The Grudge 3

Raporteaza film nefunctional!

Jake (singurul supravieţuitor de la al doilea film), este plasat într-un azil mental, după evenimentele din film, sub îngrijirea Dr. Sullivan, îngrijitorul lui. Într-o zi, Dr. Sullivan lasă Jake închis în camera lui, ca el a încercat să scape de mai multe ori, dar apucă Kayako Jake si impinge-l de perete de mai multe ori. Sullivan este rapid numit de către un ofiţer, şi ea se uită la imagini, întrebîndu-se ce se face pentru el însuşi (Kayako nu poate fi vazut pe imagini). Deoarece cursa în camera lui, l-au gasit mort, cu fiecare os rupt în corpul său.
Vestea morţii lui Jake ajunge la o femeie tânără, în Tokyo, Naoko. Naoko, care este sora lui Kayako, este batjocorit de ei co-lucrătorilor, din cauza sora ei. Ea constată de hârtie de imprimare (ca o insultă), de moartea lui Jake lipite pe monitor ei la birou biroul ei, şi consideră că sora ei a cauzat moartea. Ea decide să meargă la clădirea de apartamente pentru a opri răspândirea de blestem şi o dată pentru totdeauna, şi solicită soţul ei să se deplaseze la Chicago, care este de acord.
Între timp, clădirea de apartamente este în mijlocul de renovare într-un efort de a atrage noi chiriasi. Proprietarul cum se specifică în filmul Max şi cele două surori Lisa şi 8 ani Rose, împreună cu un artist femeie pe nume Gretchen, sunt câteva chiriasi care au rămas în clădire. Max este pe punctul de a fi concediat de la locul de muncă, în timp ce se ocupă cu starea de respiraţie lui Rose şi Lisa se muta la New York, cu prietenul ei Andy. Lisa nu crede Rose, atunci când ea îi spune că ea a văzut un băiat mort rulează în jurul clădirii.
În cele din urmă, Naoko se mută în clădire, acum sigur că acesta conţine un blestem. Lisa consideră Dr. Sullivan a lua fotografii de apartament vechi a lui Jake. Ea explică faptul că Jake a murit şi că el a spus poveştile ei de o femeie cu părul lung, negru şi pielea moarta alba, impreuna cu un baietel care a ucis restul familiei sale, pe care ea consideră a fi o fantezie Jake format, deoarece el nu a putut “Nu se ocupă cu faptele. Ea menţionează, de asemenea, că el a avut halucinaţii despre ea şi băiatul, dar acest timp, halucinaţii rupt fiecare os în corpul său. Lisa confirmă faptul că sora ei a văzut, de asemenea, acelaşi băiat mic, ceea ce face Dr. Sullivan, în cele din urmă cred că iluziile lui Jake erau adevărate. A doua zi, Dr. Sullivan lasă cu Lisa la funeraliile lui Jake şi înapoi la biroul ei, în cazul în care ea îi spune o poveste despre familie Saeki, familia lui Jake descris în (adevărat) halucinaţii.
Mai târziu în acea seară, după Lisa frunze, Dr. Sullivan este la spital gata sa plece. Atunci când ea se deschide o uşă, ea vede braţul lui Kayako pal. Dr. Sullivan susţine sus şi gasps în teroare. Ea merge la o alta usa ca Kayako ei urmăriri. În cele din urmă, Dr. Sullivan închide uşa pe Kayako, dar Kayako apare alături de Dr. Sullivan. Ea deschide o alta usa si inchide-l. Dr. Sullivan încearcă să deschidă o altă uşă cu un card de ei, dar pentru unii motiv, nu se deschide. Kayako se apropie şi Dr. Sullivan loveşte pe uşă. Ea striga la un om de serviciu pe nume Ben pentru a deschide uşa, dar el nu o aude. Ea continuă să-l sun si sa o puna pe usa ca Kayako pune mâinile în jurul capului Dr. Sullivan. Kayako prinde apoi capul Dr. Sullivan si rupe gatul, împrăştia sânge împotriva fereastra.
Mai târziu, Andy este în căutarea pentru Lisa, şi el vede Kayako rulează la etaj. El vede că uşa (din apartamentul lui Jake), este de deschidere şi intră în ea. El aude paşii şi găseşte comutatorul, dar tremură de lumină, văzându-l şi în spatele lui Kayako, apuca-l ca uşa se închide la sunetul de zuruitoare moartea ei. Între timp, Gretchen termina pictura ei, dar pictura începe să-şi piardă şi se scurge de culori. Gretchen se apropie de pictura, atunci când capul lui Kayako prezinta si ea iese din pictura, cu Gretchen în stare de şoc. Ea încearcă să se execute, dar ea se împiedică şi cade pe Kayako jos, cu Kayako uciderea ei prin conversia de pe maxilarul de jos şi ei scobirea în ochii ei. În acelaşi timp, domnul Praski, seful lui Max, el se confruntă cu privire la clădirea în subsol, spunându-i să vândă clădirea şi lăsaţi-l la profesionişti, dar Max refuză. Dl Praski părăseşte clădirea şi intră în maşina lui, dar nu va începe din cauza zăpezii. El se simte brusc un fel de prezenţă, dezvăluind faptul că Toshio sta lângă el. El ţipă ca el Fandarile spre el şi-l omoară.
Între timp, Naoko încearcă să convingă şi Lisa Rose de a participa la o exorcizare pentru a scăpa de construirea de spiritele rele. Lisa iniţial refuză să coopereze, fiind îngrijorat de Rose şi ea, dar după ce este în cele din urmă a arătat că fratele ei Max este posedat de spiritul de Takeo Saeki, soţul rău de Kayako şi sursă de ranchiună, ea este de acord să meargă împreună cu ritualul şi să alunge răul. În timpul ceremoniei, Naoko avertizează că nu trebuie să fie întrerupt sau blestem va continua. Ea începe ceremonia şi Rose spune că ea trebuie să bea sângele lui Kayako să conţină blestem. Lisa este frică şi Naoko spune că ea nu va permite Rose să facă acest lucru. Din păcate, ceremonia este întreruptă atunci când Takeo, ca Max, îşi dă seama ce Naoko se încearcă să realizeze. Folosind Max, urmăriri Takeo Naoko prin clădire, de rupere piciorul ei zdrobitor de genunchi cu o ţeavă, şi în cele din urmă ei înjunghiat în gât, de rupere simultan gâtul ei şi uciderea ei. În acelaşi timp, Lisa este urmarit de Kayako şi prins în baie, în cazul în care ea descoperă Andy. Ca ea deţine cadavru lipsit de viaţă, ea se transformă în Kayako şi ea este sprijinit de perete. Rose aude ţipetele surorii ei, şi la fel de Kayako este pe cale de a ucide Lisa, Rose bea sângele lui Kayako, cauzând blestemul lui Kayako să dispară. Lisa se grabeste la ajutorul surorii sale, aduce-o înapoi la apartamentul lor, pentru a da oxigen ei.
Max – care a fost exorcized de posedare malefică a lui Takeo la izgonirea lui Kayako – se uită cu groază la corpul de Naoko. El este apoi atacat de fantoma lui Naoko ca uciderea ei a provocat un blestem nou pentru a începe. Naoko-l ucide prin muscarea în gât lui. După ce a auzit tipetele, Lisa descopera trupul său şi solicită, de poliţie. În scena finală, cadavrele sunt aduse din clădire cu apartamente în saci corpului în timp ce Lisa Rose şi stau în vehicul de urgenţă. Lisa Rose întreabă dacă acestea vor fi în siguranţă şi Lisa ei asigură că acestea vor fi, îmbrăţişând-o. După cum se misca camera, vom descoperi că Lisa este îmbrăţişarea acum Kayako, care acum este prins în corpul lui Rose. Ea se uită la aparatul de fotografiat, orăcăit, şi filmul se termină.