in timp ce el a fost adormit, ca o glumă practică de Stu, Phil şi Alan. Înainte de a pleca, Stu face aranjamente pentru a merge la o dată cu Jade săptămâna următoare. Cu mai puţin de patru ore înainte de nunta si nu cu zboruri disponibile, cursa de acasa, cei patru cu Doug dezvăluie el are posesia de Chow iniţiale 80.000 dolari. În ciuda sosirii lor târziu, Doug şi Tracy sunt căsătoriţi şi Stu se desparte cu Melissa, după ce a obosit de ea controla viaţa lui. Ca receptie se încheie, Alan găseşte aparat de fotografiat digital Stu lui detaliază evenimentele care nu pot aminti şi patru de acord să se uite la imaginile împreună înainte de a şterge dovezi de faptele lor.