The Call

Raporteaza film nefunctional!

Jordan Turner (Halle Berry) este un operator de la LAPD 9-1-1, care primește un telefon de la Leah Templeton (Evie Thompson), o adolescentă a cărei casă a fost atacat de un criminal în serie (Michael Eklund). Instrucțiunile inteligente lui Jordan permite Leah să se sustragă criminalul, dar când apelul deconectează, Iordania reapelează numărul, cauzând telefonul să sune, alertare criminal. Rezultatele greșeală în capturarea lui Leah și crimă.
Iordania se increde in prietenul ei, ofițer Paul Phillips (Morris Chestnut), că evenimentul a pus-o într-o stare mentală în cazul în care ea nu mai poate apeluri de teren. Șase luni mai târziu, ea este un antrenor pentru 911 operatori. În acest moment, criminalul aceeași răpește un alt adolescent Casey Welson (Abigail Breslin), dintr-o parcare mall si alunga cu ea în portbagajul mașinii sale. Brooke (Jenna Lamia), un operator de începător, primește apelul și în mod clar nu se poate descurca, Jordan vede acest lucru și preia. Deoarece Casey este folosind un telefon de unică folosință, acestea nu pot primi o locație exactă GPS pe ei. Iordania ghiduri Casey în apropiere de semnalizare masini care suna la 911, permițând poliției să restrânge căutarea lor. Criminal ucide mai multor cetățeni care intervin, și întrerupătoare de mașini cu Alan Denado (Michael Imperioli), una dintre victimele sale, pentru a eluda poliție. Cu toate acestea, el lasă amprente neatenție la locul comutatorului masinii, iar poliția sunt în măsură să stabilească identitatea lui, Michael Foster.
Michael ajunge la locația lui Casey și găsește pe telefon, la mijlocul apel cu 911. După ce spune Michael Jordan pe care le cunosc identitatea lui, el sparge telefon. Pavel își dă seama că Casey arata foarte similar cu sora defunctului lui Michael. În timp ce casa lor din copilarie a fost ars (presupune că a fost incendiere făcut de Michael), o casă din apropiere secundar încă stă. Raid al poliției casa, dar nu găsesc nici unul. Iordania este chinuită de la oa doua defecțiune a salva un copil de la Michael, și vizitează acasă secundar pentru indicii. În timp ce există, ea recunoaște sunetul unui steag din momentele finale ale apel la 911, și găsește o trapă în mijlocul iarba în cazul în care casa primar folosit pentru a sta. Ea merge în fără a apela la poliție.
Combinând indicii din a doua jumătate a filmului, precum și observații ale lui Michael, în pivniță, povestea lui spate este pus împreună. Michael a avut sentimente incestuoase față de sora lui și a vrut să se căsătorească cu ea, dar ea a avut leucemie, a pierdut tot părul, și a murit. Michael are un cap propunerii pe care el tratează ca pe sora lui, dar el are nevoie de un înlocuitor pentru parul ei. A fost ucis aparent multe femei care au parul similar cu sora lui e fără poliție dea seama. El ia scalp victimelor sale, dar până în prezent, nici unul dintre scalp au egalat sora lui, asa ca el păstrează omoare până când el poate găsi “dreptul” unul.
Jordan găsește Casey legat în pivniță. Ca Michael este pe cale de a scalpului ea, el prezinta unele remușcări pentru faptele sale, dar spune că nu se poate opri. Jordan-l atacă, eliberându Casey. Casey și Iordania lupta împotriva lui Michael și a reușit să-l bat. Michael pledează pentru mila, dar l-au ignorat și cravată-l în pivniță. Ei slam închis ușa și apoi abandonează-l să moară (fără a apela la poliție), folosind capacul povestea că Casey a scăpat și ei nu știu unde Michael a mers.