The Big Wedding

Raporteaza film nefunctional!

Don (Robert De Niro) și Ellie (Diane Keaton), au fost un cuplu din New England căsătorit de douăzeci de ani înainte ca acestea au divorțat. Ei au trei copii din mariajul lor – Lyla, Jared, și Alejandro (care este adoptat de la Columbia).

În pregătirea pentru nunta lui Alejandro, Ellie apare la Don (și vechiul ei) casa. Ea găsește Bebe (Susan Sarandon), prietena lui Don și fostul cel mai bun prieten a lui Ellie, aproape de sex, speriat Ellie. Ei fac mici vorbesc, și el o prezintă la camera ei. Între timp, Alejandro și logodnica lui Missy (Amanda Seyfried), sunt într-o întâlnire cu Tatăl Moinighan (Robin Williams), preotul care va trebui să le căsătorească. Este dezvăluit Donna mama biologică THT Alejandro va veni din Columbia la nuntă, care supara Alejandro deoarece el nu are o familie “tradițional”.

Lyla (Katherine Heigl) se duce la spital și vede pe fratele ei Jared (Topher Grace), un OB, după ce trece afară. Ei vorbesc și este dezvăluit faptul că el este o fecioară și este în așteptare pentru “cel drept”. Înapoi acasă, Alejandro spune Ellie despre mama lui vine la nuntă. Din moment ce ea este un catolic devotat și nu crede în divorț, Alejandro cere Ellie și Don de a pretinde să se căsătorească pentru următoarele trei zile. Auzind acest lucru, Bebe devine supărat și părăsește casa, în mod clar supărat de la Don.

Mama lui Alejandro vine cu sora lui biologică, Nuria. Mai târziu, flirteaza Nuria cu Jared, și se termină înot gol în lac familiei cu el.

În seara aceea, familia merge la cină cu Missy și părinții ei Muffin și Barry, cu Bebe ca chelnerita lor, care surprinde toată lumea. Între timp, Nuria începe atinge Jared sub masă. Ellie vede Nuria da Jared un handjob. Ea aduce Nuria la toaleta pentru un chat, spunându-i că femeile americane se comporta diferit cu oamenii. Cand ajung acasa, Jared spune Nuria vrea sa faca sex, dar ea îi spune nu, cerându-i în schimb să facă lucruri romantice pentru ea, cum ar fi citit poezia ei. Don și Ellie, între timp, au sex după ce Ellie doarme în camera lui Don.

Ellie și Donna du-te pentru o plimbare în pădure și să vorbească. În același timp, Don și Lyla vorbi în particular și Lyla dezvăluie ea este insarcinata. În ziua nuntii, înainte de ceremonie, Don spune Bebe a făcut sex cu Ellie. Bebe spune că le iartă, dar apoi îl lovește în față. Ea arată, de asemenea, că Ellie inselat pe Don înainte de a înșelat-o cu tatăl lui Missy. Muffin spune că știe despre Ellie și Barry, și le spune că ea este o lesbiană. Între timp, Missy și Alejandro au decis să fugi pe doc de familie. Familia se execută după ei și, după ce a căzut în lac, să le aducă înapoi la receptie de nunta.

În timpul recepției, Jared merge la etaj pentru a vorbi la Nuria, și dorm împreună. Înapoi la recepție, Ellie și Bebe au format. Don surprize Bebe prin propunerea de ei, și se căsătoresc la fața locului. Lyla soțul Andrew ajunge la nuntă și, pe constatarea că Lyla este insarcinata, face cu ea. Alejandro merge să se confrunte cu mama sa biologică cu adevărul despre familia lui, și ea relevă faptul că ea prea mințit-a mințit-l să-l protejeze în trecut, și-l iartă.