The Grey

Raporteaza film nefunctional!

John Ottway (Liam Neeson), lucrează în Alaska uciderea lupilor, care ameninţă o echipa de foraj petrolier. La ultima sa zi la locul de muncă, Ottway scrie o scrisoare de la soţia sa, Ana (Anne Openshaw) că intenţionează să se sinucidă. În timp ce ţineţi baril de o pusca in gura lui, Ottway aude urla de un lup, care-l opreşte. La finalizarea de locuri de muncă, echipa şi Ottway acasă cap de pe un avion care se blochează într-un viscol. Ottway vede atunci o viziune a soţiei sale, dar se trezeste pentru a găsi una dintre echipe, Lewenden (James Badge Dale), ranit de moarte. Ottway-l calmeaza, anunţându-l ştiu că el va muri, şi apoi moare Lewenden paşnic.
Ottway stabileşte supravieţuitori să sarcină colectarea materialelor de un incendiu. El vede o femeie are nevoie de ajutor, dar ei consideră a fi mâncat de un lup gri, care ataca, de asemenea, Ottway. El este salvat de către alţii şi explică faptul că acestea sunt cel mai probabil pe teritoriul lupilor “. După pornirea unui incendiu, supravieţuitorii să ia pe rând de cart. În timp ce urinat, Hernandez (Ben Bray) este ucis de doi lupi. Supravieţuitorii rămase găsi trupul său în dimineaţa şi Ottway sugerează că părăsesc locul accidentului, deoarece acestea sunt larg deschise pentru a ataca. Diaz (Frank Grillo), întrebări de conducere Ottway şi începe sfidând ordinele sale. Înainte de a pleca, Ottway şi ceilalţi elimina portofelele din multe dintre organismele cu intenţia de a se întoarce la membrii familiei ei au supravietuit. Hendrick (Dallas Roberts), spune o rugăciune şi mulţumire lui Dumnezeu pentru a le permite să supravieţuiască accident şi apoi supravieţuitori să părăsească locul accidentului.
În timp ce drumetii pe zapada, Flannery (Joe Anderson), cade în spatele şi este ucis de trei lupi. Supravieţuitorii rămase în continuare şi să facă tabără în pădure, în cazul în care tensiunea între Ottway şi Diaz vine vorba de un cap ca supravietuitorii a crea arme improvizate. Diaz Ottway ameninţă cu cuţitul, dar este dezarmat de Ottway. Supravieţuitori îndeplinesc lupul alfa, care trimite un Omega pentru a testa Diaz. Cu toate acestea, supravieţuitorii sunt capabili sa-l omoare lupul şi mănâncă-l. Diaz taie capul şi îl aruncă înapoi ca un simbol de sfidare.
Grupul opri de a construi un foc de tabara pe timp de noapte şi încep o conversaţie. Diaz spune grupul de modul în care oamenii care au murit nu sunt în ceruri şi nu există nici un dumnezeu; Talget (Dermot Mulroney), afirmă că el crede în Dumnezeu, dar Ottway mărturiseşte că el este un ateu, dar că doreşte el ar putea crede. Burke (Nonso Anozie), se trezeşte şi el începe să halucinaţii de la hipoxie. El merge la culcare, în faţa a foc de tabara. Obligaţiunile de grup de peste poveşti personale. Ottoway spune despre grupul de un poem pe care este agăţat deasupra biroul tatălui său, un poem care contribuie la tema filmului majore. El recită poezie:
“Odată ce mai mult în conflict
În lupta buna ultima voi şti vreodată
Trăiesc sau mor în această zi
Trăiesc sau mor în această zi ”
A abordări viscol şi ei încearcă să păstreze foc de tabara pentru a preveni hipotermia. În ciuda eforturilor lor cele mai bune, Ottway constată Burke a corpului neînsufleţit congelate în dimineaţa. Mai mult, în călătoriile lor, supravieţuitorii veni peste un zid mare canion, în care, verificate de copaci, aceştia se identifică un râu. Hendrick sare de copaci pentru a asigura o linie ca un mijloc de deplasare. Diaz şi Ottway face în linie să se alăture Hendrick, dar Talget, care este frică de înălţimi, pierde ochelarii pe drum şi îngheaţă de frica. El cu părere de rău continuă în, dar în curând îşi găseşte mâna lui vătămată a început sângerare şi el devine prins in coarda improvizat. Talget se luptă pentru a se descurca, dar linia de pauze şi el se blochează prin copaci la pământ. Răniţi, Talget vede o viziune a fiicei sale şi este târât departe de lupi. În timp ce încerca să salveze Talget, Diaz cade din copac şi răneşte genunchi.
Cei trei supravieţuitori rămaşi în continuare Trek lor şi să-l spre râu, dar o Diaz epuizat poate face nu mai mult, preferând să rămână şi să moară decât să mai departe. Hendrick încearcă să convingă Diaz de a desfăşura, dar Ottway îi spune că este inutil. Ele dau fiecare revedere alte finale şi Ottway şi Hendrick lăsaţi Diaz, pe Riverside, ca trosnituri de sucursale cauzate de lupi este auzit. Ottway şi Hendrick continua, dar in curand sunt urmarit de lupi din nou. Fugind, Hendrick cade în râu şi el devine piciorul blocat între pietre subacvatice. Sare Ottway în râu pentru a încerca să-l salveze, dar se îneacă Hendrick în râu. Congelare şi singur, Ottway apoi blesteme pe Dumnezeu şi cere ajutorul lui, cu nici un răspuns. Ottway continua fără haină umedă, dar el este în cele din urmă ameţit de hipotermie a intra în vigoare.
Ottway apoi se opreşte şi trage de fiecare portofel colectate de la morţi, examinează amintiri pe care le conţin, şi le plasează într-o grămadă de zăpadă, adăugând portofelul lui proprii, precum şi. Dintr-o data, haita de lupi-l înconjoară, ceea ce duce Ottway pentru a descoperi că el a mers chiar în groapa lor. El este imediat observat de către lupul alfa şi a altor membri de ambalaj din spate off. Ottway vede o altă viziune de soţia lui, care acum arată că ea a murit pe un pat de spital. Decizia de a face un stand de finală, el a benzi de sticle miniaturale de alcool pentru a pumnul şi să le rupe pe o stâncă din apropiere şi, de asemenea, benzile un cuţit la mâna cealaltă. El recită în linişte poemul tatălui său de a se, apoi încarcă lupul alfa înainte de ecranul devine negru.
Într-un scurt post-credite scena, partea din spate a capului Ottway este vazut de stabilire pe partea de sus a inca respira lup de stomac, lasand-o ambiguă pentru a stabili dacă sau nu a supravietuit.