The Cable Guy

Raporteaza film nefunctional!

După o propunere de căsătorie nu a reușit să prietena lui Robin Harris (Leslie Mann), Steven M. Kovacs (Matthew Broderick) se mută în apartamentul său, după ce sunt de acord să-și petreacă ceva timp în afară. Entuziast cablu de tip Ernie “Chip” Douglas (Jim Carrey), un om cu o Lisp, instaleaza cablul lui. Luând sfat de la prietenul său Rick (Jack Black), Steven mită Chip să-i dea canale de filme gratuite, la care este de acord Chip. Înainte de plecarea sa, Chip devine Steven să stea cu el zi și îl face unul dintre clienții lui “preferate”.
Așa cum a promis, Chip ajunge a doua zi, în cazul în care el ia Steven la antena de satelit responsabil pentru trimiterea de televiziune. Steven spune problemele sale cu Robin la Chip, care îi spune să recunoască greșelile sale de a invita Robin și ei peste pentru a viziona Sleepless in Seattle, care se execută pe HBO noaptea următoare. Steven ia sfatul lui Chip, și Robin este de acord pentru a viziona filmul cu el. În ziua următoare, Chip începe în calitate mai suspicios, “rulează în” Steven și prietenii lui de la sala de sport și lăsând 10 mesaje pe robotul telefonic lui Steven. Atunci când Robin ajunge pentru a viziona filmul, cablul este în afara, datorită Chip, care a sabotat în mod intenționat prin cablu lui Steven atunci când el nu suna inapoi Chip. Chip stabilește prin cablu, cu condiția ca acestea atârnă din nou. Steven este de acord.
Seara următoare, Chip ia Steven la Medieval Times, în cazul în care Chip ocupă ca ele să lupte in arena, în cazul în care trimiterile Chip episod Star Trek “Amok Time”. Când ajung acasă lui Steven, Chip arată că el a instalat un sistem de home theater costisitoare, în sufrageria sa. Cip și Steven găzdui o petrecere mai tarziu, a se completa cu un karaoke să cânte-off. Cu ajutorul lui Chip, Steven doarme cu o femeie pe nume Heather, în timp ce serenade Chip partid de canto a lui Jefferson Airplane “Cineva to Love”. În dimineața următoare, cu toate acestea, Chip relevă că Heather și multe alte femei de la petrecere au fost prostituate. Furios, Steven aruncă afară Chip. Cip spune Steven el va face lucrurile mai bine.
Cip piste jos Robin, care este pe o dată cu un alt bărbat (Owen Wilson). Atunci când omul se duce la baie, Chip-l bate și îi spune să stea departe de Robin. El a mai târziu upgrade cablu lui Robin, spunând că e pe Steven. Robin decide să mă întorc, împreună cu Steven ca un rezultat. Cu toate acestea, Steven spune cip care acestea nu pot fi prieteni, care doare Chip. Chip începe apoi o serie de acte razbunare. El devine Steven arestat pentru posesie de bunuri furate (sistem home theater), cu toate că Steven este eliberat pe cauțiune. Steven este mai târziu concediat de la locul de muncă atunci când Chip trimite un videoclip Steven jignitoare la șeful lui tot biroul care a fost înregistrată de camerele ascunse în apartamentul său.
În timpul unei cina cu familia sa și Robin, Steven este îngrozit să vadă Chip este în participarea, de asemenea. Steven îi spune să plece, dar Chip îi spune să se joace de-a lungul sau el va arăta tuturor poza cu el cu prostituată. Seara merge din rău în mai rău ca Chip se bine cu familia lui Steven și conduce pe toți într-un joc de “parola porno”. Steven pumni în cele din urmă, când a Chip presupune sa culcat cu Robin.
Rick spune mai târziu, Steven, care a fost concediat Chip de la compania de cablu pentru clienții urmărire, și folosește numele de personaje de televiziune ca pseudonime. Cip solicită Steven acea noapte, spunându-i că a plăti o vizită Robin. Steven ii urmareste pana la antena de satelit, în cazul în care deține ostatic Chip Robin. După o altercație fizică și o urmărire, Steven devine mâna de sus și este capabil de a salva Robin. Ca la sosirea poliției, Chip merge într-un discurs lung pe cum a fost crescut de televiziune (“Am învățat faptele de viață prin vizionarea Facts of Life!”) Și cere scuze lui Steven pentru a fi un prieten rău. El apoi se scufundă în antena de satelit, care bate de cablu a lungul întregului oraș, la fel ca verdictul într-un caz extrem de mediatizat implicând un star celebru copil este pe cale de a fi dezvăluit.
Chip supraviețuiește căderii, dar rănește spatele lui. Ca Steven și Robin se reunesc, Steven iartă Chip și solicită pentru numele lui real. Cip răspunde în glumă “Ricky Ricardo”. Chip este ulterior transportat la spital cu un elicopter. Atunci când unul dintre paramedicii i se adresează ca “prietene”, Chip întreabă paramedic, dacă el este cu adevărat prietenul său, la care răspunsurile paramedic, “Sigur”, provocând Chip să zâmbească deviously chiar înainte de vot prin credite.