The Bucket List

Raporteaza film nefunctional!

Albastru-guler mecanic Carter Chambers (Morgan Freeman) şi Spitalul de miliardarul Edward Cole magnat (Jack Nicholson) se întâlnesc pentru prima dată în spital, după ce ambele au fost diagnosticate cu cancer pulmonar terminal. Deşi Edward este reticent să împartă o cameră cu Carter, plângându-se că el “arată jumătate mort deja”, ei devin prieteni care vor fi supuse tratamentele lor respective.
Carter este un istoric amator talentat şi om de familie care au dorit să devină profesor de istorie, în tinereţe, a fost “, negru, rupt, [i cu o] copil pe drum” şi, prin urmare, nu a crescut mai sus, statutul său ca un mecanic McCreath la Body Shop. Carter iubeşte arate de pe cunoştinţele sale şi a show-lui preferata este Jeopardy!. Edward este un timp de patru divorţat de sănătate şi de magnatul singuratic de cultură, care se bucură de nimic mai mult decât chinuitoare cu valet personal / slujitor, Thomas (Sean Hayes), care dezvăluie mai târziu numele său este, de fapt Matei. Edward preferă să-l numesc Thomas, deoarece el găseşte numele de Matei “prea biblic.” Edward bea o varietate specifică de cafea numit “Kopi Luwak”, una dintre cele mai scumpe cafele din lume.
Carter a începe scrierea unui “Bucket List”, sau lucruri de făcut înainte de a “începe găleată” (adică moare). După ce a auzit el are mai puţin de un an, Carter elimină lista. Edward se găseşte dimineaţa următoare şi îndeamnă Carter să facă totul de pe lista (si adauga mai multe lucruri de făcut), şi se oferă să finanţeze călătoria pentru ambele dintre ele. Carter este de acord, în ciuda protestelor de soţia sa, Virginia (Beverly Todd).
Perechea începe o vacanta in jurul lumea. Ei merg împreună paraşutism, conduce un Mustang Shelby, zbura deasupra Polului Nord, cina la Chevre d’Or, în Franţa, vizitaţi şi laudă frumuseţea şi istoria Taj Mahal, India, motociclete plimbare pe Marele Zid din China, şi să participe la un safari în Africa leu. Varful Marii Piramide, cu vedere la piramide de Khafre si Menkaure, au incredere despre credinţă şi de familie, dezvăluind faptul că Carter a fost mult timp simt mai puţin în dragoste cu soţia sa şi de faptul că Edward este profund rănit prin înstrăinarea lui de la fiica sa doar, care lepădat de el, după ce a alungat sotul ei abuziv. În Hong Kong, Edward angajeaza o prostituată (Rowena King) pentru Carter, care nu a fost cu orice femeie, dar soţia lui. Scade Carter şi, realizând că el iubeşte soţia sa, cere să se întoarcă acasă. La unitatea din spate, Carter reciprocates în încercarea de a reuni Edward cu fiica sa. Edward furios furtuni off. Carter se întoarce acasă la soţia sa, copiii, nepoţii şi în cazul în care acestea au o cina de familie frumos spune poveşti şi glume de partajare în timp ce un frustrat Edward stă acasă consumul de mese congelate singur.
Reuniune de familie este de scurtă durată. În pregătirea pentru un interludiu romantic, Carter suferă un atac de apoplexie şi este dus de urgenta la spital. Cancerul sa extins la creier. Edward, care este acum în remisie, îl vizitează şi au în comun câteva momente, în cazul în care Carter dezvăluie, cu mare amuzament cum Kopi Luwak Edward se bucură de crescut într-un sat din Sumatra, este mâncat şi defecat de o pisica junglă, şi se recoltează din cauza aroma deosebită a sucurilor gastrice. Carter a trece de pe “râs până strig” din lista de găleată şi insistă asupra lui Edward termina lista fără el. Carter a merge în intervenţii chirurgicale, dar procedura este de succes şi el moare pe masa de operatie.
Ca Carter moare şi ştiri este dat de nevasta sa şi a familiei, Edward în cele din urmă încearcă să se împace cu fiica sa. Ea nu numai că-l acceptă înapoi în viaţa ei, dar, de asemenea, îl introduce la nepoata el nu ştia că a avut. După salutul fetita cu un sarut pe obraz, Edward trece “, saruta cea mai frumoasa fata din lume” de pe lista. Edward ofera un elogiu la înmormântare, explicând că el şi Carter ar fi fost străini complete, dar ultimele trei luni de viata lui Carter au fost cele mai bune trei luni ale lui. El a trece de pe “ajuta un străin pentru binele” din lista.
Epilog arată că Edward a trăit până la vârsta de 81, şi cenuşa lui au fost apoi luate la Himalaya cu asistentul său Matei. Ca Matei pune o cafea plina o’Nuts poate alături de un alt pot, el trece de pe ultimul element pe Bucket List (“ceva cu adevărat martor maiestuos”), şi se plasează între cutii. Naraţiunea lui Carter relevă cele două cutii conţin cenuşa lor şi că Edward-ar fi iubit acest lucru, pentru că el a fost “îngropat pe munte, şi că a fost împotriva legii.”