The Fast And The Furious Tokyo Drift

Raporteaza film nefunctional!

Sean Boswell (Lucas Black) este un proscris social în şcoală sa ridicat, în Oro Valley, Arizona, cu o pasiune pentru masini. Parintii lui au fost separate, deoarece el a fost de trei ani, şi el are un record de poliţie, cu conducere nesăbuită, care este motivul pentru care el şi mama lui au fost în mişcare o mulţime pentru a putea evita arestarea şi de servire timp închisoare, făcându-l un outsider cu inca prieteni .
Una după-amiază, după şcoală, un copil bogat local, numit Zgura (Zachary Ty Bryan), care este căpitanul echipei de baseball a şcolii, raţe, îşi bate joc lui Sean builted 1971 Chevrolet Monte Carlo. Sean insultele lui şi a lui “tata lui Viper”, care provoacă Zgura să se înfurie şi în timp ce Sean este departe de conducere, el a sparge fereastra din spate a lui Sean Monte Carlo, cu o minge de baseball. Sean provoaca apoi Zgura la o cursă stradă, cu prietena lui Clay ca premiu. În timp ce Sean plimbari lui Monte Carlo, Zgura conduce un Dodge Viper SRT-10.
La faţa locului pentru o cursă este ales, un şantier de construcţii pentru o suburbie nou de Phoenix. Pornire merge prost pentru Sean, şi Argila este în plumb. Sean conduce printr-o alee pentru a prinde cu Clay, şi el a conduce peste o casă în construcţie. El trece Zgura, zgura de încercarea de a trece la represalii berbec-l în afara drumului, deteriorarea Viper său în proces. Sean T-oase Zgura şi el se blochează într-o ţeavă, dar Sean pierde controlul şi de a flips peste de mai multe ori, în valoare totală lui Monte Carlo. Ulterior, argilă şi Sean şi ambele sunt arestaţi pentru curse de strada ilegale şi pagube materiale.
Datorită numeroaselor sale perii cu legea în trecut, mama lui Sean-l trimite la Tokyo, Japonia, să locuiască cu tatăl său, care este staţionat ca un ofiţer de US Naval. La sosirea la casa tatălui său, în Tokyo, el este avertizat de către tatăl său să nu stârnească nici un necaz, şi să nu încerce să “stea chiar langa o masina”, sau el va reveni la SUA pentru a servi timp închisoare, ca el a avut angajat deja maxim de 3 infracţiuni penale.
Într-un liceu nou, Sean îndeplineşte Twinkie (Bow Wow), un imigrant de afaceri extrem de minte-tip american, care vinde de pre-deţinute de bunuri în jurul şcolii şi el este un dealer, şi el conduce un obicei-builted 2004 Volkswagen Touran, şi el se confruntă cu un bătăuş scoala local numit Morimoto (Leonardo Nam), în condiţii proaste, pe care el nu-i plac. Twinkie introduce, de asemenea, Sean la scena de curse în derivă, Tokyo, la lotul de parcare rezervate pentru curse de strada. Sean are o confruntare verbala cu Takashi (Brian Tee) – de asemenea, cunoscut sub numele de “Drift King” sau DK, şi nepotul unui sef yakuza local – pentru că el a fost să vorbesc cu prietena Takashi lui, Neela (Nathalie Kelley), pe care a întâlnit mai devreme la scoala , şi Sean, de asemenea, vede că Morimoto este prieten apropiat să Takashi.
Sean şi rasă Takashi, dar din cauza lipsei lui Sean de cunoştinţe despre cum să se deplaseze, el este învins de către Takashi lui Nissan 350Z şi distruge Silvia Nissan S-15 împrumutate lui de către Han Seoul-Oh (Sung Kang), partener de Takashi de afaceri, care a văzut potenţial în Sean şi atitudinea lui. După ce Sean epave auto, spune Han Sean de a nu părăsi localitatea. Ca el se întoarce acasă, tatăl său îl confruntă, şi ei au un argument, şi Sean este de acord să stea departe de curse. A doua zi, Han îndeplineşte Sean după şcoală şi îi spune Sean că el trebuie să lucreze pentru el de a rambursa pagubele la masina lui.
Han devine prietenul lui Sean şi învaţă-l să se deplaseze, oferindu-i un Mitsubishi Lancer Evolution VII (cu Tuning WRC), pentru a reprezenta Han in cursele viitoare. Han-l explică faptul că el îl ajuta, deoarece Sean este singurul care este frica de Takashi (numindu-l lui Takashi “Kryptonite”). Sean părăseşte casa tatălui său şi paturile cu Han, şi în curând deriva de masterat şi câştigurile de unele reputaţia după ce a învins unele dintre urmaşii lui DK in curse. Neela şi Sean merge la o data, dar DK bate Sean doua zi, spunându-i să stea departe de ea. Supărat după ce a văzut vânătăi lui Sean, Neela lasă Takashi să fie cu Sean, supărat despre el.
Într-o noapte, Takashi de unchiul Kamata (Sonny Chiba), un local Yakuza de rang înalt membru, care are grijă de Takashi, din cauza o moarte a tatălui său, îl vizitează la camera lui de depozitare mică de lângă său acoperire-up magazin de pariuri, în care toată lumea, inclusiv Morimoto, pleca. Informează Kamata Takashi că afacerea merge mult mai puţin decât aşteptările, şi Takashi îşi dă seama că Han a fost furat o parte din marfa lui, şi frunze Kamata, cu Takashi supărat şi cu lacrimi în ochi despre aceasta.
Aceeaşi noapte, Takashi, Morimoto, iar unele dintre goons sale de a ajunge la garaj şi Han Han se confrunta, Sean, şi Neela. Twinkie şi ceilalţi ascunde, şi Han, Sean şi Neela folosi momentul şi fugi garaj, şi Takashi şi Morimoto le urmeze. O cursa sălbatic pe străzile din Tokyo rezultă, Morimoto şi moare într-un accident fatal, în timp ce Takashi urmează încă Han şi Sean. Takashi încearcă să forţeze Sean a drumului, şi frânele Han să-l salveze. Sean încearcă să se deplaseze pe bulevard, ci o masina care trece prăbuşit în partea din spate, şi Lancer lui Sean este distrus. Între timp, Takashi scoate un pistol si impusca la masina lui Han, Han şi îl împinge în afara drumului, dar o masina prăbuşit în Mazda lui Han, flipping peste ea de cateva ori. Sean încearcă să ajute Han, dar masina explodează, omorandu-l. Takashi părăseşte scena.
Îngrozit de acest eveniment, Sean şi capul Neela înapoi la locul tatălui lui Sean, dar Takashi le urmează, şi el şi Sean şi tatăl lui Sean se implice într-un standoff armat, care este rezolvată prin Neela acord să plece cu Takashi. Deşi tatăl lui Sean vrea ca el să se întoarcă în SUA, Sean insistă asupra sejurului pentru a face lucrurile dreapta. El este de acord. Cu ajutorul Twinkie, Sean returnează banii furat Kamata lui, propune o cursa contra Takashi pentru a determina care trebuie să părăsească Tokyo. Kamata este de acord cu provocarea, dar aceasta va avea loc pe munte DK lui, pentru că el a fost singurul care-l face în jos tot drumul.
Prietenii lui Sean si a lui Han Han a verifica garaj, dar constată că poliţia s-au luat toate masinile, cu excepţia celui Sean sa prăbuşit, în prima cursă cu DK. Ei apoi să restauraţi un vechi ’67 Ford Mustang că tatăl lui Sean anterior gasit la baza lui Navy, folosind componente de motoare de la Han a lui Nissan Silvia, care Sean anterior distrus. În timpul cursei, Takashi încearcă de mai multe ori să se prăbuşească în Sean şi trimite de pe stancile de pe munte s-au cursa, dar conduce de pe stâncă însuşi şi epave de masini său, rezultând în Sean castiga cursa. Spune Kamata Sean el este liber de datorii, şi Neela merge înapoi la Sean.
Luni mai târziu, Sean este acum Regele Drift. Într-o noapte, informează Twinkie el este provocat la o cursă de un om care este bine cunoscut în jurul valorii de Asia. Sean scade, dar Twinkie spune că el ştia Han, şi că el a fost o familie pentru el. La final, Sean acceptă. Challenger se dovedeşte a fi nimeni altul decât Dominic Toretto (Vin Diesel), care este de conducere “Hammer”, un vechi obicei, builted argint 1970 Plymouth Road Runner. Sean, la volanul unui Nissan Silvia ca a lui Han – stiind deja reputaţia lui Dominic – îi spune că acest lucru nu va fi o cursă zece secunde. Dominic răspunde cu un zâmbet pe faţa lui că nu are nimic, dar de timp. Neela dă semn Go pentru ambele Racers, şi Sean şi Dominic concura împreună. Filmul se încheie ca ambele masini de curse de pe fata drept prima.