The Campaign

Raporteaza film nefunctional!

Democrat congresmanul Cam Brady (Will Ferrell) a 14-lea arondisment Carolina de Nord este de rulare pentru mandatului său cincea fără opoziție. Cu toate acestea campania sa este afectată de revelația de aventura lui cu unul dintre susținătorii lui, atunci când Cam lasă accidental un mesaj vocal pe telefonul sexual explicit, o familie local.
Oameni de afaceri corupți, frații Glen (John Lithgow) și Wade Motch (Dan Aykroyd), folosesc acest prilej pentru a convinge Marty Huggins (Zach Galifianakis), director de turism pentru orașul Hammond și fiul unuia dintre asociații lor, Raymond Huggins (Brian Cox) , pentru a rula împotriva Cam pe bilet republican, ca parte a unui plan de a profita de relațiile ilegale cu companii chineze. Cam la prima subestimează Marty și-l umilește prin redarea unui videoclip biografie subliniind lui Marty dim la minte natura. Frații Motch apoi angaja Tim Wattley (Dylan McDermott), pentru a fi manager de campanie al lui Marty. Reinventeaza Tim Marty ca un antreprenor de succes și om de familie. Popularitatea lui Marty crește datorită campaniei sale efective în timp ce a lui Cam este în continuare afectat atunci când el loveste accidental un copil atunci când intenționează să lovit Marty. Cam ruleaza mai târziu, o campanie de portretizarea lui Marty ca un terorist Al Qaeda, si Marty expune Cam ca un creștin fals, cerându-i să recite rugăciunea Domnului, pe care el nu reușește să facă. Cam încearcă să restaureze chipul său religios, vizitând o biserică de stivuitoare șarpe, dar el devine mușcat de un șarpe. O înregistrare video a musca este scurs în Internet și merge virale, crescând popularitatea lui Cam.
Când fiul lui Cam intenționează să calomnieze concurență lui pentru clasa președinte, Cam dă seama că și-a stabilit un exemplu rău și vizite Marty de a face pace. Un Cam beat spune Marty că el inițial a devenit un politician de a ajuta oamenii, mentionand ca in calitate de presedinte clasă a avut un diapozitiv periculos, ruginite scos din teren de joaca. După frunze Cam, Wattley convinge Marty să cheme poliția și Cam raport pentru conducere în stare de ebrietate. Cam este arestat, iar campania sa este din nou deteriorat. La o dezbatere, Marty portretizeaza o poveste Cam scris in clasa a 2a ca un “manifest comunist”, și lovește accidental Cam Uggie, cainele de la Artist atunci când a ataca Marty, suferință o dată mai mult în popularitate nivelurile sale. Marty importantul mai târziu, un anunț TV a fiului lui Cam abordarea Marty ca fiind “tata”. Cam devine răzbunare pe Marty de seducatoare Mitzy soția neglijată (Sarah Baker), și înregistrarea actului. Sex tape a lansat umilește familia Huggins și provoacă managerul de campanie al lui Cam, Mitch (Jason Sudeikis), să-l abandoneze. Marty trece la represalii prin tragere Cam în picior într-o excursie de vânătoare, în creștere popularitatea lui.
Așa cum se apropie alegerile, Marty se întâlnește cu frații Motch și învață de planurile lor de a vinde Hammond la partenerul lor de afaceri chinez și transforma orașul într-o serie mare de fabrici. Marty își dă seama că a fost folosit și respinge susținerea fraților Motch “. Frații Motch oferi sprijin Cam lor, în locul a păstra planurile lor. Marty Între timp împacă cu familia sa.
În ziua alegerilor, victoria lui Cam pare a fi siguri până când Marty vine înainte și expune intențiile fraților Motch “și promisiunile de a păstra Hammond dacă va fi ales. Cam tot câștigă și rămâne congresman din cauza mașinilor de vot fraudate deținute de frații Motch. Cam în timp ce gloats, Marty prezinta cicatrici sale mari la Cam-ul și arată că el sa uitat în sus la Cam în școală pentru a scăpa de diapozitiv periculoase. Dându-și seama că a influențat de la obiectivele sale adevărate, ca politician, se retrage din alegeri Cam și Marty câștigă în mod implicit. Cam câștigă înapoi ceea ce privește lui Mitch, și mai târziu, Marty il numeste seful lui de personal.
Șase luni mai târziu, Marty și expune Cam scandaluri frații Motch “și frații sunt chemați să apară în fața Congresului. Punctul Motch frati faptul că tot ceea ce au facut este legal în Marea Cetățenii Comisia Electorală Federală c., dar ele sunt arestați pentru asocierea lor cu Wattley, care este de fapt un fugar internațional cunoscut sub numele de “Măcelarul grec.”