The Contract

Raporteaza film nefunctional!

Frank Carden (Morgan Freeman), un asasin profesionist care a fost angajat pentru a ucide un miliardar izolat numit Lydell Hammond, Sr., un adversar vocal de cercetare de celule stem. Planul de Carden lui o ia razna atunci când el devine răniți într-un accident de mașină și se termină în spital. Când personalul spitalului a se vedea arma, ei sună la poliție. Ei sunt capabili sa se desprinda identitatea falsă și Marshals federale sunt chemați în să-l ridice.
Văduv Ray Keene (John Cusack), un mare profesor de școală sală de gimnastică, ex-polițist, și tatăl bine-intenționată, dar nu foarte capabil sa Chris (Jamie Anderson). Ray își dă seama cu întârziere nevoia de a legătura cu fiul său atunci când acesta este prins fumat marijuana, și ia-l drumeții în pustie. Carden este condus prin pustie, care, prin intermediul aceleiași Marshals, dar oamenii lui în scenă o încercare de salvare. Cele mai multe dintre sfârșitul Marshals mort, mașina sa prăbușit și mareșalul supraviețuitor solicită Keene să ia prizonier autorităților și apoi moare de leziunile sale. Ray și Chris trebuie să te Carden din pustie și mâna peste el autorităților. Oamenii Carden lui, cu înaltă calificare ex-militare bătăuși, le urmări în jos pentru a încerca Carden de salvare și-l omoare pe Keenes. Exercitarea aduce un cuplu, Sandra și Lochlan (Megan Dodds și Ryan McCluskey) în schimbul de focuri, cu Lochlan fi ucis ca daunele colaterale de la oamenii lui Carden.
În cursul căreia Carden momenterily scapă într-un câmp, între timp Keen-l urmărește și este atacat de unul din oamenii Carden lui, și în căldura lui luptei Keene Kill și ia arma și reia urmărirea lui de Carden, la găsirea lui, Cardens bărbați meniurile în câmp, atunci când Keene deschide focul de avertizare de pe Cardens bărbați, realizând că a fost capturat el merge off cu Keene Într-o confruntare tensionată într-o cabină în pădure, prietenii lui Carden rândul său, în sus și în Keene este de acord să lase Carden meargă. Doar în acel moment, unul dintre exploziile Carden lui bătăuși din pumni și Chris, provocând panică și să Keene ucide ambele asasini, susținând răni critice în acest proces. Carden scapă, luând Chris ca ostatic în timp ce Sandra și Keene sunt salvați de către poliția locală. Senzație de învins și odihnă la domiciliu, un raport de știri televizate reflectă o conversație mai devreme despre descrierea de locuri de muncă Carden despre “exterminarea obstacole în calea progresului”, făcând Keene conștienți de obiectivul destinat Carden lui. Keene conduce la funeraliile Hammond, Jr. de a intercepta Carden, și salvează de la o greșeală Carden tentativa de asasinare de la recrut recente Carden lui, Davis (Corey Johnson). Carden devine mâna de sus pe Davis, omorându-l cu pușca cu lunetă lui proprie. Cu toate acestea, lupta forțează Carden să fi dor de fereastra proprie de posibilitatea de a asasina Hammond, Sr. cedeaza Carden în a da Keene un set de chei într-o cameră de hotel în cazul în care Carden închis Chris, permițându-tatăl și fiul se reunesc în timp ce el dispare.
La Washington, DC, intercepteaza Carden manipulare de misiunea sa, Miles (Alice Krige), conștientă de rolul ei în angajarea Davis să-l omoare. Carden amenință să-i urmeze în cazul în care nici un rău ar veni la familia Keene. La două săptămâni după incident, Keene intră într-o relație cu Sandra și deține un grătar de familie, exprimându-și neîncrederea în audierea unui raport stiri radio despre Hammond, Sr. moare într-un accident cu barca, realizând că Carden terminat contractul său ucide.