The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Raporteaza film nefunctional!

1.300 de ani după ce fraţii Pevensie plecat Narnia, un prinţ telmarnian, Marea Caspică, este trezit de mentorul său Doctor Corneliu, informându-l că mătuşa lui, Prunaprismia, a dat naştere unui fiu şi viaţa lui este în pericol Marea Caspică. Corneliu îi dă Reginei lui Susan corn vechi magic, instruindu-l să-l arunce în aer doar la cea mai mare nevoie sa. Ştiind că unchiul său, Miraz, l-ar ucide pentru a fura regalitate, fuge Caspice. Urmărit în pădure, Caspică loveşte o ramură şi cade de pe cal. El este salvat de doi pitici din Narnia, Trumpkin şi Nikabrik, şi o vorbesc bursuc nume Trufflehunter. În timp ce acţionează Trumpkin ca o momeală, Nikabrik salvează Caspică. Lovituri confuze, zona Mării Caspice corn pentru a cere ajutorul.
În Anglia, a trecut un an de la copiii Pevensie întors din Narnia. Traseul lor de la şcoala-internat lor, staţia de metrou se află în colaps şi a Pevensies sunt transportate în Narnia. Ei descoperă ruinele Cair Paravel şi dau seama că a fost atacat.
În castel telmarnian, domnii Consiliului afla ca Printul Caspian este plecat. Domnul Sopespian dă vina Miraz, dar dă vina pe Miraz Narnians şi spune domnii de a lupta impotriva lor pentru a obţine înapoi Marea Caspică, deşi Miraz de fapt, intenţia de a ucide Marea Caspică.
Cele Pevensies Trumpkin salva de la a fi înecat de două telmarnienii, el îşi dă seama repede că cei patru copii sunt regi şi regine ale Vechiului şi vor continua împreună. Pe drum, Lucy sclipiri Aslan şi încearcă să-i convingă pe ceilalţi că ea a văzut, dar numai Edmund ei crede.
Nikabrik şi Trufflehunter duce la Marea Caspică Lawn dans, în cazul în care Narnians vechi s-au asamblat. Marea Caspică-le convinge să îl ajute să câştige scaunul lui de domnie, astfel el poate întoarce ţara lor. Marea Caspică şi Narnians fura arme de la telmarnienii. Ei se confruntă, de asemenea, Pevensies şi Trumpkin; toţi călătoriei Cum Aslan, o roabă imens construit peste masa de piatră. Peter decide că vor ataca preventiv castelul lui Miraz. Lucy sugerează aşteptare pentru a Aslan să se întoarcă, dar Petru crede ca au asteptat destul de mult.
Castelul Narnians raidul lui Miraz, dar Petru solicită un loc de refugiu, atunci când sunt copleşiţi de soldaţi telmarnian. Peter, Susan, Edmund, Marea Caspică, şi jumătate din Narnians reuşesc să scape, dar restul sunt sacrificate. Când se vor întoarce la Cum lui Aslan, Peter şi Marea Caspică susţin despre atacul de la castel. Înapoi la castel, Miraz este încoronat rege al Narniei.
Nikabrik, cu ajutorul unui HAG şi un vârcolac, spune Caspică pe care le pot ajuta-l revendica tronul său şi pentru a garanta moartea lui Miraz. HAG foloseşte vrăjitorie negru pentru a convoca Jadis, Vrăjitoarea Albă. Din interiorul unui perete de gheata, Vrăjitoarea Albă încearcă să convingă Marea Caspică pentru ao elibera, cu o picătură de sânge. Peter, Edmund, Lucy şi Trumpkin ajunge. Edmund ucide vârcolac şi Trumpkin înjunghie Nikabrik la fel ca el este pe cale de a ucide Lucy. Petru ucide HAG şi apoi, văzând Caspică fiind manipulat de Vrajitoarei Albe, bate-l în jos şi se confruntă cu Vrajitoarei Albe. Ea încearcă să-l convingi pe Petru să o elibereze. Înainte de a putea face nimic, Edmund sparge gheata, distrugerea Vrajitoarei Albe.
Ca Miraz şi armata lui ajunge la Cum lui Aslan, Marea Caspică sugerează Petru şi Miraz duel unu-la-unu, cu condiţia de predare, pentru a cumpăra Lucy şi Susan timp pentru a găsi Aslan. Miraz este de acord la duel, nu doresc să arate ca un laş în faţa oamenilor săi. Fetele sunt reperat de soldaţi telmarnian, astfel încât trimite Susan Lucy oprit singur, rămânând în spatele pentru a face faţă soldaţilor. Un soldat pe un cal, se execută în ei, bătând-o jos. Ea este salvat de către Marea Caspică şi se întorc la luptă. După o luptă acerbă, infrangeri Peter Miraz, dar dă sabia la Marea Caspică să-l termine. Marea Caspică piese de schimb viaţa lui Miraz, dar spune că el va da înapoi în Narnia, oamenii săi.
Ucide Sopespian Miraz cu una dintre săgeţile lui Susan şi îi acuză pe Narnians Miraz de filmare, ceea ce duce la o luptă între telmarnienii şi Narnians, cu telmarnienii treptat câştigătoare. Constată Lucy Aslan în pădure şi se trezeşte în copaci. Se luptă ca şi copacii ataca telmarnienii. Domnul ordine Sopespian se retragă la un pod, în cazul în care acestea se confruntă cu Lucy si Aslan. Aslan cheamă Dumnezeu râu, care distruge podul, uciderea Sopespian. Lupta este câştigat cu soldaţii care au supravieţuit telmarnian predea.
Înainte de Pevensies abate de Narnia, Peter si Susan sunt spus de către Aslan, care au câştigat tot ce se putea de la experienţele lor în Narnia şi niciodată nu se va întoarce. Marea Caspică invită telmarnienii să rămână în Narnia, dacă acestea vor coexista paşnic cu Narnians, dar, dacă doresc, ei pot reveni la lumea umană, de unde au salutat iniţial. Unii sunt de acord să facă acest lucru, şi Aslan creează un portal pentru ei şi cele patru Pevensies. Susan pupici Marea Caspică, ştiind că nu se vor întâlni din nou. Cele Pevensies se întoarcă în Anglia, lăsând zona Mării Caspice, Rege al Narniei.