The Curious Case of Benjamin Button

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

În 2005, Daisy, o femeie în vârstă, este pe patul de moarte intr-un spital din New Orleans. Daisy întreabă fiica ei, Caroline, să citească cu voce tare din jurnalul lui Benjamin Button. Acesta începe cu o notă de introducere scris pe 4 aprilie 1985.
În 1918, dl Gateau, un orb New Orleans ceasornicar, își pierde fiul său pe câmpurile de luptă din Franța în Primul Război Mondial Ca o modalitate de a face cu durerea, Gateau construiește un ceas mare pentru New Orleans gară, dar ea repară astfel că timpul trece în sens invers. Când a fost întrebat de ce, Gateau afirmă că poate timpul va inversa, iar oamenii pierdut în război, inclusiv fiul său-ar putea veni din nou acasă.
În seara zilei din 11 noiembrie 1918, un băiat se naște cu maladii aspect și fizice ale unui om foarte în vârstă. Mama copilului moare la scurt timp după naștere, și tatăl, Thomas Button, abandonează copilul pe veranda de un azil de bătrâni. Queenie și Dl Tizzy “Weathers”, care lucrează la domiciliu, găsi copilul, și Queenie decide să aibă grijă de el, ca ei.
În 1925, Queenie și o Benjamin 7 ani merg la biserică, el apare fizic 77. A învăța să meargă, Ben declară că momentul în care o minune, așa cum scrie în jurnalul său, preotul are un atac brusc, inima fatale.
În noiembrie 1930, de 12 ani, Benjamin, care au schimbat un scaun cu rotile pentru cârje, se împrietenește cu șase ani Daisy, a căror bunica locuiește în îngrijire medicală la domiciliu. Ca organism lui Benjamin creste mai tânăr, el acceptă să lucreze la un remorcher. Benjamin corespunde, de asemenea Thomas Button, care nu dezvăluie că el este tatăl lui Benjamin. În 1936, Benjamin lasă New Orleans cu echipajul remorcherul pentru un angajament de muncă pe termen lung. El în cele din urmă se află în Murmansk, unde a incepe o aventura cu Elizabeth Abbott, sotia ministrului Comerțului britanic.
În 1941, în timp ce echipajul remorcherul este încă în Rusia, Japonia, SUA, atacă de la Pearl Harbor, impingandu-America în al doilea război mondial. Mike, căpitanul, voluntarii barca să fie o navă în Marina SUA și echipajul este desemnat să elimine taxa de colectare. În timpul unei patrulări, remorcher se împiedică la un transport scufundat SUA și organele de sute de trupe americane. În timp ce geodezice carnagiu, o suprafata de submarine germane. Știind datoria sa, Mike dirijează viteza remorcher deplină față în timp ce un sub focuri germane Gunner pe remorcher, de cele mai multe uciderea echipajului, inclusiv Mike. Remorcher apoi berbeci submarin, făcându-l să explodeze, scufundarea celor două nave. A doua zi, Benjamin și un alt membru al echipajului sunt preluate de nave ale Marinei SUA.
În mai 1945, Benjamin se întoarce la New Orleans, și învață că 21 de ani, Daisy a devenit un dansator de balet de succes. Benjamin centrează din nou, trasee cu Thomas Button, care, în fază terminală, arată că el este tatăl lui Benjamin. Testamente Thomas Benjamin bunurile sale înainte de a muri.
Cariera lui Daisy dans este încheiat la Paris, în 1957, atunci când ea este lovit de un taxi și rupe piciorul. Când Benjamin merge să o văd, Daisy este uimit de aspectul său tineresc, dar frustrat la leziuni propriile; ea îi spune să stea departe de viața ei. În 1962, Daisy se întoarce la New Orleans si reuneste cu Benjamin. Acum, de vârstă fizice comparabile, acestea se încadrează în dragoste și pentru a muta împreună.
Daisy dă naștere la o fată, Caroline în 1968, când lui Benjamin 49. Crezând el nu poate fi un tată pentru fiica lui din cauza îmbătrânirii sale inversă, Benjamin vinde bunurile sale și lasă încasările la Daisy și Caroline. El începe călătoresc în lume în 1970 (așa cum este trecut pe unul dintre cărți poștale Caroline lui), într-adevăr, în anii ’50 sale timpurii, dar care pare a fi în primele sale 30 de ani, inclusiv merge în India, și de a face locul de muncă motocicleta. În cele din urmă, Benjamin se termină călătoriile sale în 1981, la vârsta de 63 de ani.
Aparand 21, Benjamin vine înapoi la Daisy în același an. Acum căsătorit, Daisy-l introduce la soțul și fiica ei ca un prieten de familie. Daisy vizitează apoi la hotel Benjamin său, în cazul în care au în comun pasiunea lor pentru fiecare alte. Daisy admite că a avut dreptate să plece, ea nu ar fi putut altfel făcut față. După ce spui noapte buna pentru ea, Benjamin ceasuri Daisy lasă într-un taxi de la fereastra lui.
În 1991, văduvă Daisy primeste un telefon de la lucrătorii sociali. Ei au descoperit Benjamin – acum se pare că aproximativ 11 de ani. Atunci când ea ajunge, ei explică faptul că el fusese trăiesc într-o clădire condamnat, și a fost luat recent, la spital, în caz contrar sănătate. Ei au contactat-o pentru că au găsit numele în jurnalul său. Lucrătorii sociali uimiți de asemenea, spune el afișează semne timpurii de dementa. Daisy se mută în îngrijire medicală la domiciliu în cazul în care Benjamin a crescut și are grijă de el, ca el devine din ce în ce mai mic, până când, fizic, el devine un copil o dată mai mult. Daisy spune Caroline că, în 2002, ceasul Gateau a fost mutat în depozit, înlocuit de un ceas digital cu ecran. În 2003, Benjamin moare în brațele lui Daisy aminti cine era. Povestea lui Benjamin spune acum, Daisy moare în patul ei spital din New Orleans ca uraganul abordări Katrina, și cade scena la camera de depozitare, în care ceasul Gateau este de izolare; Filmul se încheie cu ceasul funcționează înapoi, așa cum camera în care este conținute începe să inundații.