The Godfather: Part II

Raporteaza film nefunctional!

În 1901 Corleone, Sicilia, tată de nouă ani Vito Andolini este ucis de mafia locală insultarea Chieftain Don Ciccio, care ucide mai târziu de restul familiei sale. Scapă Vito la New York şi este înregistrată ca “Vito Corleone”, pe Ellis Island.
În 1958 Nevada, Don Michael Corleone, cu caporegimes lui Al Neri, Lampone Rocco şi consigliere Tom Hagen, Pat Geary întâlni cu senatorul în timpul Prima Împărtăşanie partidul lui Michael, fiul lui Anthony. Geary insultingly cere un preţ ridicat de licenţă de la Michael, care doreşte să preia un alt cazinou, dar Michael l-refuzuri. Johnny Ola, confident al evreilor gangster Hyman Roth, spune Michael Roth, care este de susţinere. Între timp, Michael încearcă să reuşeşte sora sa, Connie lipsit de ruşine şi Fredo slab frate mai mare. Roth-sprijinit de fraţii Rosato atentează la Corleone din New York şi de pe teritoriul Capo Pentangeli Frank, mostenitor sa, este supărat deoarece Michael refuză să ia măsuri. La noapte, Michael a supravieţuit unei tentative de asasinat de la casa lui şi pune în sarcina Tom, asigurându-l de încrederea lor frăţeşti ca Tom simtit exclus.
În 1917, Vito (Robert De Niro), trăieşte într-o locuinţă împreună cu soţia şi copilul Carmela Santino fiul. Vecinătate este stors de Don Fanucci, care are tată al lui Vito prieten Genco Abbandando foc Vito la locul de muncă alimentar său, să dea la nepotul lui Fanucci. Într-o noapte, Vito vecin Peter Clemenza îi cere să ascunde arme, rambursarea-l cu un covor de lux care fura de la crimă prima lor împreună.
În Miami, spune Michael Roth, care a fost în spatele Pentangeli tentativa de asasinat. Michael apoi se increde in Pentangeli că Roth de fapt comandat, dar are nevoie de Pentangeli să coopereze. Pentangeli îndeplineşte Rosatos, dar oamenii lor încearcă să-l garrote, susţinând că Michael le-a trimis, dar sunt contracarate de către un poliţist. Între timp, complicitate Geary lui cu familia Corleone este garantată după ce trezeşte la o prostituată mort la bordel Fredo lui, pe care Tom linişteşte vor acoperi.
Întâlneşte pe Michael Roth pentru un acord în Havana, Cuba, unde dictatorul Fulgencio Batista se solicita american de investiţii, în timpul o revoltă populară. Dupa ce martorii unui atac sinucigaş cu bombe rebel, Michael este convins de hotărârea lor. Fredo vine cu banii afacere, dar se confruntă cu Michael Roth peste moartea Pentangeli, dar Roth loc sa-l cearta. În timpul lui Batista Anul Nou parte, Fredo beat dezvaluie Johnny Ola a contactat, în ciuda refuzului său anterior. Un consternat Michael îmbrăţişează Fredo, să-l dezvăluie trădarea lui. Michael semnalează garda lui de corp, care strangulează Ola, dar este ucis de poliţie înainte de a putea să se sufoce în dificultate Roth. Batista demisionează din cauza rebeliunii şi a oaspeţilor, inclusiv o Fredo speriat, fugi în haosul care a urmat. Întors acasă, informează Hagen Michael Roth, care se reface în Miami şi Kay, care a avut un avort spontan.
În New York, în 1920, Don Vito ameninţă Fanucci pentru o acţiune din operaţiunile sale de jaf. În schimb Vito are tovarăşi de Clemenza şi Tessio de acord cu planul său de a plăti mai puţin Fanucci şi câştigă respect Fanucci lui. Cu toate acestea, tulpini de Vito el în timpul unei sedinte Festa şi el la apartamentul lui. Astfel, Vito devine o figură respectată în comunitate, care se ocupă cu cereri, inclusiv una pentru a avea un proprietar să păstreze o văduvă şi de câinele ei. Îngrozit, după aflarea care Vito este, proprietarul grovels la Vito în acord, la o chirie redusă.
La Washington, DC, unei comisii a Senatului se investighează familia Corleone, dar nu pot găsi dovezi care să implice Michael. Pentangeli este dovedit a fi un martor, în viaţă sub protecţia FBI-ului, crede Michael a fost în spatele atentat la viata lui, ca parte a strategiei lui Roth. Revine Fredo, spune Michael a întâlnit pentru câştiguri, deoarece, fiind mai în vârstă Johnny Ola, el a simţit shafted de a deveni capul familiei, dar că nu a avut cunoştinţă de planul lor de a ucide Michael. După Fredo dezvăluie şeful Comitetului Senatului este pe statul de plată al lui Eli Roth, Michael dezice el şi instrucţiuni Neri să-l părăsească până la trecerea de mama lor. Michael vine cu fratele Pentangeli de la Sicilia, la mărturia lui Pentangeli, care recants apoi declaraţiile sale, deraia caz şi se termină-l în vacarm. Ulterior, şochează Michael Kay după ce ea încearcă să plece cu copiii lor, dezvăluind avort spontan ei a fost de fapt un avort pentru a opri o moştenire penal.
În 1925, vizite de Vito Sicilia. Cu ajutorul lui Don Tommasino, el întâlneşte vârstă Don Ciccio ca un importator de ulei de măsline în America. Lovituri de Vito si ucide Ciccio, răzbunarea familiei sale, în timp ce Tommasino este schilodit de focuri de armă ca ele sa scape.
Văduva lui Vito moare. La înmormântare, o imploră Connie reformat lui Michael de a ierta Fredo. Michael cedeaza şi îmbrăţişează Fredo, dar priviri de la Neri. Roth a încercat, fără succes, azil şi a refuzat chiar de intrare în Israel. Peste sfatul Hagen, Michael face planul său. Hagen vizitează Pentangeli şi problemele de asigurare voalat, că, dacă ar Pentangeli să se sinucidă, citând Imperiul Roman, după un complot eşuat împotriva împăratului, familia sa ar fi cruţată.
Ca el ajunge în Miami pentru a fi luate în custodie, Hyman Roth este împuşcat în stomac şi ucis de către Lampone, care este imediat împuşcat mortal de agenti FBI. Frank Pentangeli este gasit mort in cada lui, după ce a tăiat venele. Ceasuri de la Michael compus lui, Neri muguri de Fredo în timp ce acestea sunt pescuitul pe Lacul Tahoe, ca Fredo spune Maria Bucura-te pentru a prinde un peşte.
În decembrie 1941, familia Corleone se pregăteşte o petrecere de ziua surpriză pentru Vito. Sonny introduce Carlo Rizzi la Connie. Tessio vine cu tort, si se discuta atacul recent de la Pearl Harbor. Michael a anunţat că a renunţat la facultate şi sa înrolat în Marină. Sonny este furios cu decizia lui Michael, neincrezator Tom, Fredo şi de susţinere. Sosirile Vito şi toate Michael, dar lasă camera să-l salute. In prezent, Michael stă singur în contemplare.