The Barbie Diaries

Raporteaza film nefunctional!

În “The Diaries Barbie,” Barbie este portretizat ca un adolescent tipic american, în liceu, care se confruntă cu problemele reale pe care adolescentii se confruntă de multe ori: a face noi prieteni, intalniri, bârfă, şi să se implice în şcoală. Ea întotdeauna devine bătut în tot de Raquel, o fată snob care a folosit pentru a fi cel mai bun prieten ei în clasa a cincea. La prima zi de scoala, ea încearcă să devină anchorwoman pentru postul de televiziune şcoală, dar Raquel o bate la ea. În schimb, ea devine asistentul personal al lui Raquel, cumpararea băuturi ei şi de a face munca ei.
Apoi, Todd (prietenul lui Raquel, care a fost anterior fac obiectul unui dumping de ea şi de pasiune a lui Barbie), ei solicită la dans. Încântat, Barbie, precum şi prietenii ei Tia şi Courtney graba de a cumpăra o rochie, atunci când descoperi că Raquel si Todd sunt impreuna din nou. Misterioasa femeie de la ghişeu, al cărui nume este Stephanie, le dă sfaturi şi le oferă unele brăţări farmecul gratuit. A lui Barbie se întâmplă să vină cu un jurnal pe care ea scrie ei speră inch
Curând după aceea, ceea ce a scris ea începe să misterios “vin adevărat.” Cineva, care crede că este Todd, lasă notele ei de dragoste, şi de trupa ei, Charmz, devine un concert la scoala de dans, care anterior Barbie a fost invitat la. Apoi, Barbie decide să facă o piesă pe copii populare şi “Ce le face mai popular.” Ea începe în curând să-şi neglijeze prietenii ei si nu spune copiii populare, că povestea este de fapt destul de medie. Barbie îşi dă seama că ei speră scris în jurnalul “s-au adeverit”, şi se grăbeşte să mall pentru a cere Stephanie despre el. Pentru a şoc ei, este dezvăluit faptul că femeia nu a lucrat acolo şi, aparent, nu există.
Tia şi Courtney descoperi că este prieten vechi, care Kevin-Barbie a fost plecarea ei notele de dragoste. Ei l-au presiuni să-i spun, dar el refuză. Curând, Raquel fură lui Barbie asa-numitul “bratara magica”, şi copiii populare descoperi adevărul despre povestea. Barbie alege de a prezenta în locul lui Kevin clipuri de film care prezintă un lanţ de agrafă de birou ataca eBook lui. În noaptea de dans (pe care ea a ales să nu meargă la), prietenii ei ajung şi spune-i că trebuie să efectueze cu ei, dându-i rochia pe care au pus în aşteptare pentru ea la mall.
În continuare îngrijorat ca ea nu are nici o bratara, Kevin are una din corzi de chitara ei şi bucle în jurul încheieturii mâinii ei. Barbie puncte de faptul că aceasta este “o bucată de metal îndoit prost”, până când ea îşi dă seama că este ceea ce a fost brăţara ei. Fetele de rock din concert cu Courtney în cele din urmă posibilitatea de a face un manuveour bat toba că ea nu ar putea face înainte. Barbie si Todd dans până Todd arată că el nu ar scris orice astfel de note.
Confuz, ea crede înapoi la alte persoane care au fost în locurile note a spus. Dându-şi seama că a fost Kevin totul de-a lungul, Barbie lasă în mijlocul de dans şi de a trece peste Kevin. Kevin îi dă înapoi bratara farmec pe care a găsit pe teren (a rupt rochia Raquel şi făcut-o să fie acoperit cu pumnul). Ea isi cere scuze pentru ca nu realizarea, dar subliniază faptul că bizar rimă în note a fost un chilipir: “Cine altcineva ar fi rima infricosator cu biblioteca” Dans doi împreună şi acum un cuplu. Apoi au în prezent şi viziona filme împreună, acum în dragoste.