The Exorcism of Emily Rose

Raporteaza film nefunctional!

Acest articol a parcelei poate fi prea lung sau excesiv de detaliate. Vă rugăm să ajute la îmbunătăţirea prin eliminarea detaliilor inutile şi de a face mai concis. (Decembrie 2011)
Avocat Erin Bruner (Laura Linney), apără un preot, Parintele Richard Moore (Tom Wilkinson), care este acuzat în legătură cu o exorcizare care a dus la moartea unei tinere femei, Emily Rose (Jennifer Carpenter).
Procesul începe cu chemarea de mai mulţi experţi medicali de către procuror, Ethan Thomas (Campbell Scott). Un expert mărturiseşte că Emily a fost suferă de epilepsie şi de cât psihoza. Concursurilor de apărare că ea ar fi fost de fapt posedat, deşi Bruner este atent să nu spun că, în atât de multe cuvinte. Într-adevăr, Bruner explică faptul că Emily a fost suferă de ceva care nici medicina, nici psihologie ar putea explica, şi că, Moore, precum şi familia sa realizat acest lucru şi a încercat să ajute într-un alt mod. Mai multe flashback-uri arată modul în care acest lucru a început.
Într-un flashback, chin lui Emily este indicat. Singur în ei cămin cameră într-o noapte, la ora 3:00 AM, Emily observa un miros ciudat de ardere provenind din hol. Atunci când ea verifică pe ea, ea vede uşa deschide şi închide de la sine de mai multe ori. Cand ea merge înapoi în camera ei, ea vede un borcan de creioane şi pixuri muta de la sine. În plus, lenjerie de pat ei se rostogolească şi o greutate mare pare să apăsaţi în jos pe ea, o forţă care, de asemenea, purcede la o sufoca. Prin aceste episoade, se întreabă dacă acestea sunt într-adevăr se întâmplă sau dacă acestea sunt doar halucinaţii. Ea suferă mai multe viziuni, este internat în spital, si diagnosticat cu epilepsie. Ea se administrează medicamente anti-sechestru, care pretinde ea nu funcţionează. Viziunile ei continua, la fel ca ei contorsiuni corporale grave.
Ea părăseşte şcoala şi se întoarce să locuiască cu părinţii ei. Ea şi părinţii ei să devină convins că ea nu este nici epileptic, nici bolnav psihic, dar este posedat de demoni. Ei cer pentru preotul lor paroh local, pentru a fi numit pentru a efectua o exorcizare, iar Biserica este de acord. Urmărire penală susţine că toate acestea ar putea fi explicat printr-o combinaţie de epilepsie (contorsiunile) şi psihoză (viziunile).
Pe măsură ce veniturile proces, Erin Bruner începe să experimenteze evenimente ciudate, în apartamentul ei la ora 3:00 AM, inclusiv mirosuri ciudate si sunete. Moore ei avertizează că ar putea fi vizate de demoni, eventual, pentru a le expune. Mai târziu, în film, el explică faptul că 03:00 este “diavolului oră”, care spiritele rele folosi pentru a bate joc de Sfânta Treime. În mod semnificativ, este opusul de 3:0, în mod tradiţional luate pentru a fi ora la care Iisus a murit.
Văzând că urmărirea penală se pune un caz aparent solide medicale, Bruner decide să încerce să demonstreze că Emily ar fi fost de fapt posedat. Ea solicită, în Dr. Sadira Adani (Shohreh Aghdashloo), un profesor de antropologie şi în psihiatrie, pentru a depune mărturie despre credinte diferite culturi “despre posesia spirituală. Adani citează Carlos Castaneda Este o realitate separat, înseamnă a înţelege subiectul, şi sugerează că Emily a fost o hipersensibilitate. Obiecte Thomas, şi respinge mărturia ca pseudoştiinţă.
Dr. Cartwright (Duncan Fraser), un prezent medic în timpul exorcism, vine înainte de a dezvălui o înregistrare audio a făcut în timpul ritului. Moore este apoi chemat la stand pentru a depune mărturie. Înregistrarea este jucat, iar filmul se întoarce apoi la exorcizare. Aceasta se face in noaptea de Halloween, pentru că Moore consideră că ar putea fi mai uşor de a scoate demoni în acea noapte. Emily rupe legăturile ei şi sare o fereastră, care rulează într-un hambar. Ei au urmat, şi în interiorul hambar, acestea sunt supuse la astfel de fenomene ca nenaturale rafale de vânt şi de ţipetele şi de voci demonice. Demon interior Emily refuză să se numească după cererile repetate de la Tatăl preşedintelui, dar în cele din urmă arată dispreţ că nu există una, ci de şase demoni. Ei merg pe pentru a se identifica într-o manieră dramatică, numindu-se unul după altul, în două voci de la Emily. Ei se identifică ca demonii care aveau Cain, Nero şi Iuda Iscarioteanul, precum şi Legion demoni, Belial, şi Lucifer. Fiecare se manifestă în limba maternă corespunzătoare: ebraică (“אני הוא ששוכן בתוך קין”, Ani HU sheshokhen betokh Cain, eu sunt cel care locuia în cadrul Cain), latină (“? Ego suma qui (in) habitavit în Nerone”, am Sunt cel care a locuit Nero), greaca (“ενοίκησα πάροιθεν εν Ιούδαι”, enoikesa paroithen EN Iouda, am locuit înainte în Iuda), germană (“Und ICH [razboi] MIT Legiunea”, şi am fost cu Legiunea) şi aramaică (ܐ ܢ ܐ ܒ ܠ ܝ ܐ ܝ ܠ, Ana Belial, am Belial) consecutiv. Emily apoi în cele din urmă vorbeşte în limba engleză “şi eu sunt Lucifer, diavolul în carne şi oase”.
Bruner cheamă înapoi Moore la standul zi. El citeşte o scrisoare care Emily a scris înainte de a muri. În scrisoare, Emily descrie o altă viziune a avut în dimineaţa de după exorcizare. Ea iese din casă şi experienţele o apariţie Marian, în care ea se spune că, deşi demonii nu o va părăsi, ea poate lasa corpul ei şi se încheie cu suferinţa ei. Cu toate acestea, apariţia continuă să spun că, în cazul în care Emily se întoarce la corpul ei, ea vă va ajuta să dovedească lumii că Dumnezeu şi diavolul sunt reale. Emily alege să se întoarcă, încheierea scrisoarea prin a spune: “.? Oamenii spun că Dumnezeu este mort, dar cum pot ei cred că dacă am să le arătăm diavolul” Ea apoi primeşte stigmatele, care Moore consideră că este un semn al dragostei lui Dumnezeu pentru ei. Thomas contoare care ea ar putea fi suportate de rănile de auto-prejudiciu.
Parintele Moore este găsit vinovat în cele din urmă, însă, la recomandarea juriului, judecătorul (Mary Beth Hurt) este de acord la o pedeapsă de timp a servit. Bruner este oferit un parteneriat de la firma ei, dar ea refuză şi, în loc, ea demisionează. Ea merge cu Moore la mormântul lui Emily, în cazul în care acesta a pus un citat (care Emily recitate de el cu o noapte inainte de a muri), de la al doilea vers douăsprezecea capitol din Filipeni pe mormântul ei: “Munca în mântuirea voastră, cu frică şi cu cutremur. “

One Response to “The Exorcism of Emily Rose”

  1. 2dor86
    5 noiembrie 2012 at 0:34 #

    unul din horrorurile mele preferate. Foarte bun