The Dark Knight Rises

Raporteaza film nefunctional!

Opt ani după evenimentele din The Dark Knight, Gotham City este într-o stare de pace. În conformitate cu competenţele conferite de Legea Dent (legislaţie inspirat de eroismul percepută de Harvey Dent târziu), comisarul James Gordon şi Gotham City Departamentul de Poliţie s-au eradicat aproape crimei organizate şi violente. Gordon se simte vinovat cu privire la copertă-up de crime de Harvey Dent, dar decide că oraşul nu este gata să audă adevărul. În timp ce în urma unei plumb în răpire a unui reprezentant al Congresului, discursul lui Gordon cade în mâinile Bane personajul negativ, care descoperă adevărul despre Dent. Gordon este împuşcat în procesul de a scăpa şi promovează patrulare ofiţer John Blake la detectiv, permiţând Blake să raporteze direct la el în spital.
În ceea ce Batman a dispărut de la Gotham, aşa are prea Bruce Wayne, de blocare se în interiorul Wayne Manor. Wayne Enterprises se prabuseste, dupa ce a investit în proiect de membru al consiliului de Miranda Tate energie curată, conceput pentru a valorifica puterea de fuziune, şi opriţi-l dupa ce a aflat că de bază ar putea fi modificat pentru a deveni o armă nucleară. Ambele Blake, care a dedus-şi identitatea lui Batman Batman Gordon implora să se întoarcă. Bane atacă bursa de valori şi au dat faliment, Bruce, forţându-l să renunţe la controlul de la Wayne Enterprises. În mod corect a suspecta că rivalul său de afaceri, Ioan Daggett, angajat Bane pentru a ajuta la această preluare agresiva a companiei sale, încredinţează Bruce Tate pentru a menţine controlul complet din mâinile lui Daggett. Cu toate acestea, Bane are alte planuri, şi ucide Daggett să preia controlul asupra imperiului său de construcţie.
După un traseu lasat de pisica antifurt Selina Kyle, Batman localizează Bane, care spune că a luat peste Liga a Umbrelor după moartea lui Ra al Ghul lui. În următoarea confruntare, Bane schilozi fizic Batman şi locuri-l într-o închisoare străină de la evadare, care este practic imposibil. Ceilalţi deţinuţi se referă poveste de modul în care copilul Ra Al Ghul a fost singura persoană, prin necesitatea şi forţa pur de voinţă, să scape de închisoare vreodată. Batman crede că copilul a crescut pentru a deveni Bane. Între timp, Bane atrage cele mai multe de poliţie din Gotham forţei de subteran şi stabileşte explozii în oraş, capturarea de ofiţeri. Utilizarea de arme de artilerie şi furate de la Wayne Enterprises ‘departamentul de Ştiinţe Aplicate, el se transformă într-un Gotham izolat oraş-stat. Orice încercare de a părăsi oraşul va duce la detonarea de bază de fuziune Wayne Enterprises, acum convertit într-o bombă. Bane dezvăluie public cover-up de moartea lui Dent şi eliberează prizonierii din închisoarea Blackgate care au fost urmărite penal în temeiul Legii Dent. Bogat şi puternic, sunt forţat adus în faţa unui proces spectacol prezidat de către Jonathan Crane şi având în vedere posibilitatea de a alege între moarte şi exil.
Pe parcursul a câteva luni, Bruce recuperează de la leziunile sale şi se retrains fizic. El scapă cu succes închisoare străină şi se întoarce în Gotham, nominalizeze Selina, Blake, Tate, Gordon şi al lui Lucius Fox pentru a ajuta la eliberarea oraşului şi opri bomba de fuziune. Ca Batman, el supune Bane, dar intervine Tate şi se arată a fi Ra Al Ghul fiica lui Talia. Ea a fost cea care a scăpat de închisoare ca un copil, intorcandu-se cu tatăl ei şi Liga de umbre pentru a salva Bane, singura persoană care a ajutat-o în închisoare. Ea intenţionează să finalizeze lucrările tatălui ei de a distruge în timp ce Gotham răzbunat moartea sa, de la mâinile lui Wayne. Gordon blochează capacitatea de a fi bomba de la distanţă explodeze în timp ce Selina Salvează-l pe Batman de tragere Bane. Batman încearcă să forţeze Talia să ia bomba la camera de fuziune în cazul în care acesta poate fi stabilizat, dar ea a inundaţiilor de la distanţă a camerei. Talia moare atunci când camion ei prăbuşit pe drum, dar rămâne încrezător că bomba nu poate fi oprit. Folosind o aeronavă dezvoltat de Fox, Batman transportă bomba dincolo de limitele oraşului, unde se detonează de peste ocean si se pare ca-l ucide.
Batman este mai lăudat ca un erou, în timp ce Bruce se presupune că a ucis în revolte. După înmormântarea lui Bruce, Blake vrea să dezvăluie identitatea lui Batman în lume ca un tribut adus lui Bruce, dar Gordon îi aminteşte că este cel mai bine lăsat ca un mister pentru neinformat. Gordon constată ulterior că Bat-semnalul a fost reparat. Estate Wayne este împărţită pentru a acoperi orice datorii, cu conac părăsit în posesia oraşului de a deveni un orfelinat şi restul merge la Alfred afacere. Fox descoperă că Bruce programat pe pilotul automat aeronavă de şase luni în urmă. Alfred martori Bruce şi Selina viaţă împreună, la o cafenea în Italia, în timp ce Blake moşteneşte Batcave.