The bounty hunter

Raporteaza film nefunctional!

Milo Boyd (Gerard Butler) este un detectiv NYPD, care fost acum functioneaza ca un agent de executare cauţiune (vânător de recompense). A lui Milo fosta sotie, Nicole Hurley (Jennifer Aniston), este un reporter de investigaţie, care a fost arestat pentru atacarea unui ofiţer de poliţie (cum ea mai târziu clarifică, ea a păscut un cal de patrulare cu maşina ei, în încercarea de a ajunge la o conferinţă de presă).
Atunci când Nicole primeşte un sfat pe o poveste ea lucreaza la – o sinucidere aparentă poate fi de fapt, a fost o crimă – ea lipseşte legătura ei audiere pentru a se întâlni cu informatorul ei, cauzand judecătorul de a revoca o cauţiune şi să emită un mandat de arestare ei. Din păcate, chiar înainte de sosirea Nicole, informator ei, Jimmy (Adam Rose), este răpit.
Milo este în extaz când rob a lui Nicole cautiune, Sid (Jeff Garlin), îi oferă locuri de muncă de urmărire în jos Nicole şi aducerea ei la închisoare, pentru o recompensă de 5.000 de dolari. După interogatoriu Nicole, mama lui Kitty (Christine Baranski) (o cantareata de cabaret, în Atlantic City), Milo o percepe de la o pista de curse, în New Jersey, ei aruncă în portbagajul maşinii sale şi conduce înapoi spre Manhattan. Nicole reuşeşte să scape pentru scurt timp înainte de a prinde cu ea din nou.
Între timp, nici nu este conştient de faptul că acestea sunt în curs de urmarit: Milo de doi huligani trimise de către o casă de pariuri pe nume Irina (Cathy Moriarty), din cauza datoriilor restante de jocuri de noroc; Nicole penală de către Earl Mahler (Peter Greene), care este conectat cu povestea ea este investigarea, şi ambele dintre ele de Nicole lui lovestruck coleg Stuart (Jason Sudeikis), aplecat pe “salvarea” ei.
Mahler prinde şi încearcă să omoare Nicole, dar cei doi scăpa de restrictiv. Milo nu este interesat de explicaţii până la Nicole admite că a găsit dovezi că implică prietenul lor comun, Bobby (Dorian Missick), a lui Milo ex-partener pe forţa de poliţie. Supărat, Milo decide să investigheze crima cu ea.
Indicii de la masina lui Earl le duce la un club de ţară, în cazul în care ei invata de la un carucior care strâmbă Earl detine un salon de tatuaje din New Jersey, aşa că începe să facă drumul lor acolo. Bobby avertizează pereche pentru a rămâne pe drum.
Printr-o coincidenta, cel mai apropiat hotel este “Cabana lui Cupidon”, cazare şi mic dejun în cazul în care au petrecut luna de miere lor. Ei au sentimente unul pentru celălalt şi amândoi recunosc că au făcut greşeli de divorţ []. Ea invită pe mama ei sfaturi ce să facă. Atunci când ea se face, ea iese din baie şi aude Milo, Sid spune că el poate sau nu poate dormi cu Nicole acea noapte, dar el o ia la închisoare, totuşi. Înfuriat, ea Milo cătuşe de pat şi face drumul ei de a se salon de tatuaje, găsirea Jimmy şi eliberându-l înainte de a se capturat de huligani a lui Irene, încă în căutarea pentru Milo.
Milo o salveaza. El cheamă un prieten vechi de la forţele de poliţie şi învaţă că Bobby este pe cale sa la depozitul probe de poliţie, care este mutat într-o clădire nouă. Bobby se confruntă cu Earl, care a folosit pentru a fi prietenul său, dar a folosit numele lui Bobby pentru a avea acces la depozit şi să fure o cantitate mare de narcotice confiscate şi bani. Bobby decide să aresteze Earl, dar Earl atrage un pistol si impusca-l, dar nu fatal. Milo şi Nicole introduceţi depozit şi Milo este într-o ambuscadă, dar Earl este forţat să cedeze atunci când Nicole arată o pusca la el.
Bobby Earl explică faptul că a fost el, folosind, ca şi omul care a comis suicid se presupune că, pentru a avea acces la depozit. Nu a fost nici o dovada, deci Bobby Earl a fost de aşteptare pentru a face ca mutarea lui înainte de arestarea lui. Milo cu mândrie remarcă faptul că Earl ar fi ajuns departe cu ea, dacă Nicole nu ar fi luat anumite indicii. El şi Nicole par să fi împăcat. Ei recunosc că, uneori, locurile lor de muncă trebuie să vină mai întâi. Prin modul de a demonstra acest lucru, Milo se transformă apoi în Nicole poliţiei, astfel încât ea poate face instanţa sa auzit a doua zi.
Pe drumul său în afara incintei, Milo se execută într-un politist care l-au insultat mai devreme şi-l loveşte în faţă. El este arestat şi pus într-o celulă de lângă a lui Nicole. El a reaminteşte că este aniversarea lor, şi ei trebuie să-l petreacă împreună, indiferent de ce. Prin baruri ei recunosc dragostea lor reciproc şi sărut.