The Exorcist III

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu punctul de vedere al cuiva-rătăcind pe străzile din Georgetown, o voce informându-ne “Am vise … de un trandafir … și de a cădea în jos un zbor lung de scări.” Punct de vedere prezinta un avertisment de rău pe cale să sosească mai târziu, în acea noapte, la o biserică. Demonic maraie sunt audiate, frunze și alte gunoi din stradă veni brusc zbor în biserică ca un crucifix vine vorba de viata. Apoi taie la locotenentul William F. Kinderman (George C. Scott), la o scena crimei, în cazul în care un băiat de 12 ani, pe nume Thomas Kintry a fost ucis.
Kinderman ia prietenul său, un preot pe nume părintele Dyer (Ed Flandra), pentru a vedea filmul lor preferat reciproc E o Wonderful Life. Kinderman se referă mai târziu detaliile macabre ale uciderea tânăr a fost investiga în acea dimineață, inclusiv crucificarea lui. O altă crimă are loc în curând, un preot găsit decapitat într-o biserică. Dyer este internat in spital la scurt timp și a găsit ucis a doua zi, cu cuvintele “E o viață minunata”, scris pe un perete în sângele lui Dyer.
La fiecare scena crimei, amprentele de la locul crimei nu se potrivesc, indicând o altă persoană a fost responsabil pentru fiecare. Kinderman personalul spitalului spune motivul pentru neliniștea lui; cincisprezece ani în urmă, criminal în serie vicios, “Gemini” (Brad Dourif), a fost executat, cu fiecare victimă a tăiat degetul arătător drept și sculptat Zodie Gemenilor in palma din mâna stângă. Kinderman observat mâinile celor trei noi victime și a verificat faptul că semnul Gemenilor a fost acolo. Criminalul Gemeni, de asemenea, utilizat întotdeauna un plus de “L”, în notele sale trimise la mass-media, cum ar fi “util” sau “atenta”. În plus, pentru a filtra mărturisiri false, mutilări originalul Gemeni criminalului adevărați au fost ținute secret de către Richmond poliție omor departament; ziarele s-au făcut să raporteze în mod abuziv ca degetul mijlociu stânga a fost tăiat și că semnul Gemenilor a fost gravat pe partea din spate a victimei.
Kinderman vizitează șeful secției de psihiatrie, dr. Temple (Scott Wilson), care se referă istoria unui om în celulă 11, că el a fost găsit rătăcind fără țintă cincisprezece ani în urmă, cu amnezie. Omul a fost închis, catatonică până de curând, când a început să fie violent și pretenția de a fi Killer Gemeni. Kinderman vede că pacientul se aseamănă cu prietenul său mort, parintele Damien Karras (Jason Miller). Cu toate acestea, pacientul se laudă a fi Killer Gemeni, exprimarea ignoranței peste care acest Karras este Tatăl, și se mândrește cu uciderea Tatălui Dyer.
În dimineața următoare, o asistentă medicală și Dr. Templul sunt găsite moarte. Kinderman se întoarce să vadă pacientul in celula 11, care pretinde a fi spiritul Killer Gemeni, dezvăluind că, după executarea lui sufletul său a intrat pe moarte trupul lui Karras. Pazuzu demon care au posedat fata Regan MacNeil, a fost furios la impins afara din corpul copilului și este exigent răzbunare sale de a pune sufletul Killer Gemeni in corpul părintelui Karras. În fiecare seară, sufletul Gemeni lasă corpul Karras și dispune de persoanele în vârstă cu demență senilă în altă parte în spital și le folosește pentru a comite crime. Criminalul Gemeni, de asemenea, arată că au forțat dr. Templului pentru a aduce Kinderman la el sau el ar suferi în moduri de nedescris – Templul crezut cacealma lui aparentă, cu toate acestea, el nu a putut să ia presiunea, și astfel sa sinucis.
Gemeni dispune de o femeie în vârstă, care face o încercare nu a reușit să ucidă Julie, fiica lui Kinderman. . Posedat Pacientul Kinderman atacuri, dar atacul brusc se termină atunci când un preot, părintele Paul Dimineața (Nicol Williamson), intră coridorul care duce la celula 11 și încercări de o exorcizare asupra pacientului Se merge greșit atunci când intervine Pazuzu, luând asupra corpului pacientului, iar preotul este tot, dar ucis. Kinderman sosește în timp și încercările de a eutanasierii Karras după ce a constatat corpul preotului, doar pentru a fi aruncat în peretele de Karras posedat. Dimineața tatăl reușește să-și recapete cunoștința scurt și spune Karras “Damien. Lupta-l.” Karras își recapătă liber sa va scurt țipând “NOOOOOOO!” și strigătele de la Kinderman “Bill, acum, trage acum, mă omori ACUM -!” Kinderman trage lui ori revolver de mai multe lovind Karras în piept, în mod fatal-l rănească. Gemeni este acum plecat și Karras este în sfârșit liber. Cu respirații slabe el spune “Am câștigat Bill, acum gratis mine.” Kinderman pune revolverul împotriva lui Karras capul “și a incendiilor. Filmul se încheie cu Karras primesc o înmormântare adecvată.