The Hangover Part II

Raporteaza film nefunctional!

Doi ani după escapada lor în Las Vegas, Stu Price, Phil Wenneck, Alan Garner şi Doug Billings de călătorie în Thailanda, pentru a sărbători nunta iminenta Stu la Lauren. Spre uimirea lui Alan, care sunt unite de fratele mai mic a lui Lauren, Teddy. În timpul pâine prăjită Lauren tatălui lui, el arata dezaprobarea lui de Stu, comparându-l la congee. La sfârşitul nopţii, Stu se alătură ezitant Phil, Doug, Alan şi Teddy pentru o bere. Stând la un foc de tabără şi bezele prăjire, pâine prăjită de grup pentru a Stu şi fericirea viitoare a lui Lauren.
În dimineaţa următoare, Phil, Stu si Alan, împreună cu flamboiant gangster Leslie Chow – care Alan imprietenit după Las Vegas – şi o maimuţă capucin lanţ-fumat, trezi într-o cameră de hotel din Bangkok murdar. Stu are un tatuaj fata (o replica de tatuaj Mike Tyson a lui), şi capul lui Alan este complet ras. Cu toate acestea, ei nu pot găsi Teddy, descoperind doar degetul retezat. Chow începe amintind evenimentele din noaptea anterioară, dar el aparent moare după sforăială o linie de cocaină. Panicat, trio-ul dispune de corp a lui Chow intr-o cutie de gheaţă.
Printr-un sfat de la Doug, care este încă la staţiune, ei merg la o închisoare pentru a ridica lui Teddy, dar sunt dat un scaun cu rotile-legat de vârstă călugăr budist, care ştie mai multe despre ceea ce sa întâmplat, dar nu dezvăluie nimic: el a luat un jurământ de tăcere, şi respinge, de asemenea, o alternativă, cum ar fi scris ceva în jos. După ce a constatat o carte de vizită, ei călătoresc într-un cartier care fumegă în ruine. Acestea intră un salon de tatuaje din apropiere, unde a primit tatuaj lui Stu, şi învaţă că au început o luptă care a escaladat într-o revoltă. Trio-ul a reveni apoi călugăr budist la templul său, în cazul în care aceştia sunt încurajaţi de către stareţul de a medita. Alan este capabil să se amintească faptul că au fost la un club de striptease. Acolo, ei învaţă că Stu-au angajat în sex cu o prostituată kathoey. La ieşirea, trio-ul este atacat de doi mafioţi ruşi din care au furat maimuţă, şi Phil este împuşcat în braţ.
După ce Phil este tratat la o clinica, Alan mărturiseşte că a drogat unele dintre bezele din noaptea precedenta, cu relaxante musculare şi de medicaţie ADHD, în scopul de a sedarea Teddy, dar accidental amestecat saci. După ce a văzut un punct de adresă şi de timp pentru o întâlnire scris pe stomacul lui Alan, trio-ul întâlni cu un alt gangster, Kingsley, care cere codul de Chow de cont bancar şi parola de dimineaţa următoare, în schimb pentru Teddy. Se vor întoarce la hotel pentru a încerca să găsească parola Chow lui, doar pentru a descoperi că el este încă în viaţă. Ei fura maimuţă (care a avut cod dat lui de către Chow în interiorul hainei pentru păstrare), înapoi la mafioţi ruşi printr-o urmărire maşină violent, în care maimuţă este împuşcat şi rănit. După ce a luat codul şi lăsând maimuţă de la o clinică veterinară, grupul a finaliza acordul cu Kingsley. Dintr-o dată, agenţii Interpol apar şi la arestarea Chow. Kingsley se dovedeşte a fi un agent sub acoperire, care spune trio-ul care poliţia a folosit informaţiile pe care Teddy a dispărut pentru a aresta Chow Kingsley şi de fapt, nu ştie unde este Teddy.
Disperat şi din indicii, Phil solicită din nou soţia lui Doug Tracy. Stu are apoi o epifanie şi trio-ul se grabeste inapoi la hotel şi de a găsi Teddy în lift nevătămat (deşi lipseşte încă un deget). Teddy-au trezit în mijlocul nopţii pentru a obţine mai multă gheaţă pentru tăiat degetul lui (după prima galeata de gheata sa topit), dar a devenit prins după ce puterea a ieşit. Barca cu motor patru utilizarea lui Chow, cheile pentru care au fost în buzunarul lui Teddy, să călătorească înapoi la receptie de nunta.
Ajungând pe teren la fel ca tatăl lui Lauren este pe cale de a anula nunta, Stu are un discurs sfidător în cazul în care el respinge fiind plictisitoare şi în schimb afirmă că el este, de fapt, destul de salbatic. Impresionat, tatăl lui Lauren dă cuplu binecuvântarea lui. După nuntă continuă pe, cadouri Alan Stu, cu un cadou special de la dansul post-recepţie: un spectacol muzical de către oaspete Mike Tyson. Teddy mai târziu descoperă că el a luat multe imagini în timpul nopţii pe telefonul său mobil. Grup, împreună cu Tyson, sunt de acord să se uite la poze împreună o dată înainte de ştergerea dovezi de faptele lor din nou.