The Expendables 2

Raporteaza film nefunctional!

Expendables-lider Barney Ross (Sylvester Stallone), cuțite de specialitate Lee Crăciun (Jason Statham), mână-la-corp de specialitate lupta Yin Yang (Jet Li), specialist în armele grele Hale Caesar (Terry Crews), demolari de taxare rutieră de experți (Randy Couture), instabil Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), precum și lunetist Billy the Kid (Liam Hemsworth), cel mai nou recrut echipei și “Ross-protejata sunt dislocate în Nepal pentru a salva un om de afaceri chinez. Există, de asemenea, au salveze Trench capturat mercenar (Arnold Schwarzenegger), rivalul lui Ross. Piese Yang cu grupul pentru a escorta de afaceri înapoi în China.
După ce sa întors la New York, spune Billy Ross că intenționează să se retragă până la sfârșitul lunii să trăiască în Franța, cu prietena lui Sophia, și Ross acceptă decizia lui. Mai târziu, Ross este obligat să accepte o misiune de la domnul agent CIA Biserica (Bruce Willis), pentru a prelua un element dintr-un seif într-un avion care a fost împușcat în Albania. Biserica trimite tehnic de specialitate Maggie Chan (Yu Nan), cu echipa pentru a sparge în condiții de siguranță. În Albania, mercenarii prelua cu succes elementul, dar sunt apoi într-o ambuscadă de către internațională în materie penală și traficant de arme Jean Vilain (Jean-Claude Van Damme), sa mana dreapta Hector (Scott Adkins) și grupul său de mercenari, a Sangs, care au Billy capturat. Vilain cere arme The Expendables “și postul în schimb, pentru sufletul lui Billy. Echipa renunță la element, dar Roundhouse lovituri Vilain un cutit prin inima lui Billy și fuge cu Sangs cu elicopterul. Ross recuperează o notă de Sophia din trupul lui Billy, iar echipa îngroapă tovarășul lor decăzută, răzbunare înjura pe Vilain.
Maggie spune că echipa elementul este un computer care conține un plan pentru localizarea a cinci tone de plutoniu rafinat abandonate într-o mină de Uniunea Sovietică în urma Războiului Rece. Vilain intenționează să recupereze plutoniu și să îl vândă. The Expendables sunt capabili de a urmari parțial semnal computerului planul de a urma Vilain, conducându-i spre Bulgaria. Ei restul la o bază militară rusă abandonat peste noapte. În dimineața următoare, echipa este ambuscadă de către Sangs și un rezervor. După Expendables a alerga afară de muniție, acestea sunt salvate de Booker (Chuck Norris), vechi prieten Ross, care elimină rapid atât Sangs și rezervor. Înainte de a se îndepărtează, Booker informează grupul de-un sat din apropiere a cărei rezidenți se opun Vilain. Între timp, Hector și Vilain a descoperi plutoniu și a începe colecția sa.
Ajungând la sat, Expendables găsi mai multe sateni inarmati femeie paza copiii lor de la forțele lui Vilain: locuitorii din satele locale sunt luate de către forțele Vilain și pus să lucreze în mină ca sclavi, nu se întoarce. Femeile pledează pentru ajutor The Expendables “. Cele Sangs ajunge pentru a colecta mai multe săteni, dar ele sunt o ambuscadă de către Expendables și ucis. După localizarea și Vilain mina, echipa atacuri zona cu avionul lor înainte de a intentionat crashing în mina în sine. Echipa reușește să salveze minerii aservite de executie, dar Vilain și Hector scape cu plutoniu. Vilain detonează la distanță încărcături explozive în mină, determinând-o să se prăbușească și prinde Expendables și mineri.
Biserica și Trench ajunge și gratuit Expendables și mineri. Perechea apoi se unește cu Expendables să urmărească Vilain. Grupul Vilain intercepteaza si oamenii lui de la un aeroport ca el se pregătește să plece cu avionul. Alăturat din nou de Booker, The Expendables, transee, și Biserica angaja Sangs în luptă. Crăciun reușește să decapita Hector, în timp ce în altă parte Ross și Vilain lupta lor duel personală. Ross infrangeri Vilain, junghi el și răzbunarea Billy, și prezintă capul retezat într-o pungă pentru a Bisericii și șanț, ca dovadă a înfrângerii lui Vilain.
În urma, Ross este prevăzut cu un biplan vechi de Biserică. Biserica, Maggie, Booker, iar apoi lăsați Groapa echipa. În Franța, Sophia (Nikolette Noel) descoperă o cutie la usa ei, care conține o sumă mare de bani și o scrisoare a lui Billy. Întrucât Expendables pleacă în plan, acestea dau un toast în cinstea finală de Billy.