The Gods Must Be Crazy

Raporteaza film nefunctional!

Filmul este o coliziune de trei poveşti distincte de parcurs de un Ju / ‘hoansi Bushman la sfârşitul pământului pentru a scăpa de o sticlă de Coca-Cola, poveste de dragoste între un om de stiinta bumbling şi un învăţător, şi o bandă de luptători de gherilă pe termen.
Xi şi tribul său de San / boşimanii rudele trăiesc bine de pe teren în deşertul Kalahari. Ei sunt fericiţi pentru că zeii au oferit o multime de tot, şi nici unul din trib are dorinţe neîmplinite. Într-o zi, un pahar de sticle Coca-Cola este aruncat dintr-un avion şi cade la pământ intact. Iniţial, acest artefact ciudat pare a fi un alt avantaj de zei – poporul lui Xi găsi multe utilizări pentru el. Dar, spre deosebire de nimic pe care le-au avut înainte, există doar un singur flacon pentru a merge în jurul. Acest lucru expune trib la un fenomen necunoscut până în prezent, proprietatea, şi ei în curând se gasesc lucrurile pe care le întâmpină nu au avut niciodată înainte: gelozia, invidia, mânia, ura, chiar de violenţă.
Deoarece a cauzat nefericirea tribul în două rânduri, Xi decide că sticla este un lucru rău şi trebuie să fie aruncat de la marginea lumii. El stabileşte singur în căutarea lui şi civilizaţia occidentală se confruntă pentru prima dată. Filmul prezinta o interpretare a civilizaţiei ca vizualizate prin intermediul percepţiilor lui Xi.
Există, de asemenea, se trasează linii de aproximativ timid biolog Andrew Steyn (Marius Weyers), care se studiază animalele locale (care, din cauza nervozitatii sale în jurul valorii de femei, el o dată descrie ca fiind “gunoi de grajd, de colectare”); nou angajat profesorului de sat, un fost reporter de ziar pe nume Kate Thompson (Sandra Prinsloo) şi a unor luptători de gherilă condusă de Sam Boga (Louw Verwey), care sunt urmărite de către trupele guvernamentale, după o încercare nereuşită de a masacrarea Cabinetului de “Barani” şi preşedinte. Luând, de asemenea, o parte din lumina reflectoarelor este Steyn a lui Land Rover, numit Anticrist (de asemenea, “fiul unui mlakka”), de către asistentul său şi mecanic, M’pudi (Michael Thys) (exprimat de către Pip Freedman). De asemenea, o parte din haos este o neruşinată safari de ghid de turism pe nume Jack Hind (Nic de Jager), care are desene pe Thompson, şi de multe ori fura tunetul lui Steyn.
Xi se întâmplă la o fermă şi, fiind foame precum uită la conceptul de proprietate, impusca o capra cu o săgeată tranchilizant. Pentru acest lucru, el este arestat şi închis pentru furt de animale. M’pudi, care au trăit cu boşimanii pentru o lungă perioadă de timp, îşi dă seama că va muri în Xi mediu străin, de o celulă de închisoare. El şi Steyn reuşit să angajeze Xi ca un tracker pentru cele 11 săptămâni rămase din pedeapsa cu închisoarea lui, cu ajutorul a M’pudi, care vorbeşte în limba lui Xi. Între timp, gherilele invada şcoala în care învaţă şi de a folosi Kate ei şi elevilor ei ca scuturi umane pentru salvarea lor de jos în ţara vecină şi ameninţă să-l omoare pe copii dacă vor vedea un soldat. Steyn şi Xi reuşesc să imobilizeze gherilele ca acestea trec de a salva şi Kate şi copiii. Steyn Xi permite să lase să-şi continue misiunea sa de la marginea lumii.
Xi în cele din urmă se află în partea de sus a unei stanci, cu un strat solid de joase nori ascunda peisajul de mai jos. Aceasta îl convinge Xi că el a ajuns la marginea lumii, şi a arunca sticla de pe stâncă. Aceasta scena a fost filmat într-un loc numit fereastra lui Dumnezeu, în Est, atunci Transvaal, Africa de Sud (acum Mpumalanga). Acest lucru este la marginea de abrupt între Highveld şi Lowveld din Africa de Sud. Xi, apoi se întoarce la trupa sa, şi primeşte o primire călduroasă.