The Expendables

Raporteaza film nefunctional!

The Expendables, biciclişti şi mercenari de elita New Orleans, pe bază sunt dislocate în Golful Aden, de piraţii somalezi să oprească de la executarea de ostatici pe o navă. Echipa este formată din lider Barney Ross (Sylvester Stallone), fost soldat SAS şi lame de specialitate Crăciun Lee (Jason Statham), practicant al artelor martiale Yin Yang (Jet Li), lunetist Jensen Gunnar (Dolph Lundgren), arme de specialitate Hale Caesar (Terry Crews) şi demolări de taxare rutieră expert (Randy Couture). Jensen instiga un schimb de focuri, cauzând pierderi pentru pirati. Jensen, apoi încearcă să stea un pirat, dar Yang fizic el se opreste atunci cand Ross şi echipa descurajeze actul. Ross fără tragere de inimă, apoi evacuările Jensen de la echipa din cauza problemelor sale psihologice şi de consumul de droguri. Mai târziu, de Crăciun este supărat pentru a descoperi prietena lui Lacy (Charisma Carpenter), a părăsit pentru un alt bărbat, pentru că ea nu se vedea de Crăciun sau de multe ori ştie linie său de muncă.
Ross şi rivalul mercenar lider Trent Mauser (Arnold Schwarzenegger), vizitaţi un om numit “Mr. Bisericii” (Bruce Willis), pentru o misiune, care ia numele de la locul întâlnirii lor. A ocupat Trent permite Ross ia contractul, care este de a răsturna dictatorului Generalul Garza (David Zayas) în Vilena, o insulă sud-americană, în Golful Mexic. Ross şi de Crăciun pentru a acoperi Vilena pentru recunoastere sub acoperire iniţială şi pentru a îndeplini lor de contact, Sandra (Gisele Itié), numai pentru ca acestea să fie descoperite. Ex-ofiter CIA, James Munroe (Eric Roberts), cu sau acoliţii Paine (Steve Austin) şi britanicul (Gary Daniels), batjocori şi să păstreze Garza la putere ca un lider pentru operaţiunile lor proprii specula, în timp ce Sandra este dovedit a fi fiica Garza lui . Ross intrerupe şi provoacă pierderi în rândul armatei ca ei să scape, dar Sandra refuză să părăsească Vilena şi ca oamenii să sufere ei. Între timp, un răzbunător Jensen abordări Munroe pentru a ajuta la Garza şi este în continuare înfuriat atunci când Sandra este capturat de Munroe, care are o waterboarded pentru informaţii.
Lacy a fost abuzat fizic de om noul ei, astfel încât de Crăciun-l bate şi prietenii lui, apoi ia-o acasă după ce a arătat munca lui. Ross si a grupului descoperi că dl Biserica este un agent CIA, iar obiectivul real este Munroe, ca CIA nu a putut permite o misiune de a ucide unul de-al lor în mod direct. Ross întâlneşte Instrumentul Expendables coordonatorul misiunii (Mickey Rourke), să-şi exprime sentimentele. Instrumentul face o mărturisire emoţională despre lasa o femeie se sinucide în timpul războiului bosniac, în loc de a găsi răscumpărare prin salvarea ei. Ross este apoi motivat pentru a merge înapoi pentru Sandra singur, dar Yang-l însoţeşte. Jensen şi bărbaţi angajaţi le urmărească pe drum, care se încheie într-un depozit abandonat, în cazul în care Yang şi Jensen lupta pentru a doua oară. Jensen încearcă să sulita Yang pe o ţeavă, dar Ross îl împuşcă. Un răniţi Jensen face modifică şi dă aspectul de palatul lui Garza. Placi Ross avion cu Yang şi găseşte restul echipei, gata să-l ajuta.
Echipa se infiltreze compus Garza lui. Gândirea Munroe a angajat Expendables să-l omoare, Garza are feţele vopsite ale soldaţilor săi şi le pregăteşte pentru o lupta. Crăciun, Yang, Cezar, şi explozivi de plante cu taxă tot site-ul, dar Ross, în timp ce salvarea Sandra, este capturat de Brit şi Paine. Echipa-l salveze şi omoare Brit, dar sunt numărat pe jos de bărbaţi Garza ca lupta Ross Paine. Cezar şi se ajunge valul de lupta cu pusca lui automată; fuge Paine. Garza în cele din urmă se ridică la Munroe, returnarea banilor el a fost dat, ca parte a acordului lor de a comanda şi Munroe şi oamenii lui afară. Ca Garza mitinguri împotriva oamenilor sai “boala american”, care a preluat naţiunea lor, Munroe-l ucide şi ia oprit cu Paine şi Sandra. Înfuriat la vadă liderul lor ucis, oamenii Garza a deschis focul asupra Expendables, care lupta prin modul lor de armata, detoneze explozibili lor, darama palatul şi distruge compus. Număr ucide Paine de stabilirea-l pe foc în timp ce Ross şi Cezar a gestiona pentru a distruge un elicopter Munroe înainte de a putea utiliza scăpa de ea. Ross şi de Crăciun, atât de captură de până la Munroe, omorandu-l şi salvarea Sandra. Mai târziu, cadouri Ross cota sa de plată misiunea de a Sandra a ajuta începe recuperarea Vilena lui. Echipa călătoreşte înapoi acasă şi sărbătoresc la salonul de tatuaje Tool, cu Jensen reformat şi de recuperare. Crăciun şi Tool un joc de aruncare cuţit şi de Crăciun, recită o Limerick despre Tool, apoi aruncă o Bullseye.