The Hangover Part III

Raporteaza film nefunctional!

Doi ani de la Bangkok, Leslie Chow (Ken Jeong) evadează dintr-o închisoare de maximă securitate, folosind o revoltă ca acoperire. Între timp, în America, Alan Garner (Zach Galifianakis) provoacă o de 20 de masini autostrada pile-up după ce achiziționează o girafă și se decapitează accidental pe un pod mic. Tatăl lui Alan (Jeffrey Tambor), furios cu Alan pentru nu deține până la greșelile lui, moare de un atac de cord. După înmormântare, Alan, fratele lui-in-lege Doug Billings (Justin Bartha) informează prieteni Phil Wenneck (Bradley Cooper) și Stu Price (Ed Helms), Alan, care a fost luat medicamentele ADHD și este scăpat de sub control. Ei participa la o intervenție, în care Alan este de acord pentru a vizita un centru de reabilitare din Arizona, atât timp cât “Wolfpack” ia-l acolo.
Pe drumul spre Arizona, minivan Phil este agatat de pe drum de un camion de închiriere și de grup este luat ostatic. Ele se confruntă mai târziu de mob liderul Marshall (John Goodman) și “Black Doug” (Mike Epps), cap de securitate. El le spune că Chow deturnat o jumătate de un jaf aur, 42 de milioane de dolari și, văzând cum Alan a fost singura pentru a comunica cu Chow în timpul detenției sale, a dedus că Wolfpack l-ar putea localiza și recupera aurul. Marshall ia Doug ca garanție și dă celorlalți trei zile pentru a găsi Chow.
Alan stabilește o întâlnire cu Chow în Tijuana, Mexic, unde Stu și Phil va ascunde și încerca să-l droguri. Cu toate acestea, Alan dă departe localizarea lor și de a le forțează să le mărturisesc că acestea sunt de lucru pentru Marshall. Chow explică planul său de a recupera aurul ramas de la subsolul unei vile mexican a deținut anterior. Stu, Alan și Phil pătrundă în casă și de a prelua cu succes de aur, dar le-Chow dublu trece de ei blocare în subsol, reînarmarea sistemul de securitate și evadarea în minivan lui Phil. Ele sunt arestat, dar eliberat misterios de la secția de poliție, unde sunt preluate de un limosuine și dus înapoi la vilă, unde se intalnesc cu Marshall.
Ei învață că Chow a mințit pentru a le, vila nu a fost niciodată lui și de aur au furat a fost cealalta jumatate nu a primit de la Marshall. El a ucide Negru Doug pentru incompetență și le amintește lor termenului acum două zile. Grupul urmărește telefon lui Phil, care a fost lăsat în minivan, la un magazin de amanet din Las Vegas. Proprietarul lombard, Cassie (Melissa McCarthy), le-a spus că Chow tranzacționate o cărămidă de aur pentru 18.000 dolari, mult mai puțin decât rata de vânzare obișnuit de 400.000 de dolari. Folosind Jade (Heather Graham), în calitate de contactul lor, ei învață că Chow este baricadat în apartamentul de lux de Caesars Palace. Phil și Alan se strecoare în apartamentul lui de pe acoperiș, dar scapă Chow, sărind de la balcon și parașutism jos în Fâșia
UTS capturile de până la Chow și-l blochează în portbagaj de limuzina care Marshall-au împrumutat pentru a le. Ei iau de aur și pentru a îndeplini cu Marshall, care elibereaza Doug înapoi la grup. După fotografiere prin portbagajul mașinii, în scopul de a ucide Chow, au ajuns să realizăm că Alan au eliberat Chow printr-un compartiment bancheta din spate la numai câteva clipe mai devreme. Chow iese din limuzina și ucide Marshall, care să permită să Wolfpack trăi deoarece Alan-a salvat viața. El oferă Alan un bar de aur, ca un cadou, dar Alan îl transformă în jos, se încheie prietenia lor din cauza influenței nesănătoase Chow asupra grupului. Grupul a prelua minivan lui Phil de la casa de amanet și Alan face o dată cu Cassie. Șase luni mai târziu, cei doi se căsătorească. Promițând să înceapă a lua responsabilitatea pentru acțiunile sale, Alan demisionează regret din Wolfpack.
Intr-o scena post-credite loc în dimineața de după nuntă, Alan, Cassie și Phil par să fi pus în scenă un alt partid sălbatice care nu le pot aminti. Stu iese din baie cu implanturi mamare, și Alan își amintește că tortul de nunta a fost un cadou de la Chow, care iese din camera de alături gol, râzând și inarmati cu o katana ca maimuta capucin din terenurile Bangkok pe umărul lui Stu, făcându-l să sperii afară.