The Croods

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu EEP (Emma Stone), o fată într-o familie de oamenii pesterilor Neanderthal (homo neanderthalensis) care trăiesc în pre-istorice de ori, vorbind despre cum familia ei este una dintre puținele din apropiere pentru a supraviețui, în principal din cauza normelor stricte ale Grug tatăl ei protectoare (Nicolas Cage). Atunci când, în casa lor de pestera, Grug spune o poveste de restul familiei, care include soția Ugga (Catherine Keener), fiica lui Sandy (Randy Thom), thunk fiul său (Clark Duke), și a lui mama-in-lege ( Cloris Leachman), cu un personaj care oglindește natura curios EEP lui. El folosește această poveste pentru a avertiza că familia “lucruri noi” explorare și reprezintă o amenințare pentru supraviețuirea lor. Acest lucru irita EEP plictisit și aventuros, și atunci când familia adoarme după lăsarea întunericului, ea ignoră sfatul tatălui ei, și lasă peșteră.
În timp ce aventura off, ea îl întâlnește Guy (Ryan Reynolds), un caveboy inteligent (Homo Sapiens). Ea devine fascinat de foc el reușește să creeze și este dornic de a afla mai multe. El îi spune despre teoria sa că lumea se apropie de “scop,” înainte de a da-i un corn de zgomot de luare să-l sun dacă ea simte nevoia de ajutor. El abandonează apoi EEP, care este apoi prins de Grug (care a fost frenetic căutați pentru ea). Mult mai târziu, el a aduce acasă o înapoi, doar pentru a afla că casa lor sa prăbușit peștera de la un cutremur. Tot familia urca apoi pe epava de a descoperi un alt teren-lumească, mult diferit de mediul lor obișnuite de teren stancos.
Devenind în același timp conștienți de împrejurimile lor noi, familia sunt atacat de unele mortale roșu-blană păsări. Într-un act de panică, EEP sună un corn similar celui pe care ia dat-o Guy. Guy aude acest lucru și se grăbește să-i. Ma gandesc rapid, el creează o torță de foc, care sperie păsările departe. Restul familiei sunt apoi captivat de foc, care niciodată nu a văzut înainte. Ei fura lanternă lui Guy și setați accidental terenul din jurul lor în flăcări. În cele din urmă niște porumb gigant este aprins, care toate rachete până la cer, determinând un display de focuri de artificii. După senzație de impresionat de inteligența lui Guy si mintea de “idei”, Grug sticle el într-un jurnal gol să-l ducă în, apoi sugerează că aceștia iau în singurătate peștera unui munte din apropiere menționat de Guy. Guy este forțat convins să deschidă calea, și, în curând începe să învețe din modul în care Croods “de a trai, pe care el crede ca de neobișnuit.
După o încercare nereușită de vânătoare, Guy impreuna cu “animale de companie” lenea, Centura (Chris Sanders), precum și EEP, a construi o marionetă pentru a pacali si atrage animalele din apropiere. Având în ceva capturat ulterior, familia devora cu lăcomie tot ce au prins. Guy și EEP, cu toate acestea, sunt mult mai economisesc. Ceilalți dau seama lacomia lor și opri din mancat. Grug spune apoi un alt sale moralului care scad povești, de data aceasta reflectând evenimentele din ziua lor, nemaivorbind de o fată Grug și Ugga avut-o înainte EEP sa născut care a făcut-venture departe de pestera ei și a murit. Guy spune apoi o poveste proprie, despre un paradis el porecle “Mâine”.
În dimineața, familia ajunge la o cale îmbrăcate în roci ghimpat. Un Guy eliberat prezintă apoi una din inventiile sale diferite numite pantofi. El face unele din toate resursele el poate găsi, pentru fiecare membru al familiei. Aceasta ii aduce ceva respect de la alții, cu excepția Grug, care începe să se simtă gelos pe inteligența lui Guy. După o mulțime de idei despre Guy ajuta Croods în călătoria lor continuă, ajung la toți un copac să se oprească pentru o noapte. Toată lumea, dar Grug decide să schimbe calea lor de a “Mâine”. În ziua următoare, un Grug “disperat” și de la stânga-out prezinta ceilalți unele dintre ideile sale, pe care toate ajung în lipsa. Grug, în imposibilitatea de a convinge familia că rezolvarea într-o peșteră este o opțiune mai bună, ajunge la furie plin, și începe să atace Guy. Cei doi devin blocat în gudron și Guy dezvăluie familia sa a murit înecându-se în ea. Grug are o schimbare a inimii față de Guy, înainte de el și Guy liber ei înșiși.
Ei ajung tot pământul “mâine”, tocmai la timp. Grug le aruncă peste groapă astfel încât să poată trece. Apoi, el folosește un schelet decadente efectuate de păsări, pentru a se transporta acolo scape abia distrugerea din sens opus. El și familia Crood întreaga soluționa în jos ca Grug devine mai putin de protecție, permițându-familia să fie mai aventuros și asumarea de riscuri, aducând astfel bucurie le pe toate.