The Courier

Raporteaza film nefunctional!

“The Courier”, trăieşte în condiţii penibile abandonat într-o foarte plat în cazul în care chiar el vorbeste cu un mouse-ul pe care el a adoptat ca animal de companie său. Când el vizitează Stitch vechiul său prieten (Mark Margolis), la sala de box, el este contactat de un străin (Til Schweiger), care-l acuză, cu o valiza, care trebuie să fie livrate la un om cunoscut sub numele de “Sivle Evil”.Străin nu-i spune unde a destinatarului, dar explică-i că această constatare a acestei persoane este sarcina efectivă. Aceasta se face fără echivoc faptul că curier este nici libertatea de a refuza această misiune şi trebuie să aşteptăm moartea sa el ar trebui să nu.
Din moment ce eroul este un hacker puturos el poate obţine un început prin accesarea bazei de date FBI. Mai mult, el este susţinut de Anna Josie Ho, o rudă de Stitch. Chiar şi aşa, încercările sale de a găsi omul duce doar la asasinate. După o altă recenzie a fost ucis chiar sub ochii lui, eroul este arestat de către poliţie. Spre surprinderea sa, el este eliberat în curând şi constată că clientul său nesolicitată lucreaza pentru FBI. El îl vizitează acasă şi învaţă că valiza este din Rusia şi că FBI-ul consideră că este singura şansă de a ajunge la Sivle Evil, care este un asasin infam.Agentul FBI, de asemenea, subliniază faptul că Sivle Răul este pe cale de a transforma tabele cu “Curierul”.
Prin urmare erou puţin mai târziu se întâmplă să devină atacat în apartamentul său şi este în cele din urmă torturat de câteva AA de acoliţii sadice, care verifica cat de mult informaţiile pe care acesta a ajuns atât de departe. Atunci când i dea o perioadă de odihnă, el poate reuşesc să scape şi găseşte o urmă nou. Când el se confruntă în cele din urmă Sivle Evil, se dovedeşte că este Maxwell (Mickey Rourke), care a fost odată prietenul său şi care a luat pe fiul său de la el.