The Butterfly Effect

Raporteaza film nefunctional!

În anul 1998, Evan Treborn (Ashton Kutcher), frecvent sufera de pierderi de memorie, de multe ori la momente de stres ridicat. Ca un copil mic (interpretat de Logan Lerman) si adolescenti (jucat de John Patrick Amedori), Evan suferit un abuz sexual sever si traume psihologice. În timp ce distractiv o fată în camera sa de camin, el își dă seama că, atunci când el citește din jurnalele sale adolescenți el călătorește înapoi în timp, și este capabil să “refacă” părți din trecutul său. Timpul său de călătorie episoade cont pentru penele de curent frecvente el a experimentat ca un copil. Cu toate acestea, există consecințe pentru alegerile sale care se propagă înapoi la viața lui actuală, sa supleant personală progresul contracte futures de la student de colegiu, pentru a deținut, pentru a amputat. Eforturile sale sunt conduse de dorința de a anula evenimentele cele mai neplăcute din copilărie, care coincid cu penele de curent sale misterioase, inclusiv salvarea lui iubita din copilărie Kayleigh (Amy Smart), de a fi molestați de către tatăl ei (Eric Stoltz), și chinuit de fratele ei sadic ( William Lee Scott).
Acțiunile el ia, și permite altora să ia în timpul leșinuri sale, schimba cronologie, în viitor, noul unde se trezește. În ceea ce el continuă să facă acest lucru, el își dă seama că, chiar dacă intențiile sale sunt bune acțiunile sale au consecințe neprevăzute. Mai mult decât atât, asimilarea de zeci de ani in valoare de amintiri noi din cronologie supleanți îl determină leziuni ale creierului și sângerări nazale severe. În cele din urmă, el decide că încercările sale de a modifica sfârșitul trecut până afecta doar cele pe care le pasă, și își dă seama că principala cauză a suferinței tuturor, în toate cronologie diferite este el însuși.
La încheierea filmului, Evan intenționat calatoreste inapoi in timp pentru ultima oară la prima zi a întâlnit Kayleigh. Prin alungarea ei departe, el face sigur că ea nu este niciodată o parte a vieții sale, și, astfel, în cele din urmă reușește salvarea vieții ei. El distruge atunci toate jurnalele sale și amintiri, astfel că el nu este niciodată tentat din nou de a face modificări nici mai mult.
Filmul se încheie opt ani în viitor, cu Evan lăsând o cladire de birouri din Manhattan și care trece Kayleigh pe un trotuar aglomerat. Ei alternativ pauză și să se întoarcă după identificarea și trece unul pe altul. După un moment de ezitare, Evan permite plimbare de o deplasare fără a vorbi cu ea, cu un zâmbet pe fața lui capricios.