The Fast and The Furious 6

Raporteaza film nefunctional!

În urma cu succes lor Rio Heist, Dominic Toretto și echipajul său de infractori profesioniști s-au retras din întreaga lume: Dominic trăiește cu Elena, care locuiește sora lui Mia cu Brian O’Conner și fiul lor, Jack, Gisele și Han s-au mutat la Hong Kong, și Roman și Tej trăiesc în lux.
Diplomatic Serviciului de Securitate (DSS), agent Luke Hobbs și partenerul său Riley investiga distrugerea unui convoi militar rus de fostul britanic Forțelor Speciale soldat Owen Shaw si echipa sa. Hobbs piste jos Dominic și-l convinge să ajute ia în jos Shaw după arătându-i o fotografie recenta de Letty Ortiz, fosta iubita a lui Dominic, pe care el a crezut că era mort. Dominic adună echipajul său împreună și acceptă misiunea în schimbul de amnistie completă pentru crimele lor din trecut, care le va permite să se întoarcă acasă în Statele Unite, Mia și Elena rămâne cu Jack.
Unul dintre acoliții lui Shaw conduce echipa de la ascunzătoarea lui Shaw, dar se dovedește a fi o capcană destinată pentru a distrage atenția echipajului și poliție în timp ce echipa lui Shaw efectuează un jaf în altă parte. Shaw fuge cu mașina, detonarea ascunzătoarea lui în spatele lui și dezactivarea cea mai mare a poliției, lăsând Dominic, Brian, Tej, Han, Gisele, Hobbs și Riley să-l urmeze. Letty sosește pentru a ajuta la Shaw, și muguri de Dominic fără ezitare înainte de a evada. Înapoi la sediul lor, Hobbs spune echipa lui Dominic că Shaw este furtul componentelor pentru a crea un dispozitiv Nightshade, care poate dezactiva de putere într-o regiune intreaga, el intenționează să-l vândă la cel mai mare ofertant. Între timp, ancheta Shaw în echipa adversă dezvăluie relația lui Letty cu Dominic, dar ea se dovedește a fi suferă de amnezie.
Echipajul lui Dominic investighează un subordonat Shaw, care dezvăluie legătura lui Shaw a Arturo Braga, un lord al drogurilor închis de către Brian. Brian întoarce în Statele Unite ca un prizonier pentru a avea acces la Braga, care dezvăluie cât de Letty a supraviețuit exploziei care a fost gandit pentru a fi ucis-o, Shaw a încercat să o termine, dar după ce a aflat de amnezie ei, el a luat inch Ajutat de un fost aliat în FBI, Brian este eliberat din închisoare. În Londra, Dominic provocări Letty într-o competiție de curse stradă, și se întoarce apoi colierul ei le-a păstrat.
Tej urmărește Următorul atac al lui Shaw la o bază militară spaniolă NATO. Atac echipa lui un convoi militar care transportă un cip de computer pentru a completa dispozitivul Nightshade. Echipajul lui Dominic interveni, distruge convoi în timp ce Shaw, însoțită de Letty, commandeers un rezervor și începe a distruge mașinile de-a lungul autostrăzii. Brian si Roman reușesc să flip rezervorul; Letty este aruncat din rezervor și Dominic riscă viața pentru ao salva de la care se încadrează la moartea ei. Shaw și oamenii lui sunt capturate, dar el dezvăluie că a răpit Mia. Echipajului sunt obligați să elibereze Shaw, și Riley (dovedit a fi de lucru pentru Shaw) lasă cu el, Letty alege să rămână cu Dom. Shaw și bord echipajul său un avion de mare în timp ce acesta este în mișcare pe o pistă ca echipa lui Dominic dă Chase. Dominic, Letty, Brian, iar Hobbs bordul ambarcațiunii, Brian salvează Mia și ei să scape cu o masina la bord. Avionul încearcă să decoleze, dar este ținut în jos de excesul de greutate ca Han, Gisele, Roman, Tej, Brian și Mia lega planul de vehiculele lor. Gisele se sacrifică pentru a salva Han de la unul dintre henchemen Shaw. Letty ucide Riley și atât ea cât și Hobbs salt la securitate, dar Dominic urmărește Shaw și cip de computer. Shaw este aruncat din avion ca acesta sa prăbușit în pământ, Dom conduce una dintre mașinile rămase prin nas de avion explodează și reunește cu echipajul său, dând chip să Hobbs a asigura amnistie lor.
În urma, Dominic și echipa sa se întoarcă în Statele Unite. Hobbs și Elena (acum de lucru cu Hobbs) ajunge pentru a confirma echipajului sunt liberi; Elena acceptă Dominic a ales Letty peste ei. Ca echipa lui Dominic aduna pentru a partaja o masă, Dominic întreabă Letty în cazul în care adunarea se simte familiar; ea răspunde nu, dar că se simte ca acasă. Intr-o scena post-credite, în timp ce Han este urmărit în Tokyo, el este lovit de o masina din sens opus, explodează auto, uciderea Han. Șofer alta masina lui pleacă de la locul faptei și cheamă Dominic, lăsându-i un mesaj amenintator: “Tu nu mă cunoști, dar ești pe cale să …”

One Response to “The Fast and The Furious 6”

  1. Cristy
    4 iunie 2013 at 16:27 #

    Foarte tare filmu deabia il astept pe 7.