The Flight Before Christmas

Raporteaza film nefunctional!

Niko, un ren tanar, i sa spus de Oona, mama istorie, că “istoria este unul dintre tată” Flying Forces “, sanie lui Moş Crăciun reni care zboară. Niko visele de a se alătura istorie ca un obiectiv de reni tata zboruri ET nu pare a fi capabili sa zboare. În timp ce încearcă să zboare cu încurajarea de Julius, o veveriţă care arborează Cine a luat pe rola de tata istorie, şi unele Alte ren tânăr EL şicana. Pentru a evita mai mult tachinarea de top, şi Saga lui prieten Niko părăsească valea protejată turma lor este, în practică, atât de Niko cdn. Niko devine reperat de către doi dintre lupi şi în ciuda eforturilor de a ascunde urmele lor se opreşte Iulius După lupi din următor, lupii fac găsi turma. Fugind în timp ce vale, peste-aude Niko alţii vorbesc de modul în care parts Niko au le facă rău, astfel ET decide să părăsească efectiv şi să încerce să găsească tatăl istoric.

Atunci când este descoperit Niko lipseşte, Julius alege să caute pentru căutare Canon ET Niko făcut fără a lăsa o pistă ca zapada proaspata este în scădere. Julius nu poate convinge pe Niko pentru a reveni la turma, astfel Niko se alăture fără tragere de inimă, în căutare de loc secret lui Mos Craciun. Un animal de companie pierduta pudel consideră haita de lupi şi Înainte de a fi mâncat, negru Wolf dă ideea de a ucide lui Moş Crăciun reni zburători Forţelor. Essie, pudelul este considerată farmecul negru Wolf noroc pentru această idee şi obiectiv este scutit aussi obligat să se alăture pachet de pe acest plan de sumbru. Niko şi Julius descoperi Wilma, o nevăstuică, blocat într-o ramură copac mic şi de a salva ei. Ea nu este mulţumit că ea simte că are pentru a salva vieţile şi Iulius cdn Niko Înainte de a merge mai departe cu viaţa ei. Julius şi Niko se pierd şi separat într-un viscol bruscă şi Niko se trezeşte Sub un morman de zapada de la conversaţie de negru şi Wolf Pack lui care nu-l vezi. Niko aude negru Wolf Sus în continuare Decizia de a ucide Moş Crăciun şi să ia loc prea istoric, dar aduce moartea la băieţi şi fete gustoase Aducerea LOCUL de cadouri. Când Niko este descoperit, ET fuge, consideră Julius, şi devine încolţit înconjurată de stânci de rock. Wilma nevastuica apare în troiene iese deasupra şi cântă o melodie în timp ce destabilizeze troiene. Ea conchide piesa ei de avalansa ani de pornire. Ţopăit pe Niko, ea coordonează pericolele ultimii reni Multe coarne de cerb, prin manipularea de istorie. După salvarea de vieti lor, ea este liberă să meargă în direcţiile corecte obiectiv Julius la domiciliu ca urmare a calculat anterior de lucru ca un cântăreţ Există lui Mos Craciun.

Niko a le convinge pe Wilma “Ghidul negru în timp ce, Wolf şi haita lui sunt pe urmele lor. Ei încearcă să traverseze un râu periculos de Niko Încercarea de a acoperi întreaga tutoring Wilma cu faptele de goluri el încă arată pentru a acoperi oz ET şi temerile care se încadrează în jos. Crezând că sunt mort, cap lupii pentru casa lui Mos Craciun Scopul Julius de mai jos şi Wilma Niko salva de la a trece peste o cascadă mare. In timp ce asteapta pentru Niko de a recupera Julius spune cum zboară istoria familiei de veveriţă a fost luată de către lupi, astfel istoria sa este Niko Acum, până la descoperiri ET tatălui istoric real. Odată ce au ajuns la locul lui Mos Craciun, Niko este aproape lovit de către forţele Flying în timp ce în picioare pe pista. Niko spune-le din planul Negre Wolf are drept scop AU îndoială va un lup face vreodată la Valea Secretul lui Mos Craciun. Du-te pentru a sărbători înainte de a merge în Ajunul Crăciunului În cazul în care Wilma a canta o melodie pe care le le solicită, care este tatăl lui Niko. Nimeni nu a permis în scopul de a Tatălui Său Fiind Ei au decis să facă un “test de zbor” pentru a vedea dacă Niko Are genetica de a zbura la Faza dacă această afirmaţie este adevărată sau nu. Julius este îngrijorat Aproape După ce a pierdut Niko la râu şi striga Lui distrage astfel ET Niko cade din nou. După aceasta, lupii nu te sperie şi în Forţele reni zburători îşi pierd puterea lor de zbor. Negru Wolf este determinată pentru a obţine Niko şi se termină până urmareste-l un copac înalt, în ciuda eforturilor depuse de Iulius şi Wilma să îi distragă atenţia.

Julius recrutează un ren, cu un cap de istorie în această casetă (astfel se poate zbura), cu o baga cu anul sloi de gheaţă. Alte reni sunt încolţit pe pista de lupii Alte persoane care sunt impresionat de reni care zboară orbeşte. Julius apoi convinge ren poate zbura că acestea permiţând-le pentru a salva Niko folosind sania trasa de cai. Negru Wolf la sania devine prea Până la Iulius unlatches o sanie că mâna de Wolf Negre deţine pe. În scopul de a salva Julius, Niko sare de pe sania trasa de cai. Numai după salvare Iulius Oare Niko seama ca el este, de fapt de zbor. Niko, susţinute de către forţele de zbor, trimite lupii fugeau cand isi dau seama Negre Wolf probabil a căzut la istorie moarte. Mos Craciun a invitat să se alăture Niko obiectivul echipajului După Iulius lasă istoria să-i spuneţi mamei şi efectivul este tot dreptate că Niko Niko alege să rămână cu mama şi cu istoria lui Julius veverita de zbor ca şi Tatăl Său va vizita istorică Prancer scopul de ren tatăl prea.