The Grudge 2

Raporteaza film nefunctional!

Ca şi în primul film, al doilea se concentrează asupra casei blestemat al familiei Saeki. Blestemul a fost cauzată în momentul în Takeo Saeki ucis soţia lui Kayako Saeki, fiul lui Toshio Saeki şi pisica familiei Mar înainte de a fi spânzurat de Onryō razbunator Kayako lui (în primul film a fost considerat a fi făcut de bună voie). Karen Davis, un careworker american, a devenit implicat în blestemul şi a încercat să ardă casa în jos pentru ao termina, doar pentru a fi internat in spital.
În prima parte, mama ei bolnava aude vestea despre ei trimite Karen sora lui Aubrey de a aduce acasă. Aubrey se luptă pentru a vorbi cu personalul spitalului, astfel un jurnalist japonez, Eason, traduce pentru ei, au tras de la Karen foc casa, si care este curios despre casa însuşi. Aubrey scurt vorbeşte cu Karen, care ajunge într-o panică din cauza spune Aubrey, nu pentru a merge în casa Saeki şi trebuie să fie legat la pat. Karen reuseste sa obtina gratuit şi scapă de acoperiş, urmărit de fantoma lui Kayako care o aruncă de pe clădire la moartea ei, în faţa a Aubrey şi Eason.
Eason explică blestem pentru Aubrey, aventura la casa pentru a prelua jurnalul lui Kayako vechi. Cu toate acestea, Aubrey este ademenit în casa de Toshio, care apucă ei şi trage-o in interiorul casei, şi devine blestemat ca Eason. Având jurnal la un asociat, Eason şi mama lui Aubrey Learn Kayako doamna Kawamata era o preoteasă care a exorcizat duhurile rele din oameni folosesc blestemate Kayako ca “momeala” (spiritele sunt atrase de copii ar fi mai pure suflete). Planificare pentru a vizita doamnei Kawamata mai târziu, Aubrey adoarme în apartamentul lui Eason în timp ce el se dezvoltă unele fotografii ale casei Saeki. Cu toate acestea, Kayako iese de la o fotografie şi ucide Eason. A doua zi, Aubrey găseşte corpul Eason şi îmbrăţişări, dar ea devine brusc Kayako. Ea apoi ruleaza din camera obscură, în groază cum toate imaginile arată faţa lui Kayako.
Aubrey fuge pentru a găsi doamna Kawamata. Ea găseşte o femeie în vârstă într-un sat, dar doamna Kawamata explică blestemul este ireversibil. Ea îşi dă seama Aubrey Kayako adus cu ea, şi încearcă să omoare ei se, numai să fie oprit brusc de Kayako (care bobinele gâtului mamei ei) – un motiv care va fi dezvăluit mai târziu. După ce mama ei de asteptare pentru o conversaţie final, Aubrey asociaţii în casă Saeki. Ea cere să ştie motivul de blestem şi intră într-un flashback, văzând de mers pe jos sora ei în dormitorul lui Kayako, cauta pentru prietenul ei. Aubrey ei urmează şi strigă la ei să nu intre, dar se întâlneşte, în schimb, răul Takeo Saeki în dormitorul lui Kayako, citind jurnalul lui Kayako. Atacă Takeo Aubrey, rupe glezna ei şi o forteaza sa se tarasca la parter la fel ca victima iniţială, înainte de a prinde cu ea, prinde părul ei, şi pauze gâtului ei. Toshio priveste cum trage Takeo Aubrey în pod. Înainte de a muri, Kayako vine de la o altă cameră şi se uită în jos, la Aubrey, cu ochii ei mari, cu ochii.
În partea a doua, doi ani mai târziu, trei eleve, de schimb de studenţi Allison, degeaba Vanessa şi prietenul ei Miyuki, vizita casa Saeki a contesta zvonurile că este bântuit. Cu toate acestea, Vanessa şi Miyuki capcana Allison în dulap casa, unde Toshio şi apoi aparent Kayako apar. Fetele fugă din casă şi sunt obsedat de familie Saeki. Miyuki este ucis de Kayako în timp ce stau la un hotel de dragoste cu prietenul ei, care este dus. Atunci când ea se sprijină înapoi, simt ceva în foi ei, ea se bazează pe spatele oglinzii, apoi brusc Kayako ajunge de la oglindă în spatele ei şi trage-o în sticlă.
Allison si Vanessa sunt vorbite de la d-na consilier şcolar Dale, dar înnebunită de durere Allison fuge, urmat de doamna Dale. Vanessa este îngrozit când Toshio solicită ei de a utiliza telefonul Miyuki lui, şi ea conduce rapid la o cabina de telefon public şi încearcă să cheme Miyuki de acolo. Cu toate acestea, sunatoare Kayako moartea lui se aude pe linia de altă parte, provocând Vanessa sa renunte la telefon în groază. Dintr-o data, Toshio apucă picioarele ei şi ea este consumată de parul lui Kayako. Allison mai târziu vorbeşte cu doamna Dale în biroul ei despre casă, dar descoperă că a mers la casa şi spune că nu există nici un blestem, făcând Allison cred că ea va fi următoarea victimă a lui Kayako. Dintr-o data, Miyuki şi Vanessa apar pe fiecare parte a Allison ca fantome şi doamna Dale devine o fantomă şi face un zgomot puternic gemand. Dându-şi seama că Dna Dale, de asemenea, a fost ucis de Kayako, Allsion fuge de birou.
În partea a treia, de 6 luni mai târziu, într-un bloc de apartamente in Chicago, Jake Kimble este perturbată de prezenţa stranie în clădire. Tatăl său şi mama vitregă şi Bill Trish sunt influenţate de blestem, Bill a devenit convins că Trish are o aventura, dar confruntarea sa este de scurtă durată, atunci când Trish wallops-l cu o tigaie, l omoară. Sally, cel mai bun prieten cu sora lui Jake Lacey este, de asemenea, afectată şi moare. Jake este cea mai mare parte teama de străin cu gluga văzut în apartamentul de la flamanzi, vecinii lui Jake. Străin acoperă ferestrele din ziar.
Jake şi Lacey se întoarcă la şcoală pentru a găsi apartamentul lor într-o mizerie, Jake a găsi trupul tatălui său, martori şi apoi Lacey Trish fiind consumate de blestem. Lacey a înecat în cadă şi apoi Trish apare în cadă, precum şi, care spune lui Jake că este timpul pentru baie, înainte de a trage Toshio subacvatic ei. Fugind apartamentul său, el afla ca flamanzii sunt morţi şi se confruntă în cele din urmă străin cu gluga, sa dovedit a fi Allison Fleming, fiica lor. Acesta este apoi a arătat că Allison este încă în viaţă, ci şi emoţional complet consumate.
În secvenţa finală, spune Allison Jake că Aubrey este noul onryo, dar ochii lui Jake se extindă cu groază când vede ochiul Toshio in capota lui Allison. Aubrey fantoma lui Allison ucide apoi trăgând-o în interiorul hotei ei. Jake, lăsat singur în coridor, preia Hoodie aruncat lui Allison, Kayako iese din ea, rostind zuruitoare moartea ei, şi se conturează spre Jake.