The Devil’s Double

Raporteaza film nefunctional!

În 1987, Latif Yahia (Dominic Cooper), un soldat irakian în lupta războiului Iran-Irak, este chemat să devină un “Fedai” (“corp dublu” sau momeala politice), pentru Uday Hussein (de asemenea jucat de Cooper), playboy fiul de preşedinte irakian, Saddam Hussein (Philip Quast). Latif provine dintr-o familie de clasa superioară şi au participat la scoala cu Uday, în cazul în care alţi studenţi vor remarca pe asemănarea lor. Latif refuză iniţial poziţie, dar este închis şi torturat, în cele din urmă relenting atunci când familia sa este ameninţată. Latif suferă intervenţii chirurgicale minore cosmetice pentru a perfecta asemănare a lui Uday şi practicile imite manierele Hussein tineri şi persoana salbatic volatile. El este dat acces la toate beneficiile de lux de avere a Hussein “, inclusiv palate masive, dulapuri scumpe şi Ferrari Uday şi diverse alte masini exotice. Latif încearcă să reziste merrymaking exorbitant Uday şi comportament haotic, la un moment dat fugind un club de noapte într-un alt Ferrari Uday de a încerca pentru a vedea familia lui, care cred că el a murit în război. Cu toate acestea, el este reţinut de către gărzile de corp a lui Uday şi bătut. După o apariţie la o conferinţă cu liderii mai multor kuweitiene, o încercare de se face pe Uday lui (a lui Latif) de viaţă, aparent de către un membru al unui grup rebel de opoziţie, eventual, un kurd. Uday reală, deşi, este mai preocupat cu Kuwaitis, care el crede că au fost înclinată de foraj din domeniul de petrol din Irak Rumaila. Primul Război din Golf este lansat cu Uday proclama “Epoca de Sheikh este de peste!”
Uday din ce în ce violente, tendinte sadice sunt afişate când el rapeste o fata de 14 ani de şcoală şi o forteaza sa-l escorteze la o petrecere. La petrecere, bazat pe o reală sărbătoare 1988 onora soţia preşedintele egiptean Hosni Mubarak a lui Suzanne, Uday devine furios cu tatăl său personal garda de corp Kamel Hana Gegeo (Mehmet Ferda). Uday consideră Gegeo a facilitat o relaţie între Saddam şi Shahbandar Samira, care a devastat mama lui, Sajida Talfah, şi el îşi exprimă, de asemenea, gelozie, la locurile de încredere în tatăl său Kamel Hana. Când Gegeo trece comentarii sarcastice despre avansurile sexuale Uday faţă de victima sa tanara, macelarii Uday-l cu un cutit electric sculptură în faţa tuturor oaspeţilor. În dimineaţa următoare, garda de corp a lui Uday sunt văzute dumping trupul gol, bătut de fete tinere.
Latif, în calitate de Uday, este mai târziu trimis la Basra, să mobilizeze sprijin, printre soldaţii Gărzii Republicane ca fortele coalitiei au preluat controlul a războiului. La Basra, o altă încercare se face în viaţa lui Latif. Pentru a mare îngrijorare a lui Uday, Latif pierde aproape un roz în atac, care se presupune că ar însemna Uday ar trebui să aibă sa amputat de a menţine asemănarea lor, dar medicii sunt capabili de a salva degetul lui Latif. Mai târziu, Latif se confruntă cu tatăl Uday fată ucis. Eavesdrops Uday pe conversaţie şi este revoltat de motive om pentru “dreptate” şi “compasiune”. Uday ordine Latif să omori un om, dar refuză Latif şi în loc să taie venele sale, pentru a amuzamentul lui Uday. După Latif recupereaza, el se confruntă cu Uday la ziua lui. Confruntarea escaladeaza la un schimb de focuri şi scapă Latif în Mercedes Uday cu iubitul lui Uday, Sarrab (Ludivine Sagnier). De evacuare două la Malta, dar Sarrab, temându-se pentru fiica ei în Irak, solicită Uday cerşit pentru sansa de a reveni, fără a fi prejudiciate. Un asasin-ar fi trimis de Uday pierde doar Latif fotografiere aproape de îndată ce acestea ajung pe insula. Uday solicită Latif şi îi oferă o şansă finală să se întoarcă în Irak, pericol de a ucide pe tatăl său, dacă acesta refuză. Tatăl lui Latif-l încurajează să nu să se întoarcă şi el este ucis.
Cu toate acestea, Latif se întoarce la Irak, nu pentru a continua pentru a servi ca dubla lui Uday, ci mai degrabă să-l omoare, cu ajutorul unui om al cărui mireasa sa sinucis după ce a fost violată şi bătută de Uday in ziua nuntii lor. Într-o versiune adaptată a atentat la viaţa lui Uday făcute de Shaaban 15 în 1996, Latif şi partenerul său Uday ambuscadă în timp ce el se încearcă pentru a ademeni fete tinere in Porsche-ul. Ei l-au înfăşurat sever, inclusiv, în conformitate cu rapoarte neconfirmate de real-viaţă-atac mangling sale genitale, cu o lovitură directă. Unul din bodyguarzii lui Uday capturile de până la Latif ca el fuge scena. De pază, cu toate acestea, este unul care Latif ar fi ucis ca a fugit de la petrecere de ziua lui Uday înainte de a părăsi ţara, dar cruţat, şi paza extinde el aceeasi curtoazie.
Filmul se încheie prin a afirma că Latif a fost un om foarte dificil de a găsi, după aceste evenimente. Uday a fost permanent împiedicată de atac, dar a supravieţuit.