The Bourne Ultimatum

Raporteaza film nefunctional!

În urma evenimentelor din filmul precedent, fostul asasin CIA Jason Bourne (Matt Damon), Moscova scapă de poliţie şi se ascunde după ce a fost împuşcat de către FSB-ul rus Kiril agent. El este bântuit de o memorie de resurfacing de mers pe jos un hol cu doi oameni care vorbesc despre un “program”. Şase săptămâni mai târziu, The Guardian Securitate Corespondenta Simon Ross (Paddy Considine), se intalneste cu o sursă pentru a discuta despre Bourne şi Funcţionare Treadstone, încercarea de a obţine povestea în ziare. Ross atunci când menţionează “Operaţiunea Blackbriar” de pe un telefon de la editorul său, CIA începe urmărirea lui. Între timp, Bourne călătoreşte la Paris, Franţa, pentru a informa Marie Martin, fratele lui (Daniel Brühl) de moartea ei, şi asigură-l că de vânătoare criminali ei. Bourne învaţă de investigare Ross “, a Treadstone şi au intalnit in secret la Waterloo Station. Când Bourne îşi dă seama că CIA este de urmărire Ross, el îl ajută să scape de captare, dar deviază Ross de la instrucţiunile de Bourne şi este ucis de Blackbriar “activ” (Assassin) Paz (Edgar Ramirez), pe ordinele de Blackbriar, directorul Noah Vosen (David Strathairn) .
Directorul CIA Ezra Kramer (Scott Glenn) trimite Pamela Landy (Joan Allen), care a vânat fără succes, lui Bourne şase săptămâni mai devreme, pentru a ajuta la Vosen după ce vede Bourne într-un flux de CCTV aparat de fotografiat. După căutarea observă Ross “, ei deduce că sursa lui a fost Neal Daniels (Colin Stinton), CIA Gară şef în Madrid, Spania, care a fost anterior implicat în Treadstone şi este implicat activ în Blackbriar. Bourne, au luat Ross “, geanta dupa ce a fost ucis, urmează notele din caietul său de a Daniels” birou la Madrid, dar consideră că este gol. Nicky Parsons (Julia Stiles), un fost tehnician suport Treadstone, ajunge la scurt timp după Bourne incapacitates echipa de teren de către CIA a trimis Vosen Landy şi să-l captureze. Ea decide să scape de un alt Bourne ajuta echipa CIA de intrare şi îi spune Daniels au fugit la Tanger, Maroc. Se presupune că Parsons şi Bourne a avut o relaţie profundă, eventual înainte de romantic şi-a pierdut memoria.
La sosirea în Tangier, Parsons hacks în baza de date a CIA pentru a localiza Daniels, dar nu, a constatat că Blackbriar activ Desh Bouksani (Joey Ansah) a fost însărcinat cu uciderea lui. Vosen învaţă de “Parsons log-in incercarea de ordine şi DESh să o omoare, precum Bourne, o decizie nu este de acord cu Landy. După aceea, solicită Vosen Kramer şi confirmă intenţiile lor de a utiliza Landy ca ţap ispăşitor în cazul în care lucrurile nu merg bine. Bourne cozi Desh a Daniels, dar nu pentru a preveni moartea Daniels “, de către o bombă pe marginea drumului. El are, totuşi, Parsons a proteja de strangulare Desh după o intensă mână-la-mana lupta şi mai târziu a trimite în ascuns. La examinarea conţinutului de servieta carbonizat Daniels “, Bourne găseşte adresa de profundă acoperire CIA biroului din New York City, unde Vosen conduce Blackbriar.
Bourne calatoreste la New York; Landy primeşte un apel telefonic (într-o repetare de scena finală a Bourne Supremacy), care este dovedit a fi exploatat de către Vosen. Landy Bourne mulţumesc pentru banda a trimis-o, care a dezvăluit afacerile corupte ale fostului director Treadstone Ward Abbott, de asemenea, şi-l prevede că numele său real este David Webb şi data lui de naştere este “4/15/71″. În timp ce vorbea cu Landy, Bourne anunţuri Vosen depozitarea materialelor extrem de clasificate într-un seif în biroul său. Spune Bourne Landy pentru a “te odihnesti”, deoarece ea “arata obosit”, pe care ea şi Vosen, atât pentru a înţelege înseamnă că el este în prezent o surveilling. Vosen apoi intercepteaza un mesaj text care Bourne trimis Landy amenajarea o locaţie întâlnire, şi lasă biroul său, cu o echipa pentru a urma ei. Reuniunea este dovedit a fi o diversiune, care permite Bourne, pentru a rupe în biroul Vosen şi fura documente clasificate Blackbriar. Trimite Vosen Paz după el, rezultand intr-o cursa auto, care se încheie cu Paz, forţând maşina lui Bourne de poliţie furat într-un separator de beton. Bourne iese şi deţine Paz, cu arma în mână înainte de a cruţa viaţa şi continuă pe la 415 East 71 Street (referire la “4/15/71″ din Landy), amintiri de care au fost declanşate de ziua de nastere fals, a fost dat de Landy. Vosen, de asemenea, cifre din codul de Landy şi avertizează Dr. Albert Hirsch (Albert Finney), care a condus programul Treadstone de modificare a comportamentului, care Bourne este pe drum.
Îndeplineşte Landy Bourne în afara clădirii. Ea admite ca schimbarea ei din inimă, că ea ajută, deoarece ea nu a semnat pentru programe cum ar fi Treadstone şi Blackbriar. Bourne îi dă fişierele Blackbriar înainte de a pleca în interiorul şi faxuri Landy-le la un martor secundar cu Vosen sosesc la fel ca ultima pagină este trimis cu succes. Bourne se întâlneşte cu Hirsch într-o camera de nivel superior şi, cu ajutorul lui Hirsch, în cele din urmă îşi aminteşte că el nu a fost forţat în program, dar, de fapt, voluntar. El proclamă să nu mai fie “Jason Bourne”, şi fuge de la echipa urmărirea Vosen la acoperiş. Acolo, se confruntă cu Paz Bourne de ce el nu-l omoare atunci când a avut ocazia. Bourne întrebări Paz ca la motivele sale şi repetă cuvintele mor de “Profesorul”, un asasin Treadstone el ucis de ani mai devreme (în The Bourne Identity): “. Uită-te la noi … Uită-te la ceea ce fac va da” Paz scade arma lui Bourne ca ruleaza pentru a sari de pe acoperiş, dar Vosen apare si impusca la Bourne ca el sare în East River de mai jos.
Unele timp mai târziu, Landy este indicat mărturie în faţa Senatului cu privire la Blackbriar. Parsons urmareste o emisiune de televiziune de stiri despre expunerea de Blackbriar operaţiei, arestările de Hirsch şi Vosen, o anchetă penală împotriva Kramer pentru autorizarea funcţionării, şi că David Webb, alias Jason Bourne, a fost relatărilor împuşcat şi a căzut în East River. Auzind că trupul său nu a fost gasit dupa o cautare de trei zile, Parsons zâmbete, Bourne este indicat de înot subacvatic departe după căderea lui.